Mohu nechat křečka v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61066
21.5.19 10:15
@unuděná píše:
Vidíte reálnost té situace? Holčina, zjevně školou povinná (soudě dle pravopisu) jede s rodiči na výlet s křečkem, kterého nechají v autě a ona honem z mobilu na data jede psát na emimino, jestli to chudák Béďa přežije :mrgreen: :mrgreen: Já padám :pankac:

Jo, v utery v 10 kdyz ma bejt ve skole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
21.5.19 10:18
@Lenikoule píše:
Ho strč do kapsy a zapni ji, ať nezdrhne :lol: :lol: :lol:

Oni se dělají i takové taštičky - kabelky na krečka. Sem si říkala na co to asi tak je, kam jako bych nosila křečka v kabelce a ono na výlet na hrad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
21.5.19 10:25

@Jolynka Ježíš to je dobré. to ukážu dceři. Nás křeček by ale takovou tašku asi nevydýchal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
21.5.19 10:56
@Rive píše:
Ty jo, tak když už ho berete na výlet, tak ho vem i na ten hrad, ne? Z auta toho moc neuvidí…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.19 11:01
@Lenikoule píše:
Ho strč do kapsy a zapni ji, ať nezdrhne :lol: :lol: :lol:

To na ten hrad ani nedojde, dříve se ten křeček prokouše ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
21.5.19 11:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.5.19 11:28

Tak přežil a ještě celkem v poho, takový vitální.. ohledně gramatiky, pokud se někoho dotklo, že se VE SPĚCHU ptám o radu, tak se omlouvám. Česky psát umím, a celkem obstojně, tak si rýpání nechte.. Ano, i školou povinná jsem, gympl. A křečka máme s sebou, protože jsme hlídání tentokrát nesehnali, jinak s námi nejezdí. Jsme na dovolené 5 dní a školu mám omluvenou ;) takže klídek, nejsem za školou a neflákám se. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.19 12:02
@Jeanny21 píše:
Tak přežil a ještě celkem v poho, takový vitální.. ohledně gramatiky, pokud se někoho dotklo, že se VE SPĚCHU ptám o radu, tak se omlouvám. Česky psát umím, a celkem obstojně, tak si rýpání nechte.. Ano, i školou povinná jsem, gympl. A křečka máme s sebou, protože jsme hlídání tentokrát nesehnali, jinak s námi nejezdí. Jsme na dovolené 5 dní a školu mám omluvenou ;) takže klídek, nejsem za školou a neflákám se. Díky za rady

Aha a to spíte asi v autě, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
21.5.19 12:06

@Jeanny21 klidne ho tam nechte a pak rovnou jak prijdete jej muzete vyhodit treba do popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.5.19 12:10

@Cenarius už jsem psala, že přežil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.5.19 12:11

@bartsch dnes se vracíme, tak jsme se na cestě jestě stavili na hradě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.5.19 12:12

Já teda nevim, proč na 5 dní berete křečka s sebou, přijde mi to padlé na hlavu. To není kočka nebo pes. Nasypete mraky zrní do zásobníku, vodu do pítka a 5 dní dá v pohodě sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.5.19 12:13

@unuděná protože všude po internetu píšou, jak se nemá nechávat déle než dva dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.5.19 12:19

Tahat sebou křečka na dovolenou je pro to zvíře stresující. Trávit několik hodin v přepravce o to víc. Pokud jste na 5 dnů nenašli hlídání v rodině, existuje docela dost placených hlídání, kdy ti bez problémů takového křečka pohlídají a zcela se o něj postarají. Stačí zagooglit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
21.5.19 12:22

@bartsch hm.. tak to bych se doma nejdřív musela postavit na hlavu, aby něco takového prošlo. Já nevidím nic špatného na tom vzít si zvíře s sebou. Jen dnes se to prostě neodhadlo. Ale nakonec z toho byly jen dvě hodiny a naštěstí to dal i díky tomu, že se zatáhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová