Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky,
před týdnem jsem si dobila mobil, a dneska zjistím, že jsem v mínusu, ano použila jsem data v mobilu, 100 MB dat zdarma, když skončí, tak skončí, a na internetu se už nedostanu, takže internet za to nemůže, nevolala jsem nikomu, který by nebyl v sítí T mobile, ano jednomu ano dve minuty, ale to asi nesežere s odpuštěním kredit za 300 Kč, že?
, a volání do sítí T mobile mám zdarma, a hru kterou hraji přes měsíc placená opravdu není, jinou appku nahraju, takže holky, co se mohlo stát, že jsem v mínusu, opravdu tomu nerozumím
![]()
Jsi si jistá, že to máš s daty, jak si myslíš? Nebo neúčtuje se Ti nějaký poplatek za ten balíček zdarma do T-Mobilu? A další možnost je, že se Ti někdo dostal na mobil…
Být Tebou, zkusím se přihlásit na Můj T-Mobile (myslím, že se to dělá nějak přes PIN a PUK), tam zjistíš útraty; a pokud by to nešlo, tak se holt zeptej operátora.
Nechci byt za rypnu, ale to vazne ma nekdo v dnesni dobe jeste kredit?
![]()
@orionk
Jasně že jo. Když provolám stovku měsíčně, tak k čemu paušál a pořád hlídat, jeslti je zaplacená složenka?
@orionk píše:
Nechci byt za rypnu, ale to vazne ma nekdo v dnesni dobe jeste kredit?![]()
Já jo, mám operátora, který má dvojnásobek kreditu za nabytí.
@tumpach píše:
Ahojky holky,
před týdnem jsem si dobila mobil, a dneska zjistím, že jsem v mínusu, ano použila jsem data v mobilu, 100 MB dat zdarma, když skončí, tak skončí, a na internetu se už nedostanu, takže internet za to nemůže, nevolala jsem nikomu, který by nebyl v sítí T mobile, ano jednomu ano dve minuty, ale to asi nesežere s odpuštěním kredit za 300 Kč, že?![]()
, a volání do sítí T mobile mám zdarma, a hru kterou hraji přes měsíc placená opravdu není, jinou appku nahraju, takže holky, co se mohlo stát, že jsem v mínusu, opravdu tomu nerozumím
![]()
Není možnost se podívat přes operátorovi stránky na netu na srážky? Poslední operace by tam měly být.
@RozmrdanejNick jsme vyhodnotili jako troll a má ban
Díky za upozornění,
admin Josefina