Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hanule333 píše:
Dobrý den:-) Mám dotaz ohledně odstranění tetování, protože nechci své dítě vychovávat jako potetovaná maminaByla jsem ještě hloupá když jsem se nechala tetovat…Takže konkrétně se chci zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s krémem PROFADE tattoo na odstranění tetování..Ráda bych ho zkusila než se rozhodnu pro laser po kterém zůstávají nehezké jizvy
Ahoj, podle mně je krém hloupost - to by už nikdo na laser nechodil. Podle mně ti to jen trochu zesvětlí, ale neodstraní úplně.
A proč bys nemohla vychovávat dítě jako potetovaná??
Teď má tetování kde kdo a nevidím na tom nic špatného. Sama mám tetování docela velká a mám 2 děti.
Do odstranění laserem bych nešla po tom, co jsem viděla kamarádovo ruku - udělali se mu šílený puchýře, barvu to spíš jakoby rozmatlalo a ted tam má jeden velký flek. A bolest prý neskutečná. Takže za mně je lepší tetování.
Sestra si ted nechava odstranit velke tetovani na noze laserem. Asi po 4 navsteve se ji na noze udelali hrozne bolaky az s tim skoncila na pohotovosti, takze si to jeste rozmysli. Ja jsem taky matka s tetovanim. Sice neni videt ale odstranovat ho nehodlam.
@xkoup21 píše:
Sestra si ted nechava odstranit velke tetovani na noze laserem. Asi po 4 navsteve se ji na noze udelali hrozne bolaky az s tim skoncila na pohotovosti, takze si to jeste rozmysli. Ja jsem taky matka s tetovanim. Sice neni videt ale odstranovat ho nehodlam.
Přesně můj názor. Je lepší s tetováním žít (v dnešní době to fakt není hřích
) než riskovat infekci a zjizvení po laseru. Naví opravdu ani není jistota že to úplně vymizí.
To jestli budou chtít tetování neovlivníš tím, že ho máš nebo ne. Moji rodiče tetování nemají. Já ano. Pořád koukám všem po tetování. Buď se ti to líbí nebo ne.
Příteli se nelíbí tetování všeobecně nebo to co máš ty?
Krém zkusit můžeš max nebude fungovat
@Náměsíčná píše:
To jestli budou chtít tetování neovlivníš tím, že ho máš nebo ne. Moji rodiče tetování nemají. Já ano. Pořád koukám všem po tetování. Buď se ti to líbí nebo ne.
Příteli se nelíbí tetování všeobecně nebo to co máš ty?
Krém zkusit můžeš max nebude fungovat
Přesně tak. Naši taky nikdy tetování neměli a já tetování miluju ![]()
A zakladatelko, co ho zkusit nechat předělat?
@Hanule333 píše:Šikovný tatéři už dovedou ledacos, nevěřím, že by si neporadili
Jinak předělat by šlo pár linií ale s tím zbytkem si nevědí rady
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak jste se nakonec rozhodla? Objednala jste si krém ProFade a vyzkoušela? Moc by mne zajímala Vaše zkušenost, prosím, písněte… buď sem, nebo na mail.. **** Děkuji moc…
edit adminem - mail
@barbarbora dobrý den, má někdo vyzkoušen ten krém, zajímá mě jestli to funguje, aspoň trochu, díky
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli krém fungoval, zda jste ho některá vyzkoušela?
Děkuji
@Angll píše:
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli krém fungoval, zda jste ho některá vyzkoušela?Děkuji
Prosim muzete mne nastinit vase myslenkove pochody na zaklade ceho by mel krem odstranit tetovani?