Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???
ste padlé na hlavu
Toť vše. ![]()
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
uklidni se a změn si název nicku ![]()
Ted jsem zrovna chtěla říct, že má opravdu přiléhavý nick. Ale třeba zertuje, blbe.
Taky to nechápu ale diskuze je zbytečná… šla jsi k nim a řekla jim to do očí? asi ne že
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
a dál?
Jestli tě nahota dětí irituje a vidíš na nich něco sexuálního, měla by jsi řešit především sama sebe. Bude něco shnilého ve státě dánském…
Asi by ses měla sklidnit
myslim že to vubec neni tvoje starost at je ti z toho zle sebevíc. Mela by ses presne ridit svym Nickem
a aby sis nemyslela jsem máma ktera ma deti normalne v plavkach ale na decce je svlecu at nejsou v tom mokrem kor kdyz dcerka ma plinky do vody, nemuzu ji v tom nechat. a to mam delat co zase ji obléct aby nahodou nepohorsovala radoby chytre zenske jako ty? Je fakt ze litat nahaté je zas nenecham jen na te decce ale vsadim se ze takovym jako tyby vadilo vse divim se ze si nenapsala aby meli holčičky zakryty vršek.
A souhlasim s komentarem predemnou. Pokud v nich vidíš sexualni podmet je asi neco spatne s tebou ![]()
@nestarejtese Zajdi si k lékaři aby ti něco napsal na uklidnění.