Vzkaz pro matky

677
2.8.17 18:47

vzkaz pro matky

Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat??? 8o ste padlé na hlavu :zed: Toť vše. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
2.8.17 18:48
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat??? 8o ste padlé na hlavu :zed: Toť vše. :poblion:

uklidni se a změn si název nicku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
2.8.17 18:52

Ted jsem zrovna chtěla říct, že má opravdu přiléhavý nick. Ale třeba zertuje, blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.8.17 18:52

@nestarejtese odpovím..A to nemám holčičku.
NESTAREJTESE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
2.8.17 18:53

Taky to nechápu ale diskuze je zbytečná… šla jsi k nim a řekla jim to do očí? asi ne že

• Citovat
  • Upravit
102714
2.8.17 18:54

@nestarejtese A dobře ti tak, jen ať ti je co nejvíc zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.8.17 18:56

Každý svého štěstí strůjce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
2.8.17 18:58
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat??? 8o ste padlé na hlavu :zed: Toť vše. :poblion:

a dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.8.17 19:00

Jestli tě nahota dětí irituje a vidíš na nich něco sexuálního, měla by jsi řešit především sama sebe. Bude něco shnilého ve státě dánském…

• Citovat
  • Upravit
775
2.8.17 19:04

Asi by ses měla sklidnit :D myslim že to vubec neni tvoje starost at je ti z toho zle sebevíc. Mela by ses presne ridit svym Nickem :) a aby sis nemyslela jsem máma ktera ma deti normalne v plavkach ale na decce je svlecu at nejsou v tom mokrem kor kdyz dcerka ma plinky do vody, nemuzu ji v tom nechat. a to mam delat co zase ji obléct aby nahodou nepohorsovala radoby chytre zenske jako ty? Je fakt ze litat nahaté je zas nenecham jen na te decce ale vsadim se ze takovym jako tyby vadilo vse divim se ze si nenapsala aby meli holčičky zakryty vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6040
2.8.17 19:06

To jsou zase starosti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
2.8.17 19:06

A souhlasim s komentarem predemnou. Pokud v nich vidíš sexualni podmet je asi neco spatne s tebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
2.8.17 19:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
2.8.17 19:12

Nekrmit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
2.8.17 19:14

@nestarejtese Zajdi si k lékaři aby ti něco napsal na uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí