Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No, az budete mit osobni zkusenost s pedofilem, tak se na to mozna budete divat jako zakladatelka.
Ja bych to nenapsala takto, ale vlastne souhlasim. Moje dite je nahe, kdyz ho nemuze nikdo ocumovat. Davam si sakra majzla, ani netusite, co za uchyly zije v ceskem hajecku. A paranoidni nejsem.
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
A mohla bys mi, prosim, vysvetlit, co je na nahatych detech na koupalisti tak poburujiciho?
Driv to bylo fakt jiny. Tuhle jsem se pozastavila nad mym oblibenym ceskym filmem „Bracha za vsechny penize“. Mozna pletu dil, tem druhy, kde se Martinka koupe ve vane s nahatou prckou. Dnes nemyslitelny. Nechapu, kdyz nekdo vystavuje sve koupajici se, nedej boze nahate dite a podobne intimni fotky na internet, fb apod. Na to si teda taky davam majzla a obcas kroutim hlavou. Jako ale aby male deti nemohly byt u vody nahaty, to mi prijde pritazeny za vlasy. Dcera beha po zahrade normalne nahata (pred nejblizsi rodinou), jako batoleti by me nenapadlo u vody davat plavky. Vhodne mi to prijde tak mezi 2. a 3. rokem. U malych deti se nad tim vubec nepozastavim ![]()
@Anonymní píše:
No, az budete mit osobni zkusenost s pedofilem, tak se na to mozna budete divat jako zakladatelka.Ja bych to nenapsala takto, ale vlastne souhlasim. Moje dite je nahe, kdyz ho nemuze nikdo ocumovat. Davam si sakra majzla, ani netusite, co za uchyly zije v ceskem hajecku. A paranoidni nejsem.
jo a protože je země plná úchylů, nenecháme děti prožit si dětství..
co matky co lakují dětem nehty ( uplně pidi dětem - to není úchylné? mmch viděla jsem i kluky s lakem na nehtech ), co matky malé děti malují - šminkují, nejsou úchylné? co matky co nechávají klukům propíchnout uši - nejsou uchylné?
jj všichni jsme uchyláci, to se pak jeden dva v davu ztratí ![]()
@Pomka píše:
Driv to bylo fakt jiny. Tuhle jsem se pozastavila nad mym oblibenym ceskym filmem „Bracha za vsechny penize“. Mozna pletu dil, tem druhy, kde se Martinka koupe ve vane s nahatou prckou. Dnes nemyslitelny. Nechapu, kdyz nekdo vystavuje sve koupajici se, nedej boze nahate dite a podobne intimni fotky na internet, fb apod. Na to si teda taky davam majzla a obcas kroutim hlavou. Jako ale aby male deti nemohly byt u vody nahaty, to mi prijde pritazeny za vlasy. Dcera beha po zahrade normalne nahata (pred nejblizsi rodinou), jako batoleti by me nenapadlo u vody davat plavky. Vhodne mi to prijde tak mezi 2. a 3. rokem. U malych deti se nad tim vubec nepozastavim
mě spíš přišlo trapné že se koupou s vnučkou v plavkách
, to už je vrchol puritánství.. ![]()
Když dávají matky na internet nahé fotky dětí, tak je to nechutné, ale nutit být dítě v mokrých plavkách mi přijde jako blbost. Když jsem byla malá, tak jsme prostě u rybníka běhali normálně nazí. Plavky jsme ani neměli a nikomu to nevadilo a nám už obzvlášť ne ![]()
@anička65 píše:
Když dávají matky na internet nahé fotky dětí, tak je to nechutné, ale nutit být dítě v mokrých plavkách mi přijde jako blbost. Když jsem byla malá, tak jsme prostě u rybníka běhali normálně nazí. Plavky jsme ani neměli a nikomu to nevadilo a nám už obzvlášť ne
A hlavne s temi mokrymi plavky je to akorat cesta k zanetu mocaku. Zvlast u deti.
@smurfka aha, takze dite na verejnosti v plavkach je chudak a ma zkazene detstvi.. zajimavy nazor
Kazdy at si dela dle sveho uvazeni. Ja sve dite chranim a rozhodne z nej nedelam objekt pro uchyla. Doma na zahrade si lita nahe jak chce
@smurfka píše:
mě spíš přišlo trapné že se koupou s vnučkou v plavkách, to už je vrchol puritánství..
No, film je film… nahej Mensik… to by bylo pro media terno
ale pravda, ze bych se nedivila, ze to takto doma nekdo ma. Ja zila v domneni, ze se doma lidi pred sebou nahaty neschovavaji a zjistila jsem, ze v nekterych rodinach je to tabu ![]()
Diskuzi jsem celou nečetla, ale když už si tu můžem vylejvat srdíčka, tak já bych prosím chtěla vzkázat všem dětem a jejich matkám na koupalištích, že chcát se chodí na záchod - a ne do trávy ke stromku, asi půl metru od něčí deky a osušek.
Byli jsme včera na koupališti asi 3 hodiny a za tu dobu nám tam deku obechcalo asi 20 děcek, podotýkám, že všechny školkové, možná i starší. A matky se na mě dívají jak na vraha co si dovoluju, že se mi nelíbí jejich čurající andílek. Děkuji za možnost výlevu ![]()
@smurfka píše:
mě spíš přišlo trapné že se koupou s vnučkou v plavkách, to už je vrchol puritánství..
Jako taky se nad tou scénkou vždycky pozastavím, vypadá to divně, ale víš jak, furt lepší jak Menšíkův lofas v detailu
![]()
@Anonymní píše:
@smurfka aha, takze dite na verejnosti v plavkach je chudak a ma zkazene detstvi.. zajimavy nazorKazdy at si dela dle sveho uvazeni. Ja sve dite chranim a rozhodne z nej nedelam objekt pro uchyla. Doma na zahrade si lita nahe jak chce
ne já myslím volnost, svobodu, možnost chovat se jako dítě a nechat tak dítě se chovat..
jo a víš že existují dalekohledy..? co když tvé dítě na zahradě někdo pozoruje, ani o tom nevíš..šup zítra at je oblečené ![]()
Příspěvek upraven 02.08.17 v 21:52
@Michelle_M píše:
Jako taky se nad tou scénkou vždycky pozastavím, vypadá to divně, ale víš jak, furt lepší jak Menšíkův lofas v detailu![]()
tak snad se to dalo nějak udělat..mohl tam mít parník, kachničku, pěnu:o)…
stejně tak bába..
![]()
My nejsme ze sídliště, ale ze vsi a je fakt, že tady se to opravdu asi bere jinak
Ale i když jsme jezdili na koupaliště, či dovolené, tak jsme tam často bývali nazí, nepřijde mi to divné
Nahota je přirozená a komu vadí nahé dítě, tak má asi nějaký komplex, nebo problém, nevím.