Vzkaz pro matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
3.8.17 09:45

@medunka23 No, poté co vím, co umí aktuální drony, tak pokud budu podobně paranoidní, jako ti, kdo vidí úchyla za každým stromem, tak ani takhle situovaná zahrada nic neznamená… nicméně mám podobný názor, jako ty, taky učím děti, že se na veřejnosti nahatí nechodí, ale zas na druhou stranu to, že se malé dítko koupe nahaté třeba u rybníka, mi přijde celkem normální i na té veřejnosti. Na koupališti ne, ale ne kvůli nahotě, ale kvůli tomu, že dokud je hodně malé, tak by mělo mít kojenecké plavky kvůli případné nehodě a pak už zas povětšinou není tak malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.8.17 10:48
@Anna766 píše:
Ne teda, a jak to dopadlo. Udělal ti něco? Dovolala ses pomoci?

Kdyžjsem byla těhotná chodila jsem aspoň svižné procházky, jinak bych bez pohybu trpěla :) a jak jsem šla z naší rozhledny po cestě, která je sice lesem, ale jsou tam zahrádky a lidé tam venčí psy(takže to není pustý les) jak jsem toho borce míjela, skočil po mě, hodil mi na hlavu džisku a praštil po hlavě. Nějak jsem se vysmekla a on šel jakoby dál a řval po mě nějaké nadávky a výhružky.
Už jak jsem jej viděla z dálky, tak jsem si dala v kapse do ruky slzák(jsem na to tak zvyklá i na kole jej mám u ruky)Borec se usmíval, byl hezky oblečen, celkem pěkný kluk a potom tohle.To bych nečekala…a i když jsem slzák měla v ruce, stejně mi nepomohl. Musela bych za ním utíkat, protože opravdu „zaútočil“a šel dál.
Běžela jsem domů. vyděšená, hned na policii, ale samozřejmě pokud člověka nezabije, tak se to nijak neřeší.
Tak jsem aspoNˇvarovala všechny kamarádky a skutečně jej holky potom potkaly v drogerii. Hezký kluk co si mluvil pro sebe, usmíval se a přitom si pod nos mluvil agresivní nadávky. Potkala jsem jej i potom na ulici, ale raději jsem přešla chodník :nevim: víc se stejně dělat nedá.
Pořád si říkám kolik ještě po mě nebo přede mnou, potkal mladých holek co tam venčí psíky nebo důchodkyně co chodí s nordic holemi(většinou jako já samy)
Od té doby jsem taky trochu paranoidní, vlastní zkušenost je nade vše :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.8.17 11:02
@aiwwa píše: Úchyla jsme potkaly v bazénu s kamarádkou, když nám bylo asi patnáct, sprchovaly jsme se a najednou nahý chlap se ztoporenym v ruce. Utekly jsme do šaten a kamarádka jecela, tak se lekl a utekl.ty jo my byly tak vypleskle, že jsme to nerekly nikde ani doma.
…tak my zase s kamrádkou(bylo nám cca 14let)jely na kole k ní domů do vedlejší vesnice a najednou jel za náma kluk(starší jak my)začal s náma mluvit, ale my si nechtěly povídat. Pořád za náma jel a měl divné kecy.Ujet jsme mu nemohly, protože nejsme závodnice :lol: zastavit jsme se bály a jet domů jsme se taky bály, aby nevěděl kde bydlíme.
No prostě taky situace kdy člověk neví co udělat…
Podobná situace se mi stala při dojíždění z práce po odpolední. Byla tma, žádná světla a najednou za zadkem cyklista. Slyšela jsem jen jak se mě „drží "a funí mi za zadkem.Ujet jsem neměla sílu(taky potom začly kopce)když jsem otočila hlavu, tak mě jeho světlo oslnilo a neviděla jsem vůbec nic.Pro mě hororová situace.Hned jak začlo město, jela jsem jak o život různýmá zkratkama a uličkama, ať se jej setřepu.
Možná to byl jen nějaký nadšenec co chtěl jet“v háku" :nevim: ovšem člověk co chce jet po 23hod.za cizí ženskou v háku, je pro mě tak i tak úchyl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117139
3.8.17 11:04

@axlpol teda ty máš zážitky, hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
3.8.17 11:29
@nestarejtese píše:
@smurfka ale bavim se o tom, ze nejsem ta z te diskuze o masturbaci mimin :roll:

Tohle nejsi Ty? Viz printscreen? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
3.8.17 13:29

@axlpol ty jo tak to je drsný, je na palici jak se s tím nedá nic dělat

mě se jednou stalo, že jsme šly s malou z dětskýho plavání a skoro až od bazénu nám vede domů pěkná a docela frekventovaná cyklostezka. Byl takový pěkný den, tak jsem si nabalila věci na běhání a že poběžím nazpátek se sporťákem, kde mi malá vždycky po plavání usnula, cca 10km
a ještě říkám chlapovi, doufám, že nepotkám úchyláka…a co myslíte, samozřejmě, že ano…ikdyž tam bylo dost lidí, třeba každou půl minutu někdo prošel nebo projel na kole, ale když zrovna nikdo nikde, tak přímo z boku z křoví vylezl mladej kluk tak 25let a jde přímo k nám, rozepnutej zip a už valil
mě chytnul takovej vztek, jako kdybych byla sama, tak je to nepříjemný, ale takovýmu chcípákovi bych zdrhla jedna dvě a ještě se mu vysměju, ale s kočárem…já na něj zařvala, jestli je pedofil..??? když mu dělá dobře si ho honit nad děckem, tak nás nechal a šel jinam. Jako pedofil to nebyl, protože čučel na mě a kočárek ho nezajímal, ale stejně…ještě, že malá spala 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150065
3.8.17 13:44
@scentini píše:
Taky se mi nelibi nahe deti u vody. Jeste chapu ty male, ale znam kluka co lita nahaty i v 7 letech. Jinak dceru z mokrych plavek prevlikam do suchych plavek, ale my chodime na koupak tak jednou-dvakrat za leto. U more jsem ji taky hned prevlekls, nahou bych ji nenechala. Divim se, ze tady i nekomu vadi kdyz ma holcicks vrsek od plavek. Moje dcera ho nosi, protoze chce byt jako maminka. Nevidim na tom nic sexualniho. :nevim:

Vnučka má několikery plavky, celkové, tankini i dvojdílné bikiny. Nosí ráda všechny. Taky na tom nevidím nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150065
3.8.17 13:48
@axlpol píše:
Kdyžjsem byla těhotná chodila jsem aspoň svižné procházky, jinak bych bez pohybu trpěla :) a jak jsem šla z naší rozhledny po cestě, která je sice lesem, ale jsou tam zahrádky a lidé tam venčí psy(takže to není pustý les) jak jsem toho borce míjela, skočil po mě, hodil mi na hlavu džisku a praštil po hlavě. Nějak jsem se vysmekla a on šel jakoby dál a řval po mě nějaké nadávky a výhružky.
Už jak jsem jej viděla z dálky, tak jsem si dala v kapse do ruky slzák(jsem na to tak zvyklá i na kole jej mám u ruky)Borec se usmíval, byl hezky oblečen, celkem pěkný kluk a potom tohle.To bych nečekala…a i když jsem slzák měla v ruce, stejně mi nepomohl. Musela bych za ním utíkat, protože opravdu „zaútočil“a šel dál.
Běžela jsem domů. vyděšená, hned na policii, ale samozřejmě pokud člověka nezabije, tak se to nijak neřeší.
Tak jsem aspoNˇvarovala všechny kamarádky a skutečně jej holky potom potkaly v drogerii. Hezký kluk co si mluvil pro sebe, usmíval se a přitom si pod nos mluvil agresivní nadávky. Potkala jsem jej i potom na ulici, ale raději jsem přešla chodník :nevim: víc se stejně dělat nedá.
Pořád si říkám kolik ještě po mě nebo přede mnou, potkal mladých holek co tam venčí psíky nebo důchodkyně co chodí s nordic holemi(většinou jako já samy)
Od té doby jsem taky trochu paranoidní, vlastní zkušenost je nade vše :?

Tak hlavně že ti neudělal nic horšího :hug: ale je to stejně v prde.li(omlouvám se za vulgaritu, ale nemohu jinak) že dokudse nestane smrtelná nehoda, tak s tím nikdo nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.17 14:26

Nevim mě třeba ty dvojdílné příjdou k smíchu..většina holčiček tam nic nemá, když běhají, plavou, a klouzají se na skluzavkách, vyhrne se jim to, nosí to skoro u krku, sami si to spravit neumí, takže žádný účel ten vrch stejně nemá.
Moje malá má tři, nosí jen spodek a bude i nadále, doufám že ji raději pak přemluvím k jednodílným plavkách..ale vidím to ještě tak dva roky jen na spodek..a že budu ukazovat dceřiny neviditelné prsa? to raději, ty co nosí i vršek jak říkám stejně taky ukazují vše, protože jim nesedí jak má :mrgreen:
přijde mi to uchylné v tom smyslu že se z dětí dělají dospělý naprosto předčasně a zbytečně..( jako šminkování, malování nehtů atd u dětí )

• Citovat
  • Upravit
102087
3.8.17 14:30

@smurfka Si říkám, jestli by náhodou ty vršky neměli nosit i kluci, vždyť ukazují úplně přesně to samé jako ty holky :think: nebo u kluka je ta (v tomto věku zcela totožná) bradavka OK, jen protože je to kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.17 14:37
@j.a.n.i1 píše:
@smurfka Si říkám, jestli by náhodou ty vršky neměli nosit i kluci, vždyť ukazují úplně přesně to samé jako ty holky :think: nebo u kluka je ta (v tomto věku zcela totožná) bradavka OK, jen protože je to kluk…

no…asi tak..
pořídím synovi podprdu:o)

• Citovat
  • Upravit
25179
3.8.17 14:41
@Conulka píše:
@axlpol ty jo tak to je drsný, je na palici jak se s tím nedá nic dělatmě se jednou stalo, že jsme šly s malou z dětskýho plavání a skoro až od bazénu nám vede domů pěkná a docela frekventovaná cyklostezka. Byl takový pěkný den, tak jsem si nabalila věci na běhání a že poběžím nazpátek se sporťákem, kde mi malá vždycky po plavání usnula, cca 10km
a ještě říkám chlapovi, doufám, že nepotkám úchyláka…a co myslíte, samozřejmě, že ano…ikdyž tam bylo dost lidí, třeba každou půl minutu někdo prošel nebo projel na kole, ale když zrovna nikdo nikde, tak přímo z boku z křoví vylezl mladej kluk tak 25let a jde přímo k nám, rozepnutej zip a už valil
mě chytnul takovej vztek, jako kdybych byla sama, tak je to nepříjemný, ale takovýmu chcípákovi bych zdrhla jedna dvě a ještě se mu vysměju, ale s kočárem…já na něj zařvala, jestli je pedofil..??? když mu dělá dobře si ho honit nad děckem, tak nás nechal a šel jinam. Jako pedofil to nebyl, protože čučel na mě a kočárek ho nezajímal, ale stejně…ještě, že malá spala 8o 8o 8o

jsi statečná, já bych se po..lala strachy.
@axlpol - hrozná zkušenost teda! A ještě v těhotenství :,( Fakt neechápu dnešní přehumanizovaný systém, kde pokud je člověk „pouze“ napaden, ne zabit, tak se „nic“ neděje :roll: Kdejaký cvok je chráněný druh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.8.17 15:24

@BettyB. Ne to nejsem ja :lol: Jak by mohl někdo zakazovat něco co je přirozené? Na tohle jak jsem psala mam jiny názor. To ze mam podobne vyjadřování hned neznamená te musím byt nějaká jako tamta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.8.17 17:43

@j.a.n.i1 tady jde o genitalie, které jsou stejne jak u dospělých :roll: Trochu zapřemýšlejte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
3.8.17 17:51

@nestarejtese A dospělí chlapi snad nosí horní díl plavek? Zkus možná přemýšlet spíše ty :think: nebo se naučit číst, toho se totiž můj poslední příspěvek týkal… A jinak díky za všechny nudistické pláže, kde je nahota povolená i společenskými konvencemi, neb když se tak podívám po světě, tak nemám pocit, že by zahalování vedlo k něčemu pozitivnímu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí