Vzkaz pro matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
3.8.17 20:46

@j.a.n.i1 jj já taky..a to má syn 5 let..
ale pro někoho to je uchylné..i tady jsem viděla ve fotoalbech fotku jak tam mamina dala z vany..ona v plavkách a ani ne pul roční dítko..no mazec no.. :?

• Citovat
  • Upravit
27265
3.8.17 20:46
@j.a.n.i1 píše:
@smurfka Taky se koupu s dětma nahatá, připdala bych spíš divně, kdybych se s nima doma koupala v plavkách… to by mi přišlo fakt jako úlet.

Já se koupala jednou a to když jsme chtěli udělat fotku do rodinného alba, tak aby nebylo vidět moje poporodní, vorvaní tělo :-D a přiznám se, bylo to divný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.8.17 06:37

Tak já třeba nahé fotky nebo koupací fakt nemusím. Asi to bude i vztahem k matce, trochu mi naskočí husina, když si představím, že jsem na ní sáhla…no, ale to je jiná kapitola.
Každopádně rodiče chodili snad pořád nazí, otec miloval nuda pláže a chtěl mi to nějak vštípit(nevyšlo)taky třeba sekal trávu nahý, v bazénu byl nahý…Jeho odpověd byla jak nesnáší ten mokrý kus hadru. Takže časem jsem už na tuhle větu alergická :roll: a od dětství se tímhle jejich nudismem a tím jak mě do toho tak lehce nutili, vě mě vypěstovalo spíše „puritánství“.Mám ráda určitou slušnost a dekorum ve všem, tudíž i na malých dětech mám ráda přiměřený oděv…a mokré plavky se dají vždycky svlíknout, ale na sluci jsou suché hned.
Takže volnost a nahota-proč né, ale mě to u rodičů spíše vadilo. Všeho s mírou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
4.8.17 08:28

@axlpol musím říct, že to máme podobně, u nás když jsem byla malá tak to samý s tou nahotou rodičů…i v malém věku mi přišlo takový nějaký zvláštní, když se šel otec večer vykoupat a svlíknul se v ložnici a pak šel přes celý byt nahatý do koupelny a u toho stihnul ještě přednášku, že mám zítra donést jedničku z matiky a pak teprve zapadl do koupelky :nevim:
u mamky a sester mi to vadilo míň, ale stejně
my to doma tak nějak automaticky neděláme, jako občas prolítnu bytem, když si zapomenu do koupelky vzít pyžamo a tak…ale vyloženě, že bych chodila po bytě nahatá to ne, manžel se taky převlíká v ložnici a když mu tam malá vlítne a vidí ho, tak volá - pindík, pindík a manžel - no jo no :mrgreen: natáhne boxerky a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.8.17 08:36

@axlpol já nemám žádné zážitky ale raději jsem oblečená než nahá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.8.17 10:18

@Malike @Conulka :lol: tak nahý taťka s přednáškou ať doneseš jedničku, to je super :lol: :lol: nechci tvrdit, že jsem nějaký puritán, ale všeho s mírou a hlavně kam se to hodí. V pohodě chápu nuda pláže, obrovské pláže FKK v Rakousku a Německu i natura večery v aquaparcích…ale když bude rodinná oslava, dám dětem plavečky, stejně tak na koupalištích a jiných veřejných místech.
Mám spoustu fotek při koupání, sprchování, nahá na dece s třešněma, jak stojím nahá a čůrám do obloučku…s klobáskou(asi v roce a půl)a opravdu žádnou z fotek bych si nedala do alba nebo do rámu na zeď. :nevim: mám to doma nepřijde roztomilé ani vtipné.

P. S.:ale třeba moje matka si (ted v 70-ti letech)dala svou nahou fotku v rozhaleném župánku(kde je cca 40-ti letá)zvětšit na fakt veliký rozměr a visí v jejich ložnici. Asi si chtěla zahrát na „madonu v mušli“ :nevim: :D
Každý je prostě jiný, každý má ty hranice jinde. Nikoho neurážím(jako zakladatelka) ale chápu jí, mám to podobně. Třeba nahoře bez bych po pláži taky nechodila a kdyby to byla dovolená se známýma, tak už vůbec né, prostě mi to přijde nevkusné, nevhodné stejně tak jako bych šla v bikynách vyřizovat papíry na úřady apod.
Ovšem chápu, že i kdyby to napsala zakladatelka slušně, stejně by se jí dostalo urážek, tak to prostě je když se střetnou různé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
4.8.17 10:25

Jenom kvůli tomu, ze někteří z nás mají neprijemne, traumatizing zážitky z dětství nenechám mrnavy vnouče běhat nahaty kolem vody? Klidné nechám. Pedofilie je sexuální úchylka, vím, že jsou mezi námi a myslím, že právě člověk, kterému se stalo něco „osklivyho“, takhle šílené brojí proti mrnavcum bez plavek u vody. Upřímne je mi to lito, ze někdo něco takového zazil, ale nebudu proto oblekat mrnavy vnouče do plavek. Tedy kromě pláži tesne po koupani, písek v zaduline neni zadouci :) Pedofil je přitahovat k dětem bez ohledu klouček, holcina, baby, plenky, plavky, nahaty atd. Podotýkám, že mluvím o mrnavych dětech, bez rozdílu pohlaví. A ostatne, navlecte mrnavy deti do burkin, vyrábějí se. Myslíte, že je to ochrání od pedofilů? Neuchráni!
A tak si myslím, ze je rozumnější nechat na každém rodiči jestli, plavky/neplavky u vody na mrnavcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
4.8.17 10:46

Hlavně třeba za mého dětství byla přece jen na kriminalita menší. Ale mě teda nahý batolata na koupáku nepohoršují.
můj manžel vyprávěl, že doma běžně máma chodila do koupelny nahá a sestra se před ním převlékala i v pubertě a nic to na něm nezanechalo.
Jen takovou tu představu, že je to lidské, normální, takže u vody se snaží koupat bez plavek, protože nesnáší je mít mokré na sobě. Ale tím nemyslím koupaliště, ale třeba Orlík, Slapy, odlehlejší místo. U moře vždycky hledal nuda pláže, až mi to bylo až nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
4.8.17 10:48

@stock souhlasím..U nás na zahradě mi (4 ) létě dítě běhá nahé..Sousedi ho můžou vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117140
4.8.17 10:48

Ted jsem si vzpomněla, nekdy ve stredu odpoledne jsem šla domů kolem jedné vilky a na zahradě si hrál malý klouček, řekla bych max. dva roky a v tom šíleným hicu měl chudáček pampersku.
To mu raději měli dat klobouček, protože ten neměl a hrál si na pískovišti na slunci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.8.17 12:05
@stock píše:
Jenom kvůli tomu, ze někteří z nás mají neprijemne, traumatizing zážitky z dětství nenechám mrnavy vnouče běhat nahaty kolem vody? Klidné nechám. Pedofilie je sexuální úchylka, vím, že jsou mezi námi a myslím, že právě člověk, kterému se stalo něco „osklivyho“, takhle šílené brojí proti mrnavcum bez plavek u vody. Upřímne je mi to lito, ze někdo něco takového zazil, ale nebudu proto oblekat mrnavy vnouče do plavek. Tedy kromě pláži tesne po koupani, písek v zaduline neni zadouci :) Pedofil je přitahovat k dětem bez ohledu klouček, holcina, baby, plenky, plavky, nahaty atd. Podotýkám, že mluvím o mrnavych dětech, bez rozdílu pohlaví. A ostatne, navlecte mrnavy deti do burkin, vyrábějí se. Myslíte, že je to ochrání od pedofilů? Neuchráni!
A tak si myslím, ze je rozumnější nechat na každém rodiči jestli, plavky/neplavky u vody na mrnavcich.

Tomu i rozumím, ale co je mrňavec dle tebe? Prosím nebrat jako rýpání, jen se ptám. Naše je čtyřletá a je velká jako sousedovic děti co chodí už do 1,2 třídy, my jí plavky dáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.8.17 12:09

@Anna766 tak 4letá plavky na koupališti to je jasné ( na přehradu bych se rozmýšlela )…ale proč by nemohla když vyjde z vody, plavky sundat a sedět na dece bez… :nevim: ne samo někde běhat po koupališti, ale sedět na lavičce nebo dece nahá - myslím uplně normální..

• Citovat
  • Upravit
150066
4.8.17 12:12
@smurfka píše:
@Anna766 tak 4letá plavky na koupališti to je jasné ( na přehradu bych se rozmýšlela )…ale proč by nemohla když vyjde z vody, plavky sundat a sedět na dece bez… :nevim: ne samo někde běhat po koupališti, ale sedět na lavičce nebo dece nahá - myslím uplně normální..

No, nenechali bychom jí nahou. Naposled jsme byli před 3 dny, jak bylo to poslední vedro a řeknu ti, lidí mraky, doslova hlava na hlavě. Tolik očí :nevim: já bych tam sama nahá neseděla i kdybych měla postavičku jak Angelika zamlada, tak bych nenechala ani tu holčičku tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.8.17 12:17

@Anna766 no vidíš a mě na tom nic nepřijde..
ted jsme taky ten týden byli denně na koupališti..já teda mám 5 a 2,5l děti ale jsou to vodníci a vydrží ve vodě i dvě hodiny bez přestávky, takže tam plavky mají, a když konečně je překecám na deku, tak jim je sundám, navleču jim takové to pončo, nechám uschout a oni pak zase valí do vody..ale ted poslední den třeba jsem převlíkala mladší a starší si pončo svlékl ( a že se jde ještě podívat k vodě - nahatý )…no tak šel.. :nevim: nehroutím se z toho..

• Citovat
  • Upravit
4622
4.8.17 12:22

Smarja, kdyz tady ctu ty perly tak jsem rada, ze mam doma bazen a nemusim resit jestli me nekdo hodnoti na koupalisti, jestli dcera ma podprdu nebo nema? jaky tvar atd? nebo ze ji mam zakazat nosit? :mrgreen: fskt nevim proc bych mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí