Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Na ty vrásky se prý dá využít i obličejová gymnastika, zkus to dohledat tady v nějaké diskuzi. Jedna holčina tam psala, že jí to pomohlo.
Mám stejné problémy s pletí, používám hydratační sérum a kapsle od Baley, i moje sestra si tohle nemůže vynachválit. Ze začátku tomu nevěřila, kupovala výhradně Vichy, La Roche nebo Biodermu a teď používá taky tohle. I moje kosmetička mi řekla, že se mi pleť hodně zlepšila. Ale chce to vyzkoušet, každému sedne něco jiného. Naštěstí Balea není nijak drahá ![]()
@GraceM píše:
Na ty vrásky se prý dá využít i obličejová gymnastika, zkus to dohledat tady v nějaké diskuzi. Jedna holčina tam psala, že jí to pomohlo.
To si myslím, že je lepší, než nějaký chemka krémy
nějaký masáže, cviky, dodržování pitného režimu.. Ty krémy s Q10 a různejma kyselinama jsou jen reklama a loby. Ale to je jen můj názor ![]()
@Stánina píše:
To si myslím, že je lepší, než nějaký chemka krémynějaký masáže, cviky, dodržování pitného režimu.. Ty krémy s Q10 a různejma kyselinama jsou jen reklama a loby. Ale to je jen můj názor
pitný režim, to je jedna 100× opakovaná iluze o hydrataci kůže. Kosmetika je nutná, cviky diskutabilní, akorát si s nimi tím pitvořením zaděláte na další mimické vrásky.
@Zdenuli píše:
Mám stejné problémy s pletí, používám hydratační sérum a kapsle od Baley, i moje sestra si tohle nemůže vynachválit. Ze začátku tomu nevěřila, kupovala výhradně Vichy, La Roche nebo Biodermu a teď používá taky tohle. I moje kosmetička mi řekla, že se mi pleť hodně zlepšila. Ale chce to vyzkoušet, každému sedne něco jiného. Naštěstí Balea není nijak drahá
Které konkrétně? Měla jsem krém Vichy - na problematickou pleť - pleť byla fakt příjemná po použití. Bohužel další den se zhoršila. Bioderma mě pálí, ale to by nevadilo. Je nekomedonní, takže to je super. Jen prostě nevím - nemám pocit, že by to nějak na pleti bylo znát.
To zkoušení je právě těžký. Měla jsem takový gel od Oriflamu na čištění. A byl super. Dotyčná, co mi ho prodávala, se hrozně divila, že to není na mou pleť. Ale já měla pocit krásně vyčištěné pleti. No - když jsem si ho koupila podruhé, tak už jsem tak nadšená nebyla. Krém z té řady mi až tak nevyhovoval. Je to zaměřeno na problematickou pleť a já mám také hrozné vrásky.
@antoinnetka píše:
@Sára 1 Ahoj já používám už jen přípravky Nobilis Tilia. Je to česká přírodní a bio kosmetika. Mají výrobky přímo na vrásčitou pleť. Já jsem teda řešila jiný problém, ale tohle byla první kosmetika - která mi opravu pomohla se vším. A to se osypávám z Biodermy, Avéne i Roche Posay. Je fakt skvělá
Kde prodávají tuhle kosmetiku? Jen jsem v rychlosti mrkla a je docela drahá. Já hlavně potřebuju nejen na vrásky, ale i na problematickou pleť a nekomedonní. A aby mi vyhovovala. Kdyby tak byly k dispozici vzorečky. ![]()
@Mišalí píše:
Mary Kayuž bych nevolila nic jiného
Ta je taky docela drahá.
@Sára 1 píše:
Které konkrétně? Měla jsem krém Vichy - na problematickou pleť - pleť byla fakt příjemná po použití. Bohužel další den se zhoršila. Bioderma mě pálí, ale to by nevadilo. Je nekomedonní, takže to je super. Jen prostě nevím - nemám pocit, že by to nějak na pleti bylo znát.To zkoušení je právě těžký. Měla jsem takový gel od Oriflamu na čištění. A byl super. Dotyčná, co mi ho prodávala, se hrozně divila, že to není na mou pleť. Ale já měla pocit krásně vyčištěné pleti. No - když jsem si ho koupila podruhé, tak už jsem tak nadšená nebyla. Krém z té řady mi až tak nevyhovoval. Je to zaměřeno na problematickou pleť a já mám také hrozné vrásky.
Jsou to modré kapsle a modré hydratační sérum od Baley z DM, mám taky takovou pleť, ucpávají se mi póry a zároveň dělají vrásky. Zjistila jsem, že pleť mám strašně dehydratovanou a toto mi pomáhá. Ale pozor, hydratační krémy z Baley mi už neseděly, jenom to sérum a kapsle jsou fakt povedené a ještě maska hydratační za cca 25 kč.
@Mišalí Co konkrétně používáš a kolik to stojí? I levnější krémy vydrží dlouho. A představa, že koupím drahý krém a ten pak leží v šuplíku, dokud neprojde, protože mi nevyhovoval, je hrozná. ![]()
Krém proti vráskám, bez chemických a konzervačních látek, pro citlivou pleť, přípravek neucpává póry a minimalizuje alergické reakce, 2 peelingové aktivní látky (LHA + kyselina glykolová) a vitamín C, krém působí nejlépe na stárnoucí citlivou pleť, stahuje a čistí rozšířené a zanesené póry, sjednocuje pleť, obnovuje buňky… no hezky popsané, ale mně nevyhovuje a póry ucpává.
![]()
@Sára 1 používám toho dost, takže ti to tu vše nebudu psát.
Je otázka jestli ten levnější krém je i kvalitní a další věc je složení a jestli ti to na pleti něco udělá, nebo se to nezmění ![]()
@Zdenuli Je to tohle?
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…i_serum.html
Kolik to stojí? Kapsle jsem tam nenašla.
@Sára 1 na vrásky, zhojené jizvy a popáleniny má být dobrý šípkový olej. Teď vyšel nedávno u Saloosu. Ale nevím jestli to funguje, koupila jsem si ho, protože ho vychvalovali v časopise. Prý je lepší, jak samoopalovák a člověk by po něm neměl vypadat jak gepard
)
@adriana24 Na problematickou pleť mi olej nepřijde moc dobrý - jakýkoliv. Ale třeba se mýlím. ![]()