Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Poradíte mi někdo nějaký krém? Mám problematickou pleť, jizvy a vrásky (přípravky, které jsou dobré na mou pleť, hrozně vysušují a vrásky jsou větší a větší). Mám Bioderma Sébium H2O čistící voda (efekt žádný nevidím) a Bioderma Sébium AKN (docela příjemný, ale žádný efekt taky nevidím). Koupila jsem si krém na vrásky (Nivea), ale bohužel - zhoršila se mi pleť. Výrobky od Biodermy jsou nekomedonní, takže to je velké plus. Máte tip na krém na vrásky - nekomedonní.
93 % žen v klinické studii potvrdilo, že měly výrazně obnovenou pleť již za 1 týden! je to podlemě super a ženám nad 35 let, je to dražší ale tedka je to ve slevě kdyby jste měla zájem zrovna prodávám celou sadu
@dagunka píše:
93 % žen v klinické studii potvrdilo, že měly výrazně obnovenou pleť již za 1 týden! je to podlemě super a ženám nad 35 let, je to dražší ale tedka je to ve slevě kdyby jste měla zájem zrovna prodávám celou sadu
Neměla jsem moc chuť reagovat. Rozepisovat se moc nebudu. O tento krém opravdu zájem nemám. Nestojím o to, aby mi napsal kdokoliv, kdo chce prodat nějaký krém na vrásky. Jsi nováček a napíšeš sem a ještě založíš diskuzi, která je vlastně inzerát. Už ti to tam jasně vysvětlili jiní, takže nemá smysl se opakovat.
Mně na vrásky kolem očí dost pomohl kokosový olej, ten ale komedonní je. Co můžu doporučit kromě něj je mandlový krém pro velmi suchou pleť (i když máš problematickou pleť, opravdu se ho neboj) od Bione. Je levný, ale je opravdu dobrý. Kdybys do něj nechtěla investovat, bála se, že není pro Tvou pleť a bude Ti dělat neplechu, ale přesto ho chtěla vyzkoušet, napiš mi adresu do SZ. Poslala bych Ti vzorek. Ne, nejsem žádný prodejce
, krém koupíš normálně např. v Bille, ale mám ho doma (ještě 2 balení
), tak mě nezabije Ti kousek dát skleněnou lžičkou do kelímku a poslat. Stejně zítra jedné slečně/paní odsud posílám nálepky z Billy, tak tím spíš se mi nic nestane, když hodím do schránky místo jedné obálky dvě.
@Elme píše:
Mně na vrásky kolem očí dost pomohl kokosový olej, ten ale komedonní je. Co můžu doporučit kromě něj je mandlový krém pro velmi suchou pleť (i když máš problematickou pleť, opravdu se ho neboj) od Bione. Je levný, ale je opravdu dobrý. Kdybys do něj nechtěla investovat, bála se, že není pro Tvou pleť a bude Ti dělat neplechu, ale přesto ho chtěla vyzkoušet, napiš mi adresu do SZ. Poslala bych Ti vzorek. Ne, nejsem žádný prodejce, krém koupíš normálně např. v Bille, ale mám ho doma (ještě 2 balení
), tak mě nezabije Ti kousek dát skleněnou lžičkou do kelímku a poslat. Stejně zítra jedné slečně/paní odsud posílám nálepky z Billy, tak tím spíš se mi nic nestane, když hodím do schránky místo jedné obálky dvě.
Myslíš tenhle:
http://www.zbozi.cz/…tlivou-plet/
Krém potřebuju na vrásky na čele. Tenhle je nekomedonní? Tady u nás je malá Billa - prodávají to všude nebo jen v nějakých větších? Moc tam nechodím, tak jsem si nikdy nevšimla. A prodávají ho i někde jinde než v Bille? Jsi moc hodná, že bys mi poslala vzorek, ale cena není tak závratná, takže bych si ho kdyžtak koupila.
@Sára 1 píše:
Myslíš tenhle:
http://www.zbozi.cz/…tlivou-plet/
Krém potřebuju na vrásky na čele. Tenhle je nekomedonní? Tady u nás je malá Billa - prodávají to všude nebo jen v nějakých větších? Moc tam nechodím, tak jsem si nikdy nevšimla. A prodávají ho i někde jinde než v Bille? Jsi moc hodná, že bys mi poslala vzorek, ale cena není tak závratná, takže bych si ho kdyžtak koupila.
Ano, to je on. Je nekomedonní, vrásky tedy nezmizí, to nezvládně žádný krém, ale je fakt dobrý. Přiznávám, že jsem ho zkoušela trochu s despektem, ale sedl mi víc než krémy od Lancome, Nivea, Garnier, Nobilis Tilia, Ryor a L'oreal.. Méně než jeden od Esteé Lauder, ale ten si nemůžu dovolit kupovat pokaždé, takže ho střídám s Bione. Kupuji ho v Bille, ale viděla jsem ho i v různých přírodních obchůdcích nebo klasicky na netu.
Mne zadne kremy nesedeli a i kdyz nejsem zastance bio produktu na doporuceni jsem skusila bio baobabovy olej od Maxivitalisu. Plet krasne hydratuje, vyrazky i zarudnuti se sklidnilo a vrasky kolem oci mi neprijdou tak vyrazne
Oživuji diskuzi. Vyzkoušela jsem nějaké krémy, ale byla jsem strašně nespokojená. Nyní se chystám opět vyrazit na nákup kosmetiky a nevím, co vlastně koupit. Čistící voda od Biodermy mi bude procházet. Krémy taky - co taky s nima můžu dělat, když mi nevyhovují. ![]()
Co mám zkusit používat na mou problematickou pleť + jizvy a vrásky??? Budu ráda za jakoukoliv radu.
@Sára 1 píše:
Oživuji diskuzi. Vyzkoušela jsem nějaké krémy, ale byla jsem strašně nespokojená. Nyní se chystám opět vyrazit na nákup kosmetiky a nevím, co vlastně koupit. Čistící voda od Biodermy mi bude procházet. Krémy taky - co taky s nima můžu dělat, když mi nevyhovují.
Co mám zkusit používat na mou problematickou pleť + jizvy a vrásky??? Budu ráda za jakoukoliv radu.
Ahoj, zkoušela jsi kozí kosmetiku? Hodně mi vyhovoval La Chevre, ten denní výživný. Pleťová voda i mlíko taky super. Teď mám tenhle krém, je teda podezřele levnej, ale super
http://www.vivaco.cz/…-detail_7964
Ty kozy mi dělaj nějak dobře
A máti má něco od Lancomu, Nutrix, myslím, je to drahý jako prase, ale na všechno je alergická, tenhle je jedinej, co snese.
@Stánina Mrkla jsem na odkaz. To bych mohla zkusit - ta cena opravdu není vysoká. Jen nevím, kde ho prodávají? Nechci objednávat přes internet. La Chevre už je teda dražší. Nejlepší by pro mě bylo, kdyby měli vzorky a já to mohla vyzkoušet. Pak už bych byla ochotná i zaplatit víc, kdybych si byla jistá, že mi pomůže.
Zkusila bych serum na nedokonalosti a na to nejaky lehci hydratacni krem. Problematicka plet muze byt i z nedostatecne hydratace, nasledne tedy i ty vrasky. Oboje jde myslim si najit treba u te Biodermy ![]()
@Sára 1 možná by stálo za to napsat, proč jsi byla nespokojená - s čím. Jinak já zkusila několik krémů, některé jsem použila párkrát a pak letěly do koše (Loreal, Ryor, Lavera, Dermacol a pár dalších), některé snesu, nejsou špatné, ale furt to není ono ( Bioderma, Avéne) a pak jsem měla Shiseido, Juvenu a Lancome - všechny dobré. U levných mi vadí, že mám pocitově mastnou kůži, ale vůbec se mi krém do ní nevsákne, je stále suchá. To, že jsem si nevšimla jinak žádných změn je další věc..U Shiseida i Juveny jsem měla kůži krásně vláčnou, rychle se vpije a pleť je hebká, nepůsobí mastně. Od Lancome to byl myslím zmíněný Nutrix, je hodně hutný, mastný, ale překvapivě se vpil taky docela rychle, na zimu byl super. Nějakou dobu jsem teď používala jen kokosový olej, nějaké zbytky po dětech (Manufaktura) a zase se ráda k Juveně vracím. Pleť mám taky suchou, citlivou, začínají mi vrásky a sem tam akné (ale z hormonálních důvodů, takže krémy beru na suchou citlivou pleť). Kozí jsem zkoušela a mě hrozně pálila, měla jsem rudé tváře, nechápala jsem čím to, takže tu třeba já mít nemůžu vůbec. Ono i z levných co jsem zmínila jsem s tím měla problém..
@Sára 1 píše:
@Stánina Mrkla jsem na odkaz. To bych mohla zkusit - ta cena opravdu není vysoká. Jen nevím, kde ho prodávají? Nechci objednávat přes internet. La Chevre už je teda dražší. Nejlepší by pro mě bylo, kdyby měli vzorky a já to mohla vyzkoušet. Pak už bych byla ochotná i zaplatit víc, kdybych si byla jistá, že mi pomůže.
Objednal mi ho bratr přes net. Prý ho nějak moc v kamenných obchodech neprodávají.