Krém - vrásky, problematická pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
18.2.16 08:48

No než se vybrousí do hladké pleti. Mluvím o šetrnější verzi pro domácí použití. Smí se tu reklama? Ze zkušenosti od žen vím, že ze salonu byly ještě 3týdny červené a sousedka dokonce popálená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.16 08:51

Dovolím si oponovat. :-) Já vypiju 4-5litrů vody denně a mam dehydratovanou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
18.2.16 16:42

@KatyLi Ne každá pleť se vybrousí do hladké pleti. Nevím, po čem byly 3 týdny červené. Popálená sousedka byla nejspíš po chemickém peelingu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
18.2.16 16:44

Jednou jsem někde v lékárně narazila na nějakou akci, kdy měřili hydrataci pleti a doporučovali výrobek. Už si nepamatuju ani to, jak to dělali, ani to, co nabízeli. Ale pamatuju si to, že jsem to měla v normě. Kdežto kamarádka byla hotová z toho, jak dopadla špatně. No a na pohled má ona krásnou hladkou pleť a já - škoda mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.1.17 13:30

Ja se musim pripojit s chvalou na prirodni oleje. Mam problematickou plet (akne, atopak, prvni vrasky) a uz nejaky cas pouzivam misto kremu jen prirodni olejicky a ma plet je o mnoho lepsi, temer bezproblemova. Na odliceni odlicovaci olej+kvetinovou vodu a misto kremu regeneracni oblicejovy olej, vse od Saloosu.

• Citovat
  • Upravit
15492
3.1.17 13:43

@káťa Můžeš dát konkrétní odkaz, co používáš? Budu ráda. Teď používám nový krém na doporučení a opět nejsem spokojená. Po namazání mám nepříjemný pocit a mám tendence jít si omýt obličej vodou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
26.1.17 10:40

Mám podobný problém. Pomáhá mi: hlídat si stravu (co nejméně sladkého), hodně pít čistou vodu, hodně spánku, z kosmetiky Alverde z DM (čistící mléko a voda šípková růže) po jiné kosmetice mi naskakují na tváři fleky, na vrásky kolem očí vazelína a kokosový olej (ano, je to komedonní, ale mně to fakt pomáhá), tea trea olej na pupínky, na tváře Nivea a Indulona. Nic převratného. Za ty roky jsem toho vyzkoušela mraky, tohle mi celkem funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
26.1.17 18:03

@GraceM Od Alverde jsem zkoušela makeup - teda vlastně víc druhů a všechny mě hrozně pálily a okamžitě jsem zčervenala. Krémy ani nic jiného jsem proto nezkoušela. Kokosový olej sice mám doma, ale používat ho nemůžu - jsem alergická na kokos. Nivea krém jsem taky měla - špatné. Indulonu a vazelínu nemůžu v žádném případě - ucpe mě to a udělají se mi boláky. Tady je vidět, jak každému vyhovuje něco jiného. A já pořád marně hledám, co bude vyhovovat mně. Určitě něco takového existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.3.17 18:32
@katieee4 píše:
Já doporočuji přírodní kosmetiku camelii renovality

a já doporučuji si přečíst pravidla o zákazu komerčních nabídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.17 10:07

Zajímalo by mě, jak si tady někdo může poradit, s čím je spokojený, když se nesmí uvést žádný název výrobku? To pak teda nemohu nikomu nic doporučit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.17 13:39

Ahoj! Tak tahle diskuze mě docela zaujala. Omlouvám se jestli poruším nějaké pravidlo, ale jsem tu úplně nová a fakt nechápu, jak ti můžu něco doporučit a neuvést značku :-D Zkoušela jsi něco od Weledy? Já teda nevím, jestli je nekomedogenní, ale mám taky opravdu výbornou pleť a máloco mi sedne a druhá věc je, že nejsem schopná se mazat pravidelně (nikdy jsem si prostě nezvykla a když ráno spěchám, vykašlu se na nějaké mazání) a docela se mi teď osvědčila kombinace čištění pleti normálním sprchovým krémem na tělo a dle potřeby se mažu pleťovým sérem, oboje od té nejmenované značky, kterou jsem zmínila ve svém příspěvku :lol: No a abych ti teda poradila a nejmenovala konkrétní výrobek, používám oboje to, co voní po granátovém jablku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.17 13:42

Jo a ještě bych zapomněla důležitou poznámku, já ti rozhodně nic neprodám :mrgreen: Takže snad není komerční nabídka, když napíšu, co používám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.10.17 21:28

Svatá pravda. Chápu, že tu je třeba někdo, kdo chce dělat reklamu, ale e škoda, že nemůžu ani doporučit, když jde o vlastní zkušenost ( a taky nemám žádný provize z prodeje :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí