Krém - vrásky, problematická pleť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
15.2.16 22:15

@Zdenuli Je to tohle?
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…i_serum.html
Kolik to stojí? Kapsle jsem tam nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
15.2.16 22:29

@Sára 1 na vrásky, zhojené jizvy a popáleniny má být dobrý šípkový olej. Teď vyšel nedávno u Saloosu. Ale nevím jestli to funguje, koupila jsem si ho, protože ho vychvalovali v časopise. Prý je lepší, jak samoopalovák a člověk by po něm neměl vypadat jak gepard :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
15.2.16 22:49

@adriana24 Na problematickou pleť mi olej nepřijde moc dobrý - jakýkoliv. Ale třeba se mýlím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
15.2.16 23:04

@Sára 1 no, z laickýho hlediska mi přišlo, že krém ti spíš ucpe ty póry, než ten olej a byl by třeba lepší, ale nejsem žádnej expert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
16.2.16 05:49

@Sára 1 u olejů jsem četla, že je dobré je používat s vodou - klidně rovnou s kapkou vody nanášet na obličej, pak znovu navlhčit. Je špatné nanášet samotný olej, protože ten naopak vysušuje. Ještě jsem si vzpomněla, že docela levný a příjemný krém byl krém od Manufaktury a vřídelní solí http://manufaktura.cz/…i/p448078-1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.2.16 08:53
@Sára 1 píše:
@Zdenuli Je to tohle?
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…i_serum.html
Kolik to stojí? Kapsle jsem tam nenašla.

Je to ono, kapsle jsou ze stejné řady. Sérum stojí okolo 80. Kč, kapsle 54,90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.2.16 15:04

Taky jsem majitelka problematicke pleti. Bojuju s tim cely zivot a ted se k tomu navic zacinaji objevovat prvni vrasky. Zkusila jsem snad vsechno, co nabizi drogerka i lekarna a nakonec jsem skoncila prave u prirodnich oleju. Je to jedine, co ma nejaky vyraznejsi efekt. Prisla jsem k tomu uplne nahodou a uz se ke kremum nikdy nehodlam vracet. Samozrejme i mezi oleji se musi vybirat ten spravny pro danou plet. Osobne pouzivam jojobovy, sipkovy, hroznovy a arganovy od ruznych znacek. Vynikajici jsou oblicejove oleje od Saloosu, ted je muj favorit Argan Revital. Jinak jakykoliv olej se nanasi na vlhkou plet nejenom kvuli hydrataci, ale i kvuli vstrebavani ucinnych latek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.16 15:49

Píšete že krémy které jsou dobré pro vaši pleť vysušují. To asi dobré nebudou..
Nivea je drogistické zboží, tak nemůžete očekavat že to bude něco umět. zajímala by mě cena. Rozhodně nepoužívejte gelové přípravky, vysušují a dehydratovana pleť je základ pro tvorbu vrásek. Jizvy se dají vybrousit mikrodermální abrazí, ale v salonu bych se na to bála jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
17.2.16 20:33

@KatyLi Myslela jsem to tak, že jsou dobré na tu problematickou část - tvoření pupínků. Ale potřebuju něco i na vrásky a na to mi to nepomáhá. Jizvy jsem odstranit chtěla a nějaké zákroky jsem absolvovala. Nemyslím si, že to k něčemu bylo, takže už nemíním nic absolvovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
17.2.16 20:34

@amet A který konkrétně olej se ti zdál nejlepší. Já mám pořád pocit, že olej na mou pleť není vhodný. :nevim: Ale možná bych mohla nějaký vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.16 21:17

Ty jizvy to je „práce“ min na půl roku až rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
17.2.16 21:19

@KatyLi Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.2.16 06:01
@RŮŽIČKA22 píše:
Dobrý den,
vyrábím si svou vlastní domácí kosmetiku a není až zase tak drahá, tak mrkněte na mé stránky s výrobky a jejich složením a v případě zájmu mi písněte. Hezký večer
http://domacikosmetikaruzicka.webnode.cz/…i-kosmetika/

reklama zakázána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
18.2.16 07:23
@Burj Chalifa píše:
reklama zakázána

Ano, je to reklama. A vůbec neodpovídá na můj dotaz. Na stránky jsem i tak mrkla. Hezké. Bez ceny. :nevim: A pro mě tam není vhodný žádný krém. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
18.2.16 07:31

Každá žena má jinou pleť, od toho se odvíjí volba vhodných přípravků. Pokud je pleť „pouze“ dehydrováná, je potřeba upravit pitný režim. Doporučit mohu prakticky na každý typ pleti sérum, anebo krémy s obsahem kyseliny hyaluronové. Na zralejší typy pleti je vhodná volba třeba chemický peeling /v kosmetickém salonu, případně u dermatologa/,například s kyselinou glykolovou. Pokud má někdo mastnou pleť, případně akné, může použít chemický peeling s kyselinou salicylovou. V případě hlubokých vrásek už pomůže jedině aplikace injekčních výplní/kyselina hyaluronová, Botox, výplně vlastním tukem, plazmou a pod./, případně ošetření pleti laserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí