Křen s uzeným

3302
23.12.20 07:52

Křen s uzeným

Ahoj holky, jak děláte křen k masu, aby nezhnědl? Děkuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2765
23.12.20 08:38

Jestli myslíš s jablky, tak musíš jablka hned po nastrouhání zakápnout citronovou šťávou a promíchat. Čistě nastrouhaný křen bez ničeho mi většinou zešedne, na to tip nemám.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3302
23.12.20 09:27

Děkuji a dáš mi prosím tedy celý recept na jablkový křen, děkuji

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2765
23.12.20 10:10

Nic složitého, jablka nastrouhat na jemné nudličky nebo ještě lépe na takových těch pyramidách, hned pokapat citrónem (stačí trochu, ani ne půlka) a promíchat. Dle chuti na jemno nastrouhaný křen, u nás se dává hodně. Špetka soli a případně podle kyselosti jablek a množství citrónu špetka cukru a hotovo :)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2765
23.12.20 10:12

Když jsou hodně šťavnatá jablka nechávám trochu vykapat na šířku, aby pak po talíři netekla voda…

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3302
23.12.20 12:38

Děkuji moc :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3302
23.12.20 14:20

A děláte ho den předem?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2765
23.12.20 20:33

Úplně klidně, když do něj budeš sahat výhradně suchou lžičkou, vydrží v lednici klidně týden.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3302
24.12.20 08:07

Super :mavam:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2765
24.12.20 08:20

Jo a ‚suchá lžička‘ měla být ‚čistá lžička‘… :lol: asi se mi vloudil šotek

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat