Křen s uzeným
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Křen s uzeným
Ahoj holky, jak děláte křen k masu, aby nezhnědl? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Jestli myslíš s jablky, tak musíš jablka hned po nastrouhání zakápnout citronovou šťávou a promíchat. Čistě nastrouhaný křen bez ničeho mi většinou zešedne, na to tip nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji a dáš mi prosím tedy celý recept na jablkový křen, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nic složitého, jablka nastrouhat na jemné nudličky nebo ještě lépe na
takových těch pyramidách, hned pokapat citrónem (stačí trochu, ani ne
půlka) a promíchat. Dle chuti na jemno nastrouhaný křen, u nás se dává
hodně. Špetka soli a případně podle kyselosti jablek a množství citrónu
špetka cukru a hotovo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když jsou hodně šťavnatá jablka nechávám trochu vykapat na šířku, aby pak po talíři netekla voda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Úplně klidně, když do něj budeš sahat výhradně suchou lžičkou, vydrží v lednici klidně týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo a ‚suchá lžička‘ měla být ‚čistá lžička‘… asi se mi vloudil šotek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sushi s uzeným lososem?
- Viadukt křenová Brno
- Masařka na uzeným mase
- Nakládaná červená řepa - křen ano/ne?
- Rodičák Znojemsko, vyplácí Brno-Křenová
- Křen a kojení
- MŠ Křenova 300/76, jaké máte zkušenosti