Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
před několika dny jsem vás zde prosila o radu jak sehnat pohádku Uzlík a Mazlík , protože jsem ji malému nechtěně vymazala z videokazety. (Vitko , tak jsem to zkusila přes ten archiv ČT a opravdu dělají přepis ale mamky podržte se , za 60 minut chtějí 2500,– Kč + 19 % DPH ).
Aby toho nebylo málo, tak asi za dva dny poté si malý přemazal svou druhou zbožňovanou videokazetu , kde měl nahranou LÍZU - anglický seriál, šlo to v kouzelné školce v zimě a na jaře. Musel nějak zmáčknout tlačítko nahrávání když kazeta byla zrovna ve videu. | Takže teď nemáme už nic. Ach jo.
Maminky zlaté, moc prosím prosím, nemáte to některá z vás také pro svého prcka nahrané? A nešlo by to nějakým způsobem zkopírovat a prodat? Zkoušela jsem Lízu všemožně sehnat, ale u nás bohužel nevyšla a v ČT ji neprodají ani za tu výše uvedenou cenu, zahraničí přepisovat nesmí a stejně za tu cenu se to ani koupit nedá.
Zaplatím cenu, kterou si řeknete a všechny náklady spojené s nahráním a zasláním a prostě vším...... Pokud se někdo najde, vkládám svoji email adresu e.kocourkova@volny.cz a předem moc děkuji i za našeho malého.
Evula a Matýsek 20 m
Ahoj, tak Lizu bohuzel nemam, ale moc bych ji uvitala! Takze se pripojuju a pokud ji nekdo bude ochotny prehrat (video, DVD), samozrejme se s nim rada vyrovnam a budu mu nesmirne zavazana ![]()
Pavlina
Holky, kolik má Líza dílů? Já bych to snad zvládnula skopírovat na DVD.
Tak Lizu moje dcera taky milovala. Kdyby vysla original na kazete nebo DVD tak bych ji brala vsema 10. Nebo kdyby ji aspon meli ve videopujcovnach…
jeste dodam, ze kdyby jste nekdo vedel o Lize tak mi dejte info na mail hv1@post.cz
diky moc
Ahoj Radi,
holka moje zlatá, ty jsi asi jediná, kdo lízu má
Já budu ráda za každý byť jen jeden zkopírovaný díl. My jsme měli nahraných asi cca 10 dílů, vzpomínám si , že tam byl křeček Karlík, palačinky, škytavka, hokejová písnička, sběr jablek, schovávaná, boty, ukadeřníka, nákup v obchodě ............
Jestli budeš tak hodná a opravdu mi to dokážeš zkopírovat na DVD, budu asi nejšťastnější člověk dnes na emiminu. Už jsem se s Lízou v duchu loučila. A před malým ani slovo Líza nyvyslovuji, abych mu ji nepřipomínala.
Radi samože ti to zaplatím, jak jsem psala, moc moc díky.
A vidím, že je nás tady víc, klidně s kopírováním a rozesíláním potom ostatním vypomůžu. Ještě jednou moc díky.
vděčná Evula a Matýsek 20m
Dobrý den
Kdo má tedy tu Lízu? Rády bychom jí také chtěly na DVD
Pište na email HelaPek@email.cz
Budeme moc rády.. o ceně se domluvíme
děkujeme
![]()
Ahojky! Moje sestra také Lízu zbožňovala a pořád ještě zbožňuje! Mohl bych poprosit pouze o obrázek Lízy? Pokud žádný nemáte a máte jen video nevadí jestli bych mohl poprosit zaslat na e-mai: Deere98@seznam.cz. Díky!!! Sestře chci udělat radost!
Dávájí
v kouzelný školce na čt2 každý večer někdy okolo půl šesté
Ahoj holky, podařilo se mi najít na uloz.to asi 7 dílů ale marně sháním další. Kdyby měl někdo zájem, klidně zkusím třeba přes úschovnu poslat. Odkazy na uloz.to jsem si neschovala a je fakt děsná práce to najít.
Landy-maca: mohla by jsi prosim upresnit, pod cim jsi to na uloz.to nasla? Zkousela jsem lisa, liza, ale nic jsem nenasla. Diky.
Tak pro všechny, kteří shánějí Lízu - na uložto zadejte Lisa.mpg toť vše, žádná věda. ![]()
Handulin - je to přesně jak říkáš
jen jsem si po tom všem hledání napamatovala, jak jsem to vlastně našla
když se zadá lisa.mpg najde to těch 7 dílů ![]()
M.