Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
mám velikou prosbu. Náš malý prcek zbožňuje starou českou pohádku Uzlík a Mazlík, má několik dílů a já si ji pamatuju z dětství . Jsou to dva mluvící polštářky, kozlík, sluníčko ........ moc pěkně udělená pohádka pro nejmenší. My jsme ji na jaře sledovali v kouzelné školce a když mě napadlo točit jednotlivé díly na video , pohádka skončila, stihla jsem natočit poslední 10 minutovou pohádku a malý ji miloval. Jenže všera jsem mu ji omylem já pitomka pitomá přemazala.
Prosím proto všechny maminky, které by mohli vědět kde Uzlíka a Mazlíka sehnat o případnou radu a pomoc . Včera jsem strávila na netu celý večer hledáním, ale marně. Nebo nemáte ji čistě náhodou někdo doma nahranou? Koupila bych ji za každou cenu.
Moc všem děkuji
Evula a smutný Matýsek 19m
Tak kouám,že ti nikdo neodpověděl
.Já taky nevim,kde by se dala sehnat,ale zkus napsat do televize na ČT 1,jestli náhodou tu pohádku nevydali,nebo jestli jí nebudou opakovat.
Přeji ti,ať jí seženeš,ahoj Kelinka
Ahoj Evi,
Tvůj dotaz mě úplně dostal - tu pohádku si ještě pamatuju ze svého dětství, je roztomilá, věřím, že se Matýskovi musela líbit… Hrozně bych vám nějak chtěla pomoct, ale taky mě napadá jedině zkusit kontaktovat tu televizi - programové fondy v Praze, možná by Ti nějak pomohli. No a když se nepoštěstí, aspoň se máte na co zas těšit, určitě tu pohádku zase budou brzy opakovat! ![]()
Viťka+Pavlík 5m
Ahoj Evi,
tak jsem ještě náhodně zjistila, že obchodní odd. české televize běžně za úplatu provádí přepisy různých pořadů na videokazety - takže to je nadějné…
Viťka