UZLÍK A MAZLÍK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
19.8.05 07:58

UZLÍK A MAZLÍK

Ahoj maminky,

mám velikou prosbu. Náš malý prcek zbožňuje starou českou pohádku Uzlík a Mazlík, má několik dílů a já si ji pamatuju z dětství . Jsou to dva mluvící polštářky, kozlík, sluníčko ........ moc pěkně udělená pohádka pro nejmenší. My jsme ji na jaře sledovali v kouzelné školce a když mě napadlo točit jednotlivé díly na video , pohádka skončila, stihla jsem natočit poslední 10 minutovou pohádku a malý ji miloval. Jenže všera jsem mu ji omylem já pitomka pitomá přemazala.

Prosím proto všechny maminky, které by mohli vědět kde Uzlíka a Mazlíka sehnat o případnou radu a pomoc . Včera jsem strávila na netu celý večer hledáním, ale marně. Nebo nemáte ji čistě náhodou někdo doma nahranou? Koupila bych ji za každou cenu.

Moc všem děkuji

Evula a smutný Matýsek 19m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
19.8.05 23:58

Tak kouám,že ti nikdo neodpověděl :( .Já taky nevim,kde by se dala sehnat,ale zkus napsat do televize na ČT 1,jestli náhodou tu pohádku nevydali,nebo jestli jí nebudou opakovat.
Přeji ti,ať jí seženeš,ahoj Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.8.05 11:55

Ahoj Evi,

Tvůj dotaz mě úplně dostal - tu pohádku si ještě pamatuju ze svého dětství, je roztomilá, věřím, že se Matýskovi musela líbit… Hrozně bych vám nějak chtěla pomoct, ale taky mě napadá jedině zkusit kontaktovat tu televizi - programové fondy v Praze, možná by Ti nějak pomohli. No a když se nepoštěstí, aspoň se máte na co zas těšit, určitě tu pohádku zase budou brzy opakovat! :D

Viťka+Pavlík 5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
21.8.05 13:51

Ahoj Evi,

tak jsem ještě náhodně zjistila, že obchodní odd. české televize běžně za úplatu provádí přepisy různých pořadů na videokazety - takže to je nadějné…

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
táňa12
28.9.10 11:01

Uzlík a Mazlík jedině na YOU TUBE. :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie