Cestovní postýlka HAUCK DREAM FUN

174
16.8.05 09:49

Cestovní postýlka HAUCK DREAM FUN

Ahoj holky,
chtěla jsem poprosit Ty, které mají doma cestovní postýlku HAUCK DREAM FUN, zda by mi mohly napsat, jak jsou s ní spokojené. Moc se mi líbí, obzvlášť ta kombinace červené barvy s černou :D Ale snad i tady na e-miminu jsem jednou v nějaké diskuzi četla, že ta matrace je potažená látkou, která šustí. Teď už tu diskuzi ale nemůžu najít a nevím, jestli se jednalo přesně o tuto postýlku či nějakou jinou od firmy Hauck.
Jestli se na ni chce někdo mrknout, tak třeba na www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Všem Vám děkuji za Vaše odpovědi
 Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
16.8.05 10:07

Ahojky,

my máme Hauck Dream and Play a tam matrace je ze šustivé látky. Na hraní je to myslím jedno a když v ní má mrňousek spát, tak na ni dávám prostěradlo (froté). Asi je to kvůli omyvatelnosti, jiný důvod mě nenapadá. Taky si lze do postýlky dát jinou matraci, ta originální je jakoby z několika obdélníků, aby se dala „obtočit“ kolem té složené postýlky a strčit do futrálu. Taky není moc tlustá. Myslím, že asi všechny postýlky Hauck budou mít stejnou matraci.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.8.05 12:08

Ahoj Ulriko,
díky za Tvoji odpověď. Teď jsem ještě na stránkách www.hauck.cz zjistila, že tu postýlku Dream Fun tam mají pojmenovanou Dream and Play, takže je to vlastně ta samá, na kterou se ptám :) :D :lol: .
Takže v podstatě to ničemu nevadí, že potah matrace je ze šustivé látky, obzvlášť když tam dám prostěradlo - je to tak? Mě právě z té předchozí diskuze přišlo, jako kdyby ta „šustivost“ byl kdo ví jaký problém, tak se chci ujistit, že vlastně o nic nejde. A jinak jsi s ní spokojená? Jak se skládá, není to problém?
Díky Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.8.05 14:02

My ji máme taky, jsme celkem spokojeni, šustivost matrace bych vůbec neřešila. Skládá se velmi dobře. Jediné, co mi vadilo, že nemá závěsné lůžko pro malé mimi, což se ale také dá řešit několika vrstvami polystyrenu a normální matrací s froté prostěradlem. To už ale pak není příliš cestovní… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
16.8.05 14:07

A nedá se tam to lůžko dokoupit? Některé cestovní postýlky ho také nemají ve výbavě, ale dokoupit se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.05 18:59

Ahoj Reed,

my jsme s ní spokojení, berem si ji na dovolenou, na chatu a tak. Někdy ji venku používáme místo ohrádky, ale teď už Andrýsek začíná chodit a na ohrádku nám kašle. Kupovali jsme ji, když bylo Andrýskovi půl roku. Řešili jsme i to závěsné lůžko (snad prý tam jde lůžko na postýlky ABC Design), ale problém byl v nosnosti - je to asi do cca 6 kg, což už pro nás nebylo. Navíc bych se pak už bála, aby nevypadl. Skládá se bez problémů. Váží ale asi 10 kg, takže ten balík je docela těžký. Ale myslím, že všechny tyhle postýlky váží podobně. Ten potah na matraci nevidím jako problém, alespoň nám nijak nevadí. Konec konců, to prostěradlo se tam klidně dá nechat i přes den na hraní (používáme takové to „samodržící“ - prostě froté s tou gumou okolo). Nevím, z čeho mají matrace postýly ostatních firem, vybrali jsme si tuhle na internetu a pak jsme si ji prohlédli ještě v obchodě. Jinak jsme ji kupovali v obchodě v Kunraticích (www.detskydum.cz) a měli ji na skladě, tak jsme si ji rovnou odvezli.

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
563
16.8.05 19:01

Nějak mě to odhlásilo a byla jsem tu jako anonym :D . Tak jen pro pořádek.

Ul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.05 22:09

Ahojky,my tez mame tuto postylku doma a jsme s ni spokojeni.Neco teda vazi,ale da se to unest:o) MAtrace je vcelku tvrda,vlastne asi nejtezsi z cele postylky, a i tenka,ale na sem tam prespani to staci,davam na to tedy taky frote prosteradlo, a kdyz jedem napr.k rodicum na tyden,tak s sebou k tomu beru matraci z klasice postylky,aby mel trosicku lepsi spani.Ale je to cestovni postylka,tak se to tak musi brat.Nam vyhovuje,sklada se lehce,kdyz se nesplete postup.A jak jiz nekdo z maminek zminil,ta matrace se pak omota okolo te slozene postylky a tim se z toho utvori takovy uzsi delsi kvadr, ktery se pak zazipne do jakehosi obalu ze stejne latky s uchy. No,popisovat je to vcelku zabava :o) Ale jak rikam,jsme s ni spokojeni,ucel splni a vcelku ji vyuzivame,takze muzu i potvrdit, ze i neco vydrzi.Z boku je cerna sitovina, pry mimi pres ni vidi lepe jak pres bilou. Nevim,zda je to tak,ale tvrdili nam to v obchode.Mozna bych tedy na ni uvitala na bocich nejake kapsy (treba na lahev,kdyz se nas mrnous v noci vzbudi a chce napit,abych hned sahla a nasla ji, nebo na nejakou hracku a knizku,kdyz se vzbudi rano driv,aby se tam sahl a podal si to),ale to uz bych toho asi chtela moc.Jo a jeste jsem tam postradala takove ty krouzky na bocich,pomoci kterych se mimi dokaze postavit.Nas mlady,kdyz se zacinal stavet,tak v teto postylce mu to slo hur,navic se to smekalo,jak je to z te sustive latky,kdyby tam by byval nejaky pomocny prvek,slo by to lip,ale taky to neni nic tak asi podstatneho. Chvalim ji a to uz mame neco za sebou. Tak Ti preji dobry vyber. My mame kombinaci tmave-svetle modrou a je hrozne pekna. Stala nas, tusim, 1990 Kc. Ahoj Maxik

• Citovat
  • Upravit
242
16.8.05 22:46

Ahojky,

my máme cestovní postýlku Chicco Caddy - vybrala jsem ji proto, že je síťovaná ze všech 4 stran (síťovina je taktéž černá), takže když ji používáme jako ohrádku, Nika krásně vidí na všechny strany… :lol: , což je pro ni dost důležité… :D

http://www.babylife.cz/index.php?…

Na jiných stránkách ji ale najdeš ještě o trochu levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí