Krev a hlen z konečníku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.8.25 04:56

Před pár dny z ničeho nic tlak břicha a průjem. Ale místo průjmu to byl jen hlen s krví. Jela jsem na pohotovost. Někdy mám v noci křeče slabé, ne nic hrozného, někdy tlak na žaludku. Crp jsem měla 16. Čekám na září, kdy má doktorka volno.
Neměl nikdo? Co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.9.25 21:43

@Allunka1212 ahoj jak to dopadlo před týdnem jsem měla bolesti jako na menstruaci břicha a zad a druhý den jsem tlačila jen hlen s krví na gastro jdu až za týden, jak to dopadlo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.25 10:55

Byla jsem na gastru. A přišlo mi, že vlastně jsem na gastro ani chodit neměla. Když jsem chtěla říct jak vše bylo, že si to přečetla. A proč jsem tady. A ještě se divila, že obvodní napsala doporučení na gastro, že to bylo jen jeden den. Že Cron to nebude, ale zda tam něco mám neví, že nemá rengenové oči. Jestli já chci udělá kolonoskopii. Že na mém místě by si jí nechala udělat, že budu mít klid.
A že když to bylo jednou mohla to být střevní chřipka (je nás 5 doma a nikomu nic nebylo) a nebo nějaka bakterie. Že rozbor stolice nikdo neudělal a teď je pozdě, že už tam bakterie nebude.
Na kolonoskopii jdu až ke konci listopadu.
Dej vědět jak si dopadla ty a co řekli na gasteru tobě. Děkuji a držím palce. Klidně napiš do soukromé zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.25 12:34
@Eva858 píše: Více

Držím palce ať je vše na gastru oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie