Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš ses někde rizla, to ani není cítit. Můžeš poprosit manžela, ať tě ohleda, jestli nejsi někde riznuta ![]()
Někde si se nejspíš škrábla při holení a ono se to skoro hned pak zavřelo proto si škrábanec neviděla… ![]()
Určitě ses řízla, jsi po kontrole, buď v klidu, nějaký zásadní problém by doktor při vyšetření určitě nepřehlédl. ![]()
To bude říznutí žiletkou
myslím si, že minimálně nějaké stopy po krvácení by v pochvě byly.
Řízla ses, ranka se zatáhne hned. I kdyby šlo o jednorázový drobný zakrvácení z pochvy, tak není důvod k návštěvě gynekologie.
Pokud krvácíš masivně, opakovaně, tak ano, jeď k lékaři.
Taky se mi to stalo. Přes břicho si dolu už nevidím, holim poslepu a řezu se pravidelně
hlavně klid.
Bylo to riznuti, také se mi to stává, jak přes břicho nevidím ![]()
Určitě jsi se řízla a příště se rovnou zeptej když jsi u doktora i když se ti to bude zdát jako blbost. Lepší než pak zahlcovat pohotovost a blokovat někoho kdo opravdu potřebuje akutni pomoc.
Ahoj,
před zrcadlem a poslepu, jelikož už přes břicho nevidím ani na nohy natož… 

vím že žádná z vás mi nedokáže říct či to je (bylo) tak či onak. Asi se potřebuju jen svěřit, vypustit to co mě od rána hlodá a přečíst třeba i pozitivní komentář…
Dnes ráno jsem se chystala na kontrolu v mému gynekologovi ( ultrazvukové vyšetření v 3. teimestru - 31 týden ) v koupelně jsem shazovala prcku
Poté jsem utřela prcku vlhčeným ubrouskem a jasně červená krev! Ihned jsem zpanikařila, naplácla jsem si tam toaletní papír a opět,,stopy" jasně červené krve. Pak najednou jak kdyby nic, nikde žadná stopa, zkousela jsem si i kousek dát tampon a čistý!… Koukala jsem zrcadlem a hledala škrábanec po holení ale nikde nic…
Cca po hodině jsem šla na ultrazvuk a vše v pořádku.
Doktorovi jsem nechtěla říkat že nevím jestli jsem se náhodou neřízla, hlavně ultrazvuk v pořadku, miminko se má dobře… Ale mě pořád vrtá hlavou co to… Mám jít raději ještě na kontrolu i když jsem byla dnes??… Zatim vše v pořádku.
Holky nepřekvapí mě když budete nad mým příspěvkem kroutit hlavou, sama s ní kroutim
Díky za vaše komentáře, ať už jsou jakkékoliv…