Screening 1. trimestru. - jídlo

31
3.8.21 10:30

Screening 1. trimestru. - jídlo

Ahoj holky,
Jsem 11+2tt a zítra se mám dostavit na screening. Můžu se před tím nasnídat? Úplně jsem se zapomněla sestřičky zeptat 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35828
3.8.21 10:32

Budou ti brát i krev nebo jen ultrazvuk? Já jsem byla nejdřív na krvi kde jsem musela být na lacno a za pár dní ultrazvuk. Pro jistotu si tam zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
3.8.21 10:34

@Veverka555 pokud jen ultrazvuk bez krve, tak nasnidat a nejlepe chvili pred snist neco sladkeho at se tam pekne mrska. a mam dojem, ze i na krev byla snidane jedno, o hodnoty cukru jim neslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
3.8.21 10:34

Asi je to jak kde, mě řekli, že se můžu normálně najíst i když půjdu na krev, že na hodnoty co je zajímají to nemá vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.8.21 10:35

Jasně že můžeš, někdo na nej chodí až odpoledne, to by sakra trpěl :D ani na krev vyloženě ke screeningu nemusíš být na lačno, na tu sem šla na lačno akorát k mojí Dr, když kontrolovala cukr, na genetice mi pak brali krev a tam už jim bylo jedno jestli sem jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.21 10:36

@JancaS84
No právě že se zítra domluvíme jestli krev nebo ne. Podle sestřičky je na krev pozdě, takže možná jen ultrazvuk.
Do té nemocnice se nedá skoro dovolat, takže asi raději budu na lačno.
Asi bude lepší být na lačno než udělat něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.21 10:38

@Kriss Tina
Děkuji. Představa že musím fungovat bez snídaně je pro mě horor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
3.8.21 10:38

Já byla na krby asi 15 dní předem a na sc jsem měla přijít s plným mocakem. Tak hodinu před tím nechodit na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.8.21 10:53
@Veverka555 píše:
@JancaS84
No právě že se zítra domluvíme jestli krev nebo ne. Podle sestřičky je na krev pozdě, takže možná jen ultrazvuk.
Do té nemocnice se nedá skoro dovolat, takže asi raději budu na lačno.
Asi bude lepší být na lačno než udělat něco špatně.

Na krev není pozdě, mě ji pokaždé brali až 12+, teď naposled 13+4 a nikdo se nad tím ani nepozastavil :nevim: jak kde to berou, ale dřív než jsi teď se snad ani nikde nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.8.21 10:58

U nás se bere krev v den screeningu a normálně se můžeme nasnídat…to se nebere cukr a takové co je třeba být nalačno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.8.21 11:01
@Kriss Tina píše:
Jasně že můžeš, někdo na nej chodí až odpoledne, to by sakra trpěl :D ani na krev vyloženě ke screeningu nemusíš být na lačno, na tu sem šla na lačno akorát k mojí Dr, když kontrolovala cukr, na genetice mi pak brali krev a tam už jim bylo jedno jestli sem jedla.

Prosím tě a nepamatuješ si, jestli si k tvé dr musela jít na krev v určitý čas? Já jdu zítra a ted koukám, že mi tam doktor napsal v 7 hod., to je čas, kdy otevírají odběry. Nevím jestli tam fakt na sedmou musím být, jestli to není kvůli hladině hormonů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.8.21 11:04

@Kriss Tina
Mě řekla že už ji měli vzít minulý týden :nevim:. Taky jsem ji říkala že se mi to nezdá pozdě ale ona že jo. Asi to mají všude jinak :D. Každopádně je to moje první těhotenství, takže zatím v tomhle všem trochu plavu 🙉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.8.21 11:11

@Janee19 u mojí dr sem byla na 7, ale to ona si zve každého na krev brzy ráno, protože pak musí tu krev ještě během rána odeslat do laborky. Na tom screeningu sem byla v 8, to akorát otvírají a to už sem na lačno nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
3.8.21 11:14
@JancaS84 píše:
Budou ti brát i krev nebo jen ultrazvuk? Já jsem byla nejdřív na krvi kde jsem musela být na lacno a za pár dní ultrazvuk. Pro jistotu si tam zavolej.

Na krev na screening není nutné být nalačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
3.8.21 11:18

@Kriss Tina aha, já jdu k doktorovi prave až za týden, ted mám jít jen do laborky na krev. No radši půjdu ráno, vím že hodnoty hormonů přes den kolisaji, tak abych něco nezanedbala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí