Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 píše:
Na krev na screening není nutné být nalačno.
Na screaning ne, ale mě u toho brali rovnou i krev na cukr atd kde se musí být na lacno.
@JancaS84 píše:
Na screaning ne, ale mě u toho brali rovnou i krev na cukr atd kde se musí být na lacno.
Pak ale nemať někoho, kdo se ptá pouze na screening, toho nebude zajímat, že zrovna tobě brali ještě něco dalšího a on kvůli tomu půjde zbytečně bez snídaně.
@Veverka555 píše:
@Kriss Tina
Mě řekla že už ji měli vzít minulý týden. Taky jsem ji říkala že se mi to nezdá pozdě ale ona že jo. Asi to mají všude jinak
. Každopádně je to moje první těhotenství, takže zatím v tomhle všem trochu plavu 🙉
Ja jdu na 1.screening az 13+3 a doktorka rikala, ze do konce toho 14tt je to v pohode. Odbery mi bude sestra delat tyden pred v 12+3, takze nevim, co u tebe plasi ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Pak ale nemať někoho, kdo se ptá pouze na screening, toho nebude zajímat, že zrovna tobě brali ještě něco dalšího a on kvůli tomu půjde zbytečně bez snídaně.
Však jsem ji psala ať si tam radši zavolá. Kazdej to dělá jinak.
@Ernais
Možná kvůli tomu že jsem na rizikovém 🤔. Vede se nám ale dobře, dokonce je i na tenhle týden veliká tak jak má být.
Taky ale nechápu proč na to pospíchají.
Včera mi dala moje gynekoložka žádanku a že tam mám dnes zavolat a domluvit se. No tak sem volala a mám přijít ihned zítra. Tak snad se zítra dozvím více..
Podle mě jim spíše vadí že se objednávám až teď ![]()
Na screening (bez krve) jsem šla normálně najedená. U nás se čekalo vždycky několik hodin, než člověk přišel na řadu, takže kdo byl nalačno, měl celkem problém. Plný močák, jak někdo zmiňoval, jsem taky neměla, to bych tam za ty tři hodiny umřela.