Krev v moči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
8.3.10 10:12

krev v moči

ahojky.malinkej má 6týdnů a dobře 3 týdny už nám ustavičně pláče.Mylseli jsme si ,že to jsou prdíky,tak dáváme kapičky a probiotika,ale nic nazabírá..proto jsem šla k doktorce..té se to taky nezdálo a proto nás poslala na moč..byli jsme celkem 3×,jednou mu vyšel zánět..podruhé skoro nic a tedka měl v krvi krev zjištěnou..chtěla jsem se zeptat,jestli s tím nemáte něktrá zkušenosti..dokrtorka říká,že je to normální..u novorozenců ano,ale po 6ti nedělí?furt pláče a je dost vidět,že ho něco bolí..vždycky jako by ho chytla křeč nebo začlo něco bolet..poradte.. :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
472
8.3.10 10:28

Tak u miminka nevím, ale já sama mívala krev v moči a teď jsem pravidelně sledovaná na nefrologii s ledvinami, kde mi pravidelně odebírají moč a vyšetřují. Tuším že mi na to tehdy nasadili i ATB, tak jestli malej taky nebude mít nějaký zánět a třeba ho to při čurání bolí, proto ten pláč…Nechala bych ho na moč určitě vyšetřit znova. Není nic horšího, než když my mamče nevíme, co ty naše drobečky trápí, když nám to ještě neumí říct. Přeju ať je maličkej brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.3.10 10:33

Jo a ještě píšeš, že mu jednou vyšel zánět - byl na to tedy přeléčený a dostal ATB? A v jakých časových odstupech byly ty testy dělaný, že další vyšel negativní? Zánět totiž sám od sebe asi nevymizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.1.15 09:39

Dobrý den,
4r kluk dneska přiběhl že čůrá červený, tak mi to ukázal a opravdu taková narůžovělá moč. Čůrání ho prý nebolelo.
Dost mě to vyděsilo. Prvně volám doktorce, ale ta tam dneska není. Takže projíždím google a zjistila jsem že červená řepa to může způsobit. Kluk snědl večer hodně červené řepy. Je to možné, že je to z toho? Stalo se to někomu? :roll: K dr. půjdem v pondělí :zed: :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.15 09:45

Klid, je to z řepy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.1.15 09:45
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
24.1.15 09:56

@TereuliJa normální..když jsem měla mačingovou, čůrala jsem řepnou šťávu:-D a nelekni se, až půjde malý na velkou, bude to skoro černé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
848
24.1.15 10:11

Jj, je to z řepy, k doktorovi bych ani nechodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
24.1.15 10:17

Uf, uf :) Jako řepu jíme častěji ale nikdy jsme si toho nevšimli :lol: Tak díky bohu. Děkuji za uklidnění :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí