nachlazení a kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
6.3.10 19:35

nachlazení a kašel

ahoj holky,mám problém a nevím si rady mám sedmitýdení dvojčata Honzíka a Terezku a Honzík už dva dny má rýmu a kašle mám strach aby to nebyl třeba naběch na zápal olic :cry: a když s ním půjdu na pohotovost tak aby se my nevismáli že jsem hysterka nemáte některa vzkušenosti co s tím mám radši jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
6.3.10 19:40

A ma teploty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 19:46

má normoš 37 nesípe ale ten kašel je takoví dusiví a docela dost mu odsaju z nosánku a rýmu začímá mít i Terda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.3.10 19:57

Tak si skocte pro jistotu akorat v pondeli ke sve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 20:03

asi ano no kdyby něco tak na pohotovost můžu kdykoli že :-) děkuja moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.3.10 20:16

ahojky, muj broucek se leci jiz tyden, nejdriv jsem mu davala na rymu morskou vodu a na kasel sinecod, poradila mi to doktorka, no a ve stredu uz mel takovy dusivej kasel tak jsem se dostavila k doktorce a dostali jsme antibiotika. S takto malymi mimci radsi k doktorce, protoze i kasel muze zpusobit dost neprijemnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 20:22

je takoví unavený moje první dcera také marodila tak si myslím jastli to nechytl od ní přitom jsem jí k nim nepouštěla mýslela jsem když kojím tak že nemůžou onemocnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.3.10 20:28

ahoj ja taky plne kojim, jsme po dvou ockovani a presto se to stalo, takze ted se to lepsi, snad to bude ok, protoze podat mu leky nebo odsat z nosanku to je nadlidsky vykon :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 20:34

jak starého máš broučka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.3.10 20:38

je mu 4,5 mesice pekne zvire :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.3.10 20:53

no u takhle malého prcka bych byla na pozoru, pokud nemá teploty tak vydrž do pondělí ale pak bych nechala poslechnout. Malé to skoro pokaždé spadne na průdušky a teď dostala i atb :twisted: ale lepší než aby se to rozjelo ještě víc. Kdyby měl teploty tak určitě na pohotovost. :wink:

Jinak na kašel jsem dávala mucosolvan sirup nebo hedelix a na rýmu mořskou vodu. Ať je brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 21:16

ja k těmhle dvoum uzlíčkům mám ještě 3 letou dceru a ta ja teda divoch jestli ty dva budou taky takoví tak mě odvezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.3.10 21:24

já na rýmu mám libenar je docela dobrej dávala své tříleté ta jako mimino nebyla nikdy nemocná a ty dva jsou ještě o měsíc dřív ale dohnali to hned ani se nemuseli dopejkat a už mají čtyři kyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.3.10 21:24

a jen teda - u takových prcků to většinou právě tím, že jsou „ležáčci“ trvá dýl - bohužel ze mě mluví bohaté zkušenosti.

V tomhle počasí holka marodí non-stop

Pokud nejsou teploty a neni to sípot, tak bych počkala, pokud teploty jsou, možná bych tu pohotku zvážila (ale asi až při vyšší..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.3.10 22:38

Tak jsme dva dny na tom úplně stejně malá Kami (8týdnů) má rýmu (ale neteče nám z nosu, takovou tu uvnitř nosohltanu) a kašle…došla jsme do lékárny a máme hedelix, ale myslím, že jí nedělá zase dobře na žaludek…strašně se kroutí a pláče. Teplotu nemáme :) takže čekám jak se to vyvine, protože u doktorky bude hodně nemocných dětí a tak se mi do toho reje bacilů moc nechce… :nevim: tak držím palce, asi toho teď bude hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí