Krev v moči u dospělého :(

Anonymní
6.3.16 18:18

krev v moči u dospělého :(

Ahoj, mám hrozný strach :( už včera mi při čurání do sprchy přišlo, že je moč nějaká tmavší, dneska už byla hodně dočervena. na toaletním papíře při utírání nic vidět není, na kalhotkách taktéž nic. nemám žádné další příznaky, a mám hrozný strach. všude zmiňují rakovinu, a u toho, že to je krvácení bez dalších příznaků. zítra zajdu k doktorce, ale chci se zeptat i tady, jestli mě někdo uklidní, že to taky měl, a nebylo to nic vážného. Mám obrovský strach, mám malé děti :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
854
6.3.16 18:23

Nemysli na nejhorší. Nejspíše se bude jednat o zánět močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
6.3.16 18:29

Také bych nedělala ukvapené závěry, nejspíše zánět močových cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230

Kamarádka měla taky krev v moči. Přišel na to doktor. Může to být i tím když má žena před MS nebo po MS. Byla tam s močí asi 5× a vždycky tak měla krev. Nebylo to nic vážného. Prej to může být i při nemoci jako chřipka nb viróza atd. Určitě to nebude nic vážného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054

Jen klid, také jsem měl moč doslova jak sklenici červeného vína. V Jihlavě na pohotovosti jsem dostal léky a druhý den bylo po problému, byl to zánět močového měchýře. Neboj se toho. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.3.16 18:34

A ještě to muze být z potravin typu červená řepa. Barví. Neškodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.3.16 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.16 18:43
@Mexie píše:
Kamarádka měla taky krev v moči. Přišel na to doktor. Může to být i tím když má žena před MS nebo po MS. Byla tam s močí asi 5× a vždycky tak měla krev. Nebylo to nic vážného. Prej to může být i při nemoci jako chřipka nb viróza atd. Určitě to nebude nic vážného ;)

při nemoci? mám ještě k tomu zánět prsu :think:
lidi, a vy co mi tu píšete, že to byl zánět močáku, tak to jste taky měli bez jiných příznaků? já patrně zánět močáku měla 3 krát v životě, jednou v dětství, a dvakrát vloni, a to se projevovalo pouze tím, že jsem jakoby nemohla „dočurat“. prostě jsem se vyčurala, chtělo se mi pořád, a už to nešlo. dr mi jen na základě tohoto předepsala atb, rozbor nedělala. poprvý. podruhý jsem si nasadila sama ty zbylý atb(dr mi to vyloženě řekla, napsala mi velkou krabičku, a že kdyby se to opakovalo, ať si je začnu brát). ale krev, to jsem nikdy neměla :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.16 18:44
@entropy píše:

to u mě ne, jak mám ten zánět prsu, tak mi bylo včera dost blbě, skoro nic jsem nejedla, jen trochu polívky a bramborovou kaši. Dneska už něco víc, ale červenýho nic. Léky, to jsme měla jen v pátek večer jeden paralen, jinak žádný.

• Citovat
  • Upravit
3230
6.3.16 18:49

Ano. Byla týden před tím nemocná a doktor ji řekl, že po nemoci se ta krev může držet. Nic vážného. Jinak by ji nenechal s krví v moči déle jak měsíc. Nestraš hned s rakovinou ;) určitě to nic nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.16 18:52
@Mexie píše:
Ano. Byla týden před tím nemocná a doktor ji řekl, že po nemoci se ta krev může držet. Nic vážného. Jinak by ji nenechal s krví v moči déle jak měsíc. Nestraš hned s rakovinou ;) určitě to nic nebude :palec:

děkuju :hug: a vůbec všem děkuju za uklidnění. Jsem hrozný plašan :( ale zítra k té dr asi zajít mám, že? nevím, jestli budu mít hlídání, mám 3 prcky. snad babička pomůže, aby v čekárně ještě něco nechytili :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.3.16 19:04
@slavuska1 píše:
děkuju :hug: a vůbec všem děkuju za uklidnění. Jsem hrozný plašan :( ale zítra k té dr asi zajít mám, že? nevím, jestli budu mít hlídání, mám 3 prcky. snad babička pomůže, aby v čekárně ještě něco nechytili :(

Vůbec nejsi plašan. Já když jsem jel do Jihlavy na pohotovost večer v 9h, měl jsem v autě zabalenou tašku s osobními věcmi, vůbec jsem nepočítal, že pojedu domů. A jel jsem.Dali mi léky hned na pohotovosti a druhý den byla krev pryč. Neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4588
6.3.16 19:09

@slavuska1 Také to může ukazovat na ledvinové kameny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.16 19:11

Hm, tak anonym se nepovedl :roll: ale to už je jedno. každopádně zítra zajdu k dr., a snad to bude dobrý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
6.3.16 19:14

Neboj bude to nejspíš fakt mocak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie