Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Alice180 píše:
Může to být i fisurka, prasklina. To většinou ale cítíš jako rezavou bolest. Záleží jeatli byla krev na povrchu stolice nebo uvnitř. Pokud na povrchu tak ti mohlo něco prasknout na to jsou dobrý hemagelovy čípky. Nicméně bych to sledovala a kdyžtak k lékaři.
Tak jak jsem měla ty hleny tak to bylo jak kdyby v stolici když jsem se utirala byla taková světle červená po druhé už skoro nic pak už byl klid, včera jen když jsem se utirala tak jsme měla malé flíčky červené od krve od konečníku nevím, jestli tak něco prasklo nebo tak ale byla jsem asi 2× na velké a to jde i z donucení tlačila abych nemusela po druhé ![]()
@Anonymní píše:
Tak jak jsem měla ty hleny tak to bylo jak kdyby v stolici když jsem se utirala byla taková světle červená po druhé už skoro nic pak už byl klid, včera jen když jsem se utirala tak jsme měla malé flíčky červené od krve od konečníku nevím, jestli tak něco prasklo nebo tak ale byla jsem asi 2× na velké a to jde i z donucení tlačila abych nemusela po druhé
Nebo na povrchu stolice to spíš bylo já se v tom nerejpala ale spíš to bylo mimo ![]()
@Anonymní píše:
@Veri.sta
Ahoj chci se zeptat já mám jit 7.9. na kolonoskopii protože jsem měla jednou krev s hlenem ve stolici a občas mě poboliva kolem těsně pupku nebo okolí něj dál, někdy se mi zda ze mám ve stolici asi 0.5 mm krev ale možná je to z jídla… Myslíš že by to mohl být zánět? Můj doktor rika že víc jak zánět by to nebylo… Mám strach je mi 21 a občas jsme hypochondr
No, nic horšího jak zánět to nebude 😂. To zní docela vtipně, mě zánět komplikuje život ale je to lepší než rakovina.. to je pravda 😂 😂 (Já mám 26 let, zánět tlustého střeva 18 let a na bolesti břicha jsem si už zvykla 😂)
Hele, hlavně se nestresuj. Stres všechny zdravotní problémy jen zhoršuje.. Hlavně že jsi objednaná na to vyšetření. Aspon budeš vědět a nebudes hledat diagnózy na netu 😂 😇
Držím palce ať je vyšetření v pořádku a není to nic vážného. Kdyžtak dej vědět 🙂
@Veri.sta píše:
No, nic horšího jak zánět to nebude 😂. To zní docela vtipně, mě zánět komplikuje život ale je to lepší než rakovina.. to je pravda 😂 😂 (Já mám 26 let, zánět tlustého střeva 18 let a na bolesti břicha jsem si už zvykla 😂)
Hele, hlavně se nestresuj. Stres všechny zdravotní problémy jen zhoršuje.. Hlavně že jsi objednaná na to vyšetření. Aspon budeš vědět a nebudes hledat diagnózy na netu 😂 😇Držím palce ať je vyšetření v pořádku a není to nic vážného. Kdyžtak dej vědět 🙂
Kurník holky… Máš biologickou léčbu? Už jsem to tu psala několika holkám s problémy a nikdo ji neměl. Pokud nemáš, proč???
Je mi 37, UC mám 25 let a díky bio léčbě mi nekomplikuje život vůbec. Dneska už možnosti jsou.
Jako na tu kolono bych určitě šla, ale myslím, že to nic nebude.