Výsledky krevních testů ve 32. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
12.2.10 11:31

Krevní testy ve 32. týdnu

Ahoj těhulky, maminky,
chtěla bych se zeptat. Jsem ve 32. týdnu a dr. mi dělala krevní testy. Dnes jsem jí volala na výsledky a říkala mi, že krevní obraz je v pořádku. Čeho se ale obávám aby byly i další testy v pořádku, žloutenka a další nemoci. Netušíte jak to je? Kdyby něco nemělo být v pořádku v těch dalších testech, myslíte, že by to poznala už na tom krevním obrazu?? Bojím se o malého aby vše bylo ok. Moc děkuji za odpověď. Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
12.2.10 11:54

nevim, jestli to vsechno pozna z krevniho obrazu, ale vubec bych se tech vysledku nebala, vzdyt stejne testy se delaji i na zacatku tehu a nerikej mi, ze by jsi za tu dobu nekde chytla syfilis nebo HIV :wink:
mne tyhle testy prijdou jen jako tahani penez z pojistoven
uzij si v klidu vikend a preji hezky zbytek tehu a krasny porod :wink:

• Citovat
  • Upravit
39
12.2.10 12:06

Díky za odpověď. No mě na začátku těhu žádný testy dr. nedělala, to vím jistě. Říkala, že je udělám až teď. Nejsem si ale jistá na co všechno se dělaly, tak mám obavy aby bylo všechno v pořádku. Měj se pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
12.2.10 12:31

Já bych se tím zatím vůbec nezabývala ať malému neuškodíš tím že se budeš nervovat.Určitě bude všechno v pořádku,myslím,že kdyby tam nějaký problém byl,tak to snad v dnešní době poznají.Nemysli na to a užívej si těhu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.2.10 12:46

Moc děkuju..no já si myslím, že by to snad už poznali z té krve dřív..Přeju též pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.2.10 13:14

No tak hlavne si myslim, ze z krevniho obrazu by zloutenku treba nepoznali u HIV si nejsem jista. Kazdopadne jestli ti to nedelala na zacatku tehu, tak je s prominutim krava, protoze , kdyz ma tehotna nekterou z techto nemoci, zachazi se s ni jinak uz v tehotenstvi. Nekdo tady rek ze je to spis tahani penez z pojistovny, nemyslim, protoze existujou rizikovy skupiny, ktery to klidanko chytnou i v tehu a ne vsechny je schopna doktorka zjistit pohledem. Fetaka poznas, vetsinou, ale prostitutku? Nemyslim takovy ty co stojej u silnice. Ale ty testy prece netrvaj milion let a asi uz by je vedeli a kdyby bylo neco spatne tak zavolaj. Tak kliiid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.2.10 13:16

A jeste mi to neda a trochu si rejpnu: To si se nebala driv? Dyt vetsina lidi uz vi co je u tehle nemoci rizikovy chovani? Bud se chovam zodpovedne a nemam se skoro ceho bat nebo nezodpovedne a mam se bat porad a ne jenom po odberu. :wink: Ale to byl fakt jenom takovej dloubanec, kterej sem si nemohla odpustit, tak promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.2.10 13:42

Díky i za tvůj příspěvek :) Hele, víš, já si hlavně nejsem jistá čeho všeho se ty testy týkají, jak jsem říkala, tak vím, že té žloutenky a dál mi tady holky řekly, že syfilis a hiv. Nevěděla jsem jestli ještě něco, protože dr. mi říkala, že tam jsou ještě další testy, ale nemohla si vzpomenout co všechno zaškrtávala v tom papíru, na co všechno dělá rozbor, divný (ona to má občas v té své hlavě trošku pomotaný) Tak jsem se ptala tak celkově čeho se ty další testy týkají, víš? Nemyslela jsem to tak, že bych se bála těch pohl. chorob, to opravdu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.2.10 15:39

Fakt ti na začátku těhotenství nebrali krev? Výsledky bys když tak myslím měla mít v průkazce. Já jsem teda aspoň měla přímo i kolonku pro HIV, chlamydie tam byly, pak další kde se psal krevní obraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.2.10 16:34

Tak to ma pani doktor teda sakra v ty hlavince vymlety. Snad se delaj porad ty samy, kdyz teda nechce specialne neco navic. Pak ma to zdravotnictvi k necemu bejt, kdyz si doktor nepamatuje jaky testy nechaval delat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.2.10 18:28

Nemyslím, že je to tahání peněz z pojištoven, protože nemoc má třeba nějakou inkubační dobu a tak se nemohla dříve třeba v krvi ukázat, ale nebála bych se opravdu těch výsledků. O malé neměj strach, kdyby něco tak se to už nejspíš projevilo třeba i jinak ta žloutenka si myslím a pokud nedroguješ apod.tak bych byla opravdu klidná

• Citovat
  • Upravit
39
12.2.10 18:50

nene, opravdu mi na začátku těhu nic nebrala. Říkala, že sama ví nejlíp co a kdy má dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.2.10 19:32

Jooo, sama vi nejlip, ale co ti ve finale nechala delat za testy, to uz netusi :lol: Hele, a pamatuje si ona, ze si tehotna? ~Jetli te treba neleci na zanet varlat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.2.10 20:28

Mně dělali testy na začátku a potom někdy v tom 32 tt a tam zjistili v krevním obrazu, že mám málo železa, tak musím brát Aktiferin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.2.10 20:51
Lucie1985 píše:
nene, opravdu mi na začátku těhu nic nebrala. Říkala, že sama ví nejlíp co a kdy má dělat..

Já bych vážně uvažovala o změně gyndaře, pokud neudělala tohle, jak pečlivě dělá třeba běžnou prevenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí