křik při kojeni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
17.10.07 21:29

křik při kojeni

mate radu? muj 5mes syn zacina vyvadet pri kojeni, spise odpolednim, chvili pije, pak se propina pousti a krici zase se prisaje a tak furt dokola.
diky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2104
17.10.07 21:33

muj syn to dělá taky, mám podezření, že ho bolí bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
17.10.07 21:36

ahojky

tak tohle jsem řešila taky. Anička mi to dělala taky. vždy se napila, pak se odtrhla a začala se vztekat. ale nebojte, přejde to. u nás pomáhalo pořád střídat prsa dokola. u nás to trvalo asi 3 týdny,a bylo to o nervy,ale vydrželi jsme to.

takže moje rada zní - střídat prsa pořád dokola :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.10.07 22:23

Holky, tohle téma se tady řeší pořád dokola, říká se tomu „bojkot kojení“, zkuste to zadat do vyhledavače.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.10.07 00:16

zrovna to taky probirame a timhle si projde asi kazda :lol:
nedavno zde bezela diskuze https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.10.07 08:20

Ahoj,

tohle jsem řešila (a už zas řeším) tak, že si s děckem pohodlně lehnu a nechávám to celé na něm - jen ho na začátku přiložím, když se pouští a vzteká, je to jeho věc - a prs si potom sám najít umí. Většinou si k tomu vezmu knížku a čtu si. Někdy ho překulím přes sebe a nabídnu druhou stranu - ale zas nic nevnucuju a nechávám to na něm. Když se nenají, bude mít hlad - a hlad je nejlepší lékař (tedy co se nechutenství týče). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.10.07 08:31

Nam pomahalo taky stridat prsa, treba po minute leve-prave-leve-prave… je to o zblbnuti, ale do tydne byl klid.Tak vydrz! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.07 11:12

Ahoj. Syn taky řval a nechtěl sát, trvalo to pár dní, pak jsem zjistila, že mu lezly zoubky, asi ho bolely dásně. Pak zase pil normálně. Bylo mu asi 8měsíců. Vyrdž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.10.07 11:21

Ahoj, jenom se chci pridat do klubu. My jsme tohle taky resili, ale nastesti se to stalo asi jenom jednou a trvalo to asi tyden. Broucek si to ted ale zase vynahrazuje na prikrmech, uz je uspesne pres 2 mesice odmita :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
18.10.07 11:28

Ahoj!! Ja se taky pridavam :D U nas tohle trvalo prvnich 6 tydnu a ted nam to zaclo znova a to jsem si myslela, ze uz je s tim konec. Je to opravdu o nervy, uz to trva tyden. A jeste ke vsemu si kojeni vyzaduje co hodinu max dve. V noci kojim tak po 3 hodinach. Asi se nam k tomu jeste pridam spurt, jinak nevim. Je to fakt vysilujici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.10.07 11:31

Ja mam za to, ze my jsme to taky meli v obdobi spurtu a bylo to sileny … hlavne holky vydrzte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.07 07:39

moc diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
2263
19.10.07 14:30

Ahojky,
Jája se někdy při kojení kroutí a vzteká a to tehdy než se mléko spustí a když je nedočkavý. Pak cítím, že se mléko spustilo a je klid a jen sosá.
Měli jsme ale taky 2× strašný křik a odmítání prsa. Ale nechala jsem ho vyřvat, až měl veliký hlad, tak se napil. Chce to jen vydržet, však on si nedá mlíčko vzít, když tak se napije později.
V období růstového spurtu mu zase vydilo, že po nějaké době to mléko už tak rychle do pusinky nestříká a to se taky vztekal, když jsem ho dala i druhému prsu, tak spokojeně pil.

Pa Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.10.07 10:08

Taky se pridam - Eliska mi zacala kricet u kojeni asi pred 5 dny, predchozi 2 mesice se kojila vicemene v pohode. Je to tim, ze ji zacina pracovat brisko. Nekdy ceka, az se ji to tam u:,–(i (slysim, jak brisko pracuje) a pak pokracuje. Ale posledni dobou zacne rvat jak na lesy po chvilce kojeni a nechce pit. Musim ji nosit, az to prejde. Taky mi zacal pekne srkat a poustet si tak do briska vzduch. Nepomaha ani nove prisati, ani nova poloha, ani prazdnejsi prso. Kdyz krici, proste musim prestat kojit a nosit ji na rameni do doby, nez si odrihne a nez ji boleni prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.10.07 15:26

Ahoj! Me hodne pomohlo kdyz jsem si malou vzala do loznice a kojila ji v leze a hlavne v klidu. Vadi ji uz i televize i kdyz je sotva slyset. Vzdycky se povstekala a chvilema napila. Tentokrat to u nas trvalo 10 dni. Ja mam s kojenim porad nake problemy, chce to vydrzet, vzdy ta krize trva nekolik dni a pak je na cas klid. Dneska se kazdy kojeni chechta, chvili pije a pak se zacne hrozne smat :D No je to sranda s detma, ze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová