Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymka3
Tak další postřeh. Chodí k nám od září jeden krát do týdne paní na výuku angličtiny. Což o to, chtěla bych se zdokonalit, ale ta paní a styl její výuky mi nesedí. Když jsem ted manželovi řekla, že já v tom pro sebe nevidím žádný přínos, ty hodiny s ní, tak se začal divit a že prej jsem divná a jestli prej chci raději chodit do jazykovky s dalšíma deseti lidma, i když dobře ví, že tohle nechci, tak nedokáže pochopit, že holt ta paní mi nesedí. A takových maličkostí je během dne víc. Nevím jestli já hledám problémy, kde nejsou a nebo jsem opravdu divná ![]()
Anonymní píše:
Anonymka3
Tak další postřeh. Chodí k nám od září jeden krát do týdne paní na výuku angličtiny. Což o to, chtěla bych se zdokonalit, ale ta paní a styl její výuky mi nesedí. Když jsem ted manželovi řekla, že já v tom pro sebe nevidím žádný přínos, ty hodiny s ní, tak se začal divit a že prej jsem divná a jestli prej chci raději chodit do jazykovky s dalšíma deseti lidma, i když dobře ví, že tohle nechci, tak nedokáže pochopit, že holt ta paní mi nesedí. A takových maličkostí je během dne víc. Nevím jestli já hledám problémy, kde nejsou a nebo jsem opravdu divná
já si myslím, že nejsi divná, ale hledáme si ty problémy sami, já zase pořád celý den přemýšlím a neumím se toho zbavit ![]()
anonymní: myslím si, že je to taky krize, nebo spíš ochladnutí ve vztahu.já prožívám to samé. Myslím si, že to chce aby jste měli taky nějaké společné zájmy, koníčky, někam si spolu zajít, udržet pořád ten vztah z něčeho … vztah se musí pěstovat, bylo mi řečeno psycholožkou, musíme o něj pečovat !!!
Věř tomu, že se to zpraví. Mě je třeba příjemné, když mě manžel hladí, nebo já jdu za ním a jsem u něj
Napiš mi, kam ti můžu napsat, mohli jsme si povykládat