Krkovice.. recept, poradite?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
27.8.10 17:44

krkovice.. recept, poradite?

Ahoj damy, poradite nejaky dobry osvedceny recept na krkovicku?:) obvykle zapekam se smetanou a zampiony, nebo jen tak jako minutku na peprich.. diky moc za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
27.8.10 17:54

Zapečená smažená - měkčí maso jsem snad nejedla. Řízky z krkovice naklepu, osolím, opepřím a obalím v těstíčku z vajec, smetany, dijonské hořčice a hrsti provensálských bylinek. Opeču je zprudka na oleji z obou stran do růžova a pak je dám do pekáče na vrstu anglické slaniny a cibule, navrch totéž a zapeču asi tak hodinu v přikrytém pekáči. Rychlý, snadný a nikdy nezbyde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
27.8.10 17:55

Ahoj, krkovici také zapékám (já v remosce), ale potřu plnotučnou hořčicí. Posypu ze spodu i z vrchu cibulí a česnekem, opepřím, osolím, ještě třeba pokládám na dno i anglickou, z vrchu pokapu olejem a na konec pokládám jakýkoliv sýr. Dá se zapéct i s vajíčkem…taky dobrý, když toho chci více na porci… Ale je to podobné jako ten tvůj recept :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
27.8.10 18:02

Ahoj, krkovici pecu na cibulce a podlevam 2dl cerneho piva. Luxusni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
27.8.10 18:20

AHOJ JÉÉÉÉÉÉÉ DÍKY ZA DISKUZI NA ZÍTRA JSEM VYTÁHLA KRKOVICI A ZROVNA SI ŘÍKALA CHCE TO NĚJAKOU ZMĚNU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.10 18:30

Bud len upiect v celku s jalovcom a cesnakom.
Alebo upiect v celku potretu marinadou z medu, zazvoru, chilli ak nestaci stiplavost zazvoru, a trosky oleja.
Alebo nakrajat na platky a upiect na cibuli a susenych hriboch podliatu cervenym vinom. Ak sa pridaju susene vaclavky, a vypek rozmixuje, bude omacka hustejsia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.8.10 18:36

Uz bylo napsano, ale prikladam. Je to luxusní :palec:

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.8.10 18:52

a jakou prilohu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.8.10 18:59

davame si vareny brambor nebo kasi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
27.8.10 19:01

Já dělám krkovici s lečem a zapékám. Krkovici naklepu, osolím opepřím, opeču na pánvi, dám do pekáče. Na pánvi si udělám na cibuli lečo, papriku + rajče, nechám chvíli dusit, aby tam nebylo moc vody, dám na krkovici do pekáče na maso a posypu nastrouhaným sýrem. Zapeču a podávám s bramborama. A je to výborné :palec: .

Ten sýr by tam být určitě nemusel, necpu ho všude, jen do tří jídel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
27.8.10 20:05

My děláme krkovici v takové kečupovo-hořčicové marinádě a je moc dobrá!
Dáš si kečup, hořčici, grilovací koření, sojovou omáčku a olej (všechno podle chuti) a krkovici si do toho naložíš a zapečeš v troubě :potlesk: :palec:
Krkovice je krásně šťavnatá a dají se k tomu kombinovat různé přílohy!

• Citovat
  • Upravit
23033
27.8.10 20:08

tak poslusne hlasim ze krkovice sezrana:D tata se na ni vrhl a to mela byt na zitra.. no naservirovala jsem to se zel. salatem s balsamicem a ol.olejem a cesnekovo peprovym dressingem:)))) ani neprotestoval , ze k tomu nema brambory ale pouze chleba:) ty sve chlapy si musimee hold obcas hyyckat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport