Krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krmení
Ahojky všechny maminky, prosím Vás o radu, asi za měsíc bychom měli začít s příkrmama, a já bych potřebovala vědět,
jestli je nutná ohřívačka kojenecké stravy. Zda se hodí i do budoucna, ale třeba i na cesty, jestli to není zbytečná investice?
Můžete poradit, jak ohříváte vy, a když používáte ohřívačku,
tak jakou, aby se do ní vešla i širší lahev, nebo sklenička s příkrmem.
Je to naše první mimi, tak nemám tolik zkušeností, poradíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my jsme ohřívačku neměli. Ohřívala jsem buď ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Na cestách v restauracích jídlo většinou ochotně ohřejí, nebo jsme dali skleničku do umyvadla s horkou vodou. A když nebylo zbytí, synovi neohřáté jídlo nevadilo …
Můžu zodpovědně říct, že mi ohřívačka nikdy nechyběla a vlastně mě ani nenapadlo si ji pořídit.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jidlo tae ohrivam ve vodni lazni. Takze nemohu poradit. Ale pokud kojis a dosud jsi lahvicku nepouzivala tak by bylo zbytecne dite na lahev ucit - lepsi by bylo zacit rovnou se lzickou.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slyšela jsem, že to prý dost dlouho trvá, než se v ní papu ohřeje, já si v mikrovlně v široké skleničce hodně ohřeju vodu, trvá to ani ne minutku a v tom pak ohřívám, přijde mi to celkem rychlé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak mi jí měli a používali jsme jí do 4 měsíců. Ale je fakt že to úplně hned nebylo, ale nechtěla jsem to hned takovýmu miminku ohřívat v mikro. Příkrmy už tam ohřívám. A pak už jsem začala dávat vodu z vodovodu, takže jsem to vždycky jen přihřála v konvici nebo byloa voda ještě teplá z uvaření. Jinak si myslím, že příště jí asi používat nebudu, protože když si v konvici vodu převaříš a postavíš to do té horké tak to máš o dost rychleji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky:O)
My jsme ji také nikdy neměli a nikdy jsme ji nepostrádali
Jídlo jsme ohřívali ve vodní lázni a bylo to za chvilku hotové. Jak už tu bylo psáno, ve většině restaurací Ti jídlo pro prcka ohřejí velmi ochotně. A když nebyla po ruce restaurace, tak jsem měla v termosce horkou vodu, tou jsem jídlo naředila a bylo to ![]()
Pa, Jaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neměli, nepostrádali, ohřívala sem převážně v mikrovlnce, na cestách většinou na pumpě nebo restauraci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mi ji máme (už schovanou) a používali jsme ji asi…3×, je to zbytečnost. Když jsem začala malýmu dělat UM, tak jsem si přihřála koj. vodu v rychlovarný konvici, a když příkrm, tak v mikrovlnce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ji měla, hlavně abych v noci mohla ohřívat mlíko, i když vím, že se to nemá. V mikrovlně jsem to tenkrát nechtěla, tak vyhrála ohřívačka, ale trvalo to pět minut, pamatuju si to doteď. a to je v noci hoooooodně dlouhá doba. Ohřátí příkrmů bylo kapku rychlejší, ale u druhého prcka to budu rozhodně řešit mikrovlnkou. Ohřívačku jsem už prodala a další nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
měli jsme ji půjčenou, už nevím, jakou značku. Láhev od Aventu se tam nevešla, skleničky od přesnídávek ano. Používali jsme ji jen na dovolené a byl to opruz. Trvalo nekonečně dlouho, než se to ohřálo. Jinak Máťovi nevadilo ani studený jídlo, když nebylo zbytí.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já truhla jsme koupila od Aventu, docela drahá a použila ji tak 3×. Jednak to trvalo dlouho a jednak měl malý tříselnou kýlu, tak neměl moc brečet, tak aby to vše bylo co nejrychelší, tak už od narození mu vodu na UM ohřívám v mikrovlnce a jídlo taky. No netěší mne to, ale dělá to tak spousta lidí, tak to snad zvládne.
Ale snad docela dobrá a laciná byla nějaká ohřívačka z Kauflandu, snad do 400,– a myslím, že to dokonce byla i ta, co měli u nás v porodnici. Když už ohřívačku, tak se zvukovým signálem. Ta to myslím měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ohřívač mám a používám ho pořád - tedy teď už jen 2× denně, dřív to bylo 3× denně. Začala jsem ho používat právě se zaváděním příkrmů. V mikrovlnce zatím nic pro prcka ohřívat nechci, protože tam může část příkrmu projít varem a příkrm tak ztratí část výživné hodnoty. Je fakt, že to trvá nějakou dobu - hustý příkrm, je-li ho hodně, klidně kolem 10-15 min, ale mně ohřívač vyhovuje a budu ho používat i u dalších dětí (pokud budou).
Zpočátku mi stačilo (nebo na cestách) ohřát vodu v rychlovarné konvici a do té vody pak příkrm ponořit. Ale to už teď nedělám, protože voda ve vodní lázni rychle stydne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ji máme (Philips i s adaptérem do auta, ale ten jsme nepoužili) a používáme ji skoro od narození syna, protože jsme hned od začátku dokrmovali. Převařenou vodu si vždycky odměřím večer do lahvičky a dám do ohřívačky. Ta udržuje tu správnou teplotu. V noci pak jen smíchám s mlíkem, nemusím chladit, má to teplotu tak akorát.
Co se týká příkrmů, tak na dovolené jsme je v ní ohřívali, bylo to celkem rychlé. Stačí ji zapnout na nejvyšší výkon a hezky to celou skleničku prohřálo.
Takže pro nás je to moc velký pomocník a je plně využitelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nepotrebovala jsem ji. Ohrivala jsem nejdriv ve vodni lazni, pak v mikrovlnce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit