Krmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
5.7.07 00:39

Tak my neohrivame nic, ani mliko ani jidlo. Jakmile je neco teple, tak mi to malej prostne nesni, ma rad vsecko za „studena“ (pokojova teplota).
Byt tebou tak pockam a sama uvidis, jestli ohrivacku ocenis ci ne. Ja si myslim, ze spis asi ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.7.07 21:25

Krmení

Ahojky, díky za všechny odpovědi, jsem pořád nerozhodnutá, tak asi počkám, jak mi radí Lidunka a uvidíme :oops:
Je pravda, že to dopředu nevím, jak teplé, to ten náš mrňousek bude mít rád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
6.7.07 16:52

My jsme ohrivacku poridili kdyz jsme zacinali s prikrmy a nemuzu si ji vynachvalit. Doma v ni ohrivam prevazne jidlo - trva to maximalne 10 minut. Mliko je rychlejsi ve vodni lazni. Ohrivacka na cestach je k nezaplaceni. Ostatni pisou o prijemnem personalu, ktery rad kdykoliv cokoliv ohreje. Ja jsem se setkala s opakem. Prinest mi hrnicek s horkou vodou byl pro mnoho restauraci problem, a dokonce jedna pani (upozornuji PANI, ne nejaka mlada holcina) mi chtele predem prevarenou vodu z lahvicky vylit do nejake hrnce v kuchyni nebo pripadne (po mem udivenem vyrazu :evil: ) do varne konvice a ohrat. No, pri predstave, co vsechno v tech hrncich a varne konvici uz drive ohrivali … 8O I pri ceste letadlem to byla zachrana, letistni personal opravdu neni na vodni lazne pripraveny, krome letusek - ty jsou na takove pripady „trenovane“, takze zapnout ohrivacku do zasuvky a za chvili mit teple mliko bylo opravdu super. Me se ohrivacka opravdu vyplatila a nedam na ni dopustit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí