Krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak my neohrivame nic, ani mliko ani jidlo. Jakmile je neco teple, tak mi to malej prostne nesni, ma rad vsecko za „studena“ (pokojova teplota).
Byt tebou tak pockam a sama uvidis, jestli ohrivacku ocenis ci ne. Ja si myslim, ze spis asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmení
Ahojky, díky za všechny odpovědi, jsem pořád nerozhodnutá, tak asi počkám, jak mi radí Lidunka a uvidíme ![]()
Je pravda, že to dopředu nevím, jak teplé, to ten náš mrňousek bude mít rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme ohrivacku poridili kdyz jsme zacinali s prikrmy a nemuzu si ji vynachvalit. Doma v ni ohrivam prevazne jidlo - trva to maximalne 10 minut. Mliko je rychlejsi ve vodni lazni. Ohrivacka na cestach je k nezaplaceni. Ostatni pisou o prijemnem personalu, ktery rad kdykoliv cokoliv ohreje. Ja jsem se setkala s opakem. Prinest mi hrnicek s horkou vodou byl pro mnoho restauraci problem, a dokonce jedna pani (upozornuji PANI, ne nejaka mlada holcina) mi chtele predem prevarenou vodu z lahvicky vylit do nejake hrnce v kuchyni nebo pripadne (po mem udivenem vyrazu
) do varne konvice a ohrat. No, pri predstave, co vsechno v tech hrncich a varne konvici uz drive ohrivali …
I pri ceste letadlem to byla zachrana, letistni personal opravdu neni na vodni lazne pripraveny, krome letusek - ty jsou na takove pripady „trenovane“, takze zapnout ohrivacku do zasuvky a za chvili mit teple mliko bylo opravdu super. Me se ohrivacka opravdu vyplatila a nedam na ni dopustit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit