Krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak my neohrivame nic, ani mliko ani jidlo. Jakmile je neco teple, tak mi to malej prostne nesni, ma rad vsecko za „studena“ (pokojova teplota).
Byt tebou tak pockam a sama uvidis, jestli ohrivacku ocenis ci ne. Ja si myslim, ze spis asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmení
Ahojky, díky za všechny odpovědi, jsem pořád nerozhodnutá, tak asi počkám, jak mi radí Lidunka a uvidíme ![]()
Je pravda, že to dopředu nevím, jak teplé, to ten náš mrňousek bude mít rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme ohrivacku poridili kdyz jsme zacinali s prikrmy a nemuzu si ji vynachvalit. Doma v ni ohrivam prevazne jidlo - trva to maximalne 10 minut. Mliko je rychlejsi ve vodni lazni. Ohrivacka na cestach je k nezaplaceni. Ostatni pisou o prijemnem personalu, ktery rad kdykoliv cokoliv ohreje. Ja jsem se setkala s opakem. Prinest mi hrnicek s horkou vodou byl pro mnoho restauraci problem, a dokonce jedna pani (upozornuji PANI, ne nejaka mlada holcina) mi chtele predem prevarenou vodu z lahvicky vylit do nejake hrnce v kuchyni nebo pripadne (po mem udivenem vyrazu
) do varne konvice a ohrat. No, pri predstave, co vsechno v tech hrncich a varne konvici uz drive ohrivali …
I pri ceste letadlem to byla zachrana, letistni personal opravdu neni na vodni lazne pripraveny, krome letusek - ty jsou na takove pripady „trenovane“, takze zapnout ohrivacku do zasuvky a za chvili mit teple mliko bylo opravdu super. Me se ohrivacka opravdu vyplatila a nedam na ni dopustit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit