Krmení MM z lahvičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mě to taky nešlo, odsávala jsem a vydrželo mi to 3 měsíce, pak už jsem skoro nic neodsála, malý si z prsa sám nic nevzal, takže jsme přešli na UM. A z lahvičky pil malý hezky, měl calmu, z jiné pít neuměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to samé.. je nám teda teprve 12 dnů ale od narození kojím přes kloboučky.. je to děs, hlavně když pak o klobouček škrtne ručičkou a celý cen mi vylije do trika:(..ale ode včera se snažím bez nich.. je to boj.. ale zjistila jsem, že je důležité, jak mu tam to prso strčím.. trvá mi to i 15 minut než mu to dám do pusinky a on se správně přisaje.. do té doby bradavku jen žmoulá a kňučí.. (mám velká prsa ale malé bradavky).. zkuste požádat o pomoc laktační poradkyni třeba v porodnici, mě vysvětlily, jak tam mám prso strčit a jak má správně sát..teď už je na nás aby jsme to zvládli:)) přiznám se, že mě už taky napadlo to dávat z lahve..ale kojení se nechci vzdát a těch pár dnů, než to půjde musím zvládnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odsávat a krmit z lahvičky jsem vydržela bez týdne do půl roku malýho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devět měsíců spolu s kojením přes kloboučky. Dá se to, ale ze začátku je to o tom, mít něco odstříkané, nakojit, nechat dojíst z lahve a hned jít odstríkat (a to uložit na další krmení). A to i při krmení v noci. Přečetla jsem takhle spoustu knížek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kamarádku, která kojila flaškou šest dětí, každé přesně dva roky, obdivuji její výdrž (mimochodem uměla odstříkat rukou…). Já jsem odsávala kamarádce mléko 8× denně pro jejího prcka, bylo to šílené, pravdou je, že jsem tak činila u pátého dítka, které bylo narozené ve 34 tt, takže uff, ale jsem za to ráda, že ho měla rok na mateřském mléce… Zkus vydržet, ono když se nebude střídat s flaškou, kojení se během dvou měsíců ustálí, byť s kloboučkem, který jde potom odstříhávat a přejít na plný prs. Taky nemám bradavky, teda mám je úplně ploché, jednu vpáčenou… počátky jsou mazec, ale trpělivost růže přináší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dělala jsem to stejně jako ty, v porodnici hrozny boj s kojením, trvalo přes hodinu než se přisál, a po hodině měl zase hned hlad. Začala jsem odsávat mléko a dávat mu to z láhve. Teď je mu šest týdnů a už jsme dva týdny na UM. O mléko jsem pomalu přišla, teď už nemám ani kapku.
Nemusíš se cítit blbě, nejsi ani první ani poslední kdo takhle krmí. Hlavně že to mléko máš a nemusíš zatím dávat UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krmení MM z lahvičky
Odsávala jsem a krmila takhle 7 měsíců při tom držela bezmléčnou dietu, malé to stačilo, pak jsem postupně přešla na Nutrilon Al.Care. Měla jsem v ledničce odsáto vždy na 1-3 krmení dopředu. Takže jsem ohřála, nakrmila a pak „v klidu“ odsála ruční Medela Harmony. Přitom první dceru jsem kojila 1,5 roku. Druhorozená měla bohužel těžší start, tak prso zcela bojkotovala. Jinak je spokojená, nepříjde mi, že bych ji o něco ochudila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím chtěla bych se chtěla zeptat jestli je tu někdo, kdo krmí odstříkávaným mlékem z lahvičky? jak dlouho to jde vydržet? Mám 3týdenní miminko, špatné bradavky, kojení u nás je obrovský boj, dá se to zvládnout, ale mě to vyčerpává, hlavně psychicky jsem v háji při kojení, musím mít klobouček..jinak malá se pořád u toho kroutí, než se konečně přisaje je u toho strašný řev a vykrucování, trvá to i přes hodinu než se aspoň trochu nají, a stejně má za chvíli hlad.. krom toho jsme obě vždy šíleně mokré a spotřeba oblečení u obou obrovská vč. plen…pro mě je jednodušší odsát a dát z lahve, je to rychlé, jsme obě v suchu, a noční stávání je také lepší, jsem prostě více v pohodě, ale zase si říkám jestli to není špatný, když nemá kontakt s tím prsem, občas se cítím blbě, že ji krmím takhle…