Krmení s přestávkou?

21.10.12 18:33

Krmení s přestávkou?

Ahoj. Chci se zeptat, jestli máte některá stejnou zkušenost. Mám doma 4 týdeního chlapečka a je plně na Nutrilonu. Ze začátku vypil s bídou 30ml a budil se po hodině - hlady. Teď už jsme se dostali na 100ml, kterou zvládne v pohodě, ale pořád se budí po hodince, začne se kroutit a brečet zase hlady, vždycky mu tedy uděláme kolem 30ml a když tuhle dávku vypije usne na tři hodinky, což je ok. Myslíte, že je to v pohodě? A nebo máte popř. radu, jak to nějak srovnat? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.10.12 18:47

A je to hlad? Děti se sáním uklidňují, může se třeba vzbudit na čurání a teplé mlíčko ho uklidní, případně jestli kaká nebo prdí, to taky teplé mlíčko může usnadnit, jestli ho nepálí žáha :nevim:
Každopádně bych to moc neřešila, je malinkej, na časté krmení má nárok, pokud nemá, zkusila bych nabídnout dudel, ale jinak bych to nechala tak, jak to máte, ničemu to snad nevadí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.12 18:56

No nám to samozřejmě v ničem nevadí, když vidím, že mu chutná, tak ho nenechám hlady. Spíš mi jde o to, že na obalu Nutrilonu, je napsáno, že by měla být mezi krmením pauza, tak mi jde o to, jestli nevadí, že to má takhle rozkouskovaný. Snad ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.10.12 18:59

@habrychová kdyby mu to vadilo, tak si pak bude stěžovat, pokud se nekroutí pak s bolebřichem, tak mu to neva. Já myslím, že ty minimální rozestupy mezi krmeními jsou fakt jen pro někoho třeba s citlivějším zažíváním, ale někdo má kachní žaludek od malinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová