Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, opětovně moc prosím o radu a vaše názory. Máme dvouměsíční holčičku, krmím UM a v posledních dnech máme problémy u krmení. Vypije tak 80 ml bez jakýkoliv problémů a pak začne hystericky brečet, rozhazovat rukama, odstrkovat láhev. Přitom mazi brekem pořád otvírá pusu a sem tam si ještě lokne, ale je to fakt boj. Před tím pila dobře. Jakmile jí flašku seberu, tak se za chvíli uklidní a ještě se začne smát:-)tak jí dám zase znova napít a situace se opakuje. Jinak vypadá jako spokojený mimino, blinká minimálně, kadí každej den a na váze přibírá. Myslela jsem si ze začátku, že to jsou prdíky, ale teď už tohle divadlo při každém jídle. Nevím, jestli třeba fakt jen prostě zlobí a nebo je problém jinde. Holky poraďte!!!
Já krmila z lahvičky mým mlíčkem. malej papal dobře, malá začala kolem 3,5měsíce dělat taky hrozné scény, zkoušela jsem všechno možné, nakonec trochu pomohla změna savičky, ale trvalo mi to 1,5měsíce, než jsem přišla na to jaká savička a zlepšilo se to maximálně při zavedení příkrmů. malá má taky slabý reflux. nevím jestli tím, dětská dr. tvrdila, že je to tím, jak blinká, že jí to pálí v krčku a proto odmítá mlíčko.
vydrž a zkus i jiné savičky, u nás NUK je to pravé, původně byl Avent.
@cibi savičku už máme vychytanou, dávala jsem Avent a teď máme Mam a ta vyhovuje, taky mě napadlo, že by mohla mít pálení, ale na UM jsme od narození a začala s tím až v poslední době, jeden čas vyjela i 150ml a bez problémů, no zítra zkusím brnknout Mudr.
Přesně ve dvou měsícíh mi to malá dělala taky… dopracovala to tak daleko, že jsem ji na krmení musela uspat a ve spánku si vypila všechno(krmila jsem obě děti odstříkaným MM)… trvalo to takhle tři týdny a pak se to začalo pomalu upravovat,,, že scény dělala už jen občas až to vymizelo, ale bylo to fakt hrozný. Švagrová má teď
taky holčičku a taky jí to dělá
Obě máme starší kluky a ti nám to nedělali,,, ty holky jsou prostě potvůrky ![]()
@Jindra88
no hele malá taky byla na mém mlíčku od narození a pak najednou to začalo a tím, že mám dvojčata a daníček mlíčko dál pil bez problémů, tak vím, že tím to taky nebylo. trvalo to fakt 1,5 měsíce trochu pomohla ta savička a jak jsem psala vyřešily to nakonec příkrmy.
tak snad malá přestane blbnout, ale jak píše @LUCI holky jsou prostě potvůrky no ![]()
To je fakt, už krmím jen já, manžela ta naše potvora už odrovnala ![]()
Malej mi dělá asi něco podobnýho. taky jsem myslela, že to jsou prdíky. ale nevím no. taky pije, pije a tak v půlce přestane a začne se kroutit, prskat to..tak taky nevím, čím to může být..a má 5tej týden..