Krmení v lehátku - sedá si

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2202
3.7.12 12:39

Krmení v lehátku - sedá si

Zdravím,
krmím dceru 7m v lehátku, ale i když ji připoutám, tak si sedá a nejde mi jí nakrmit, protože jak nemá pevná záda (sama bez opory nesedí), tak se kolíbá a předklání a vráží hlavou do lžičky, jídlo lítá všude okolo. zkoušela jsem lehátko dát i do lehu, ale stejně si sedne. Jak jí začnu tlačit zpátky do lehu, začne řvát a plive jídlo. Jinak jí chutná, sní toho hodně.
Mátě nějaký tip nebo zkušenost? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
3.7.12 12:45

Vezmi si ji na kolena. Nebo poloz na nohy proti sobe, nohy si opri o stul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi

To mi dělá i plně sedící syn (taky 7 měsíců). Naklání se, vráží do lžičky a jako bonus lžičku chytá rukou :lol: a patlá jídlo po sobě a po sedačce :lol:
Paradoxně mi líp jedl dokud neseděl :nevim:
Nejlíp jí, když je nečím zaujatý, třeba jen tím, že mu povídám co jí, nebo někdy recituju básničky.
Ale to jen v krizi, protože ho na to nechci učit.
Nebo když neseděl, tak jsem si ho dávala na klín. Sedla jsem si na židli, dala jsem nohu přes nohu (ale jen kotníkem) a tam do toho jsem dala syna do pololehu. I jsem krmila v tureckém sedu…

• Citovat
  • Upravit
81479

Dělal mi to mladší. krmila jsem v leže. když se vzpřímila ( klekala si u nábytku), tak jsem už na to prděla a na jídlo normálně posazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.7.12 12:47

Jinak v 7 mesicich bych se ji nebala to lehatko prizvednout lehce do sedu. V leze bych ji urcite nekrmila, bych se bala, ze se mi zadusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.7.12 12:47

Tak ji dej do sedacky kdyz chce u jidla sedet ne?  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.7.12 12:51
@74paja píše:
Jinak v 7 mesicich bych se ji nebala to lehatko prizvednout lehce do sedu. V leze bych ji urcite nekrmila, bych se bala, ze se mi zadusi.

zakladatelka psala, že v přizvedlé židličce se zvedá a mlátí hlavou do židličky. mě to dělaly taky. dokud neseděla sama, tak se hroutila. v polosedu cvičila a nejedla. leh byl jediná šance. mlíko taky pijou v leže, kojí se v leže, tak proč by se měly zadusit hladkou kaší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.7.12 12:58

Jednoduché-pořiď jídelní židličku, malej taky sám nesedí ale na jídlo ho posazuju, i se mu líp jí a záda mu tím rozhodně nezničím, není tam celé dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.7.12 12:58

@Alpaka ono zalezi co ji…me v sedmi mesicich mala uz jedla kousky…kasi odmitala..jestli ji kasu tak je to asi jedno…bud prikurtovat v lehu…nebo prikutovat v sedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.7.12 13:00

@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.7.12 13:01
to jo no v leže bych jídlo nedávala, max vodu nebo mlíčko..
@74paja píše:
@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
3.7.12 13:06
@74paja píše:
@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde… ;)

ležim, láduju se čokoládou, chutná mi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.7.12 13:08

@Alpaka fuuuuj v tomhle horku :lol: brrrr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
3.7.12 13:09

Snažím se jídlo uplně nemixovat, aby tam byly alespon nějaké kousky. Ted jsem dala rýži s mrkví, kousky jí dávily, tak jsem to naředila, ale to mi zase nešlo krmit, protože byla skoro v předklonu a ze lžičky to kapalo.

Taky se snažím jí u toho povídat nebo dělat se lžičkou „letadýlko“ a že letím do pusy, ale nechci to dělat pořád :nevim: Vyložetě posadit do židle taky nechci, ale pokud to jinak nepůjde, tak jí zajdem koupit a přikšíruju jí - chtěli by jsme rostoucí židličku.
@Billi píše:
To mi dělá i plně sedící syn (taky 7 měsíců). Naklání se, vráží do lžičky a jako bonus lžičku chytá rukou :lol: a patlá jídlo po sobě a po sedačce :lol:
Paradoxně mi líp jedl dokud neseděl :nevim:
Nejlíp jí, když je nečím zaujatý, třeba jen tím, že mu povídám co jí, nebo někdy recituju básničky.
Ale to jen v krizi, protože ho na to nechci učit.
Nebo když neseděl, tak jsem si ho dávala na klín. Sedla jsem si na židli, dala jsem nohu přes nohu (ale jen kotníkem) a tam do toho jsem dala syna do pololehu. I jsem krmila v tureckém sedu…
Takhle krmíme v nouzi na návštěvách či venku ato je to samé, naklání se, kroutí se, kope nohama a ještě bonus, pořád si matlá ručičkama v obličeji, takže každou chvíli to má v očích, nose a po hlavě…
@74paja píše:
Vezmi si ji na kolena. Nebo poloz na nohy proti sobe, nohy si opri o stul.

Vyzkouším krmení v lehu a když to nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlé (židlička) :zed: :nevim: :mrgreen: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.7.12 13:10

Na čtyřech je? My jednu dobu krmili prcka tak, že ležel na bříšku nebo stál na 4 :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko