Krmení v lehátku - sedá si
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krmení v lehátku - sedá si
Zdravím,
krmím dceru 7m v lehátku, ale i když ji připoutám, tak si sedá a nejde mi jí nakrmit, protože jak nemá pevná záda (sama bez opory nesedí), tak se kolíbá a předklání a vráží hlavou do lžičky, jídlo lítá všude okolo. zkoušela jsem lehátko dát i do lehu, ale stejně si sedne. Jak jí začnu tlačit zpátky do lehu, začne řvát a plive jídlo. Jinak jí chutná, sní toho hodně.
Mátě nějaký tip nebo zkušenost? díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vezmi si ji na kolena. Nebo poloz na nohy proti sobe, nohy si opri o stul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mi dělá i plně sedící syn (taky 7 měsíců). Naklání se, vráží do lžičky a jako bonus lžičku chytá rukou
a patlá jídlo po sobě a po sedačce ![]()
Paradoxně mi líp jedl dokud neseděl ![]()
Nejlíp jí, když je nečím zaujatý, třeba jen tím, že mu povídám co jí, nebo někdy recituju básničky.
Ale to jen v krizi, protože ho na to nechci učit.
Nebo když neseděl, tak jsem si ho dávala na klín. Sedla jsem si na židli, dala jsem nohu přes nohu (ale jen kotníkem) a tam do toho jsem dala syna do pololehu. I jsem krmila v tureckém sedu…
- Citovat
- Upravit
Dělal mi to mladší. krmila jsem v leže. když se vzpřímila ( klekala si u nábytku), tak jsem už na to prděla a na jídlo normálně posazovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak v 7 mesicich bych se ji nebala to lehatko prizvednout lehce do sedu. V leze bych ji urcite nekrmila, bych se bala, ze se mi zadusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
Jinak v 7 mesicich bych se ji nebala to lehatko prizvednout lehce do sedu. V leze bych ji urcite nekrmila, bych se bala, ze se mi zadusi.
zakladatelka psala, že v přizvedlé židličce se zvedá a mlátí hlavou do židličky. mě to dělaly taky. dokud neseděla sama, tak se hroutila. v polosedu cvičila a nejedla. leh byl jediná šance. mlíko taky pijou v leže, kojí se v leže, tak proč by se měly zadusit hladkou kaší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoduché-pořiď jídelní židličku, malej taky sám nesedí ale na jídlo ho posazuju, i se mu líp jí a záda mu tím rozhodně nezničím, není tam celé dny!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alpaka ono zalezi co ji…me v sedmi mesicich mala uz jedla kousky…kasi odmitala..jestli ji kasu tak je to asi jedno…bud prikurtovat v lehu…nebo prikutovat v sedu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
@Alpaka No tak ne kazdy dava jist detem v 7 mesicich hladkou kasi a navic pri piti jen polyka, ale pri jidle musi posouvat jidlo do jicnu jazykem. Zkus si lehnout ty k obedu na zada, jsem zvedava jak ti to pujde…
ležim, láduju se čokoládou, chutná mi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snažím se jídlo uplně nemixovat, aby tam byly alespon nějaké kousky. Ted jsem dala rýži s mrkví, kousky jí dávily, tak jsem to naředila, ale to mi zase nešlo krmit, protože byla skoro v předklonu a ze lžičky to kapalo.
Taky se snažím jí u toho povídat nebo dělat se lžičkou „letadýlko“ a že letím do pusy, ale nechci to dělat pořád@Billi píše:Takhle krmíme v nouzi na návštěvách či venku ato je to samé, naklání se, kroutí se, kope nohama a ještě bonus, pořád si matlá ručičkama v obličeji, takže každou chvíli to má v očích, nose a po hlavě…
To mi dělá i plně sedící syn (taky 7 měsíců). Naklání se, vráží do lžičky a jako bonus lžičku chytá rukoua patlá jídlo po sobě a po sedačce
Paradoxně mi líp jedl dokud neseděl
Nejlíp jí, když je nečím zaujatý, třeba jen tím, že mu povídám co jí, nebo někdy recituju básničky.
Ale to jen v krizi, protože ho na to nechci učit.
Nebo když neseděl, tak jsem si ho dávala na klín. Sedla jsem si na židli, dala jsem nohu přes nohu (ale jen kotníkem) a tam do toho jsem dala syna do pololehu. I jsem krmila v tureckém sedu…
@74paja píše:
Vezmi si ji na kolena. Nebo poloz na nohy proti sobe, nohy si opri o stul.
Vyzkouším krmení v lehu a když to nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlé (židlička)
děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na čtyřech je? My jednu dobu krmili prcka tak, že ležel na bříšku nebo stál na 4 ![]()
- Citovat
- Upravit