Snědl třešně i s peckami

7235
1.7.12 09:41

Snědl třešně i s peckami

Maminky mám dotaz, jak moc vadí, že náš tříleťák se včera krmil třešněma i s peckama… anio nevím kolik jich spořádal..přišla jsem na to až dnes, že je polyká. Někde jsem četla, že to může ucpat střeva.. 8o Mám mu něco dát, chleba na obalení? Co by jste radily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
1.7.12 09:50

Ahoj, zkus to, my onehdá postupovali stejně a čekali jsme, až nám dvě pecky od švestek cinknou od dno záchodu :mrgreen: Trvalo to dva dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.7.12 09:54

No tak vzhledem ke kulatému hladkému tvaru a k tomu, že jde o tříletého, si myslím že to je v pohodě. Neřešil bych to, tělo si s tím poradí. A chlebem se pecky rozhodně neobalí, už v žaludku je z chleba kašička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.7.12 10:05

Jeden známý spolkl pecky z broskve :mrgreen:. Dr mu poradil kysané zelí- tím se to obalí. Jenže pecky z třešní x broskve je rozdíl, já bych se tak nebála

• Citovat
  • Upravit
648
1.7.12 10:08

Ahoj chleba je zbytečný, jak píše Jura. Já si myslím že to bude v pořádku, sleduj ho pokud by si stěžoval na bolení bříška nebo by déle jak dva dny nekakal tak bys mohla zajít za dr. ale já věřím že všechny pecky vyjdou přirozenou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65405
1.7.12 10:10

Náš Mates to občas dělá taky…kde je pecka???
a on…jeeee omylem mi spadla do bříška :mrgreen:
V pohodě…nic se nestalo, vykadil je vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
1.7.12 10:17

U nas je to zrovna tez aktualni, syn/2r./ vcera na party snedl dve slivy i s peckami, tak jsem nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
1.7.12 10:17

Nas ani ne dvouletak taky obcas sni tresni s peckou a v pohode:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.7.12 10:21
@Crystal87 píše:
Nas ani ne dvouletak taky obcas sni tresni s peckou a v pohode:)

U nás taky tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
1.7.12 10:22
@MUFICE píše:
U nás taky tak :pankac:

ono ty pecky z tresni nejsou velke u svetsky bych to asi resila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
1.7.12 10:23
@Crystal87 píše:
ono ty pecky z tresni nejsou velke u svetsky bych to asi resila :mrgreen:

ale jak??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
1.7.12 10:24

Taky bych se nebala, max. mu vyroste z prdelky stromecek (jak rikal nas deda :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
1.7.12 10:25

Děkuju, ani nevím kolik jich snědl, vůbec jsme si toho nevšimly.. ale tak max šest, co si vzal sám, ostatní jsme mu vypeckovaly. Zelí mi nepozře.. to by se asi raději poblinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
1.7.12 10:27
@liky píše:
ale jak??? :think:

kdyz mi tenkrat starsi syn spolknul magnet, tak mi rekli ze pokud ho do vecera nevykadi, tka mame prijet do nemocnice…ejslti by ho necim prohnali… :nevim: ale zalezi asi jakej je pomer spolknuty predmet a prdelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
1.7.12 10:27

Nemáš se čeho bát, pecky od třešní jsou v pohodě, jestli jsi z toho moc nervózní tak mu dej sníst nebo vypít něco co má mírně projímavý účinek(třeba čerstvá stoprocentní pomerančová šťáva). Abys měla jistotu že to vyleze. Ale myslím že to ani není třeba. Příště když sní třešně s peckama tak bohatě postačí když mu je dáš hned zapít vlažnou vodou s trochou citronu, to pěkně prožene a máš jistotu že všechno vyjde ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí