Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cindy byly jsme v té podzámce, ale řeknu ti, že to neměli vůbec vymyšlené, ale bylo to tuším poprvé, tak snad to bude letos lepší. ale i tak díky za typ.paaa
no já se do té podzámky chtěla jít podívat..ale manža nakonec jel s Nat a tchánovci k prababičce…
No a mně přijela mamka…tak že nám to nevyšlo.
Ale byla jsem na to zvědavá..abych řekla pravdu, dost mně mátlo, že ten sraz měl být nahoře na schodech…tak s kočárem bych musela být dole…nebo to objíždět. No neumím si to moc představit..
Holky…tak jsem dnes byla poprvé s Vojtou v plavání… ![]()
fyzikářko…Vojta koukal jak z jara
, ještě tolik dětí nikdy neviděl pohromadě…trvalo mu, než se uvolnil. Zpočátku měl ruce v pozici - vzdej se
, pak jak dostal do ruky kelímek, tak už byl spokojený, ale nelíbilo se mu potápění…
Doma byl pak ale celý den neklidný i další den, plačtivý, včera měl i trochu teplotku, tak nevím, jestli to bylo bazénem nebo je to náhoda. Dnes už vypadá v pořádku.
Cindy a kdo vás vede? My chodíme už druhý kurz k Darině a Lukášek je z ní nadšený,líbí se mu její brýle.
Ahojky..
fyzikářko…no já nevím, jak se jmenuje. Je mladá, má dlouhé hnědé vlasy a myslím, že má také brýle…tak jestli to není ona.
Vojta je už na plavání asi starý
(nemyslím doslova), ale je tam nejstarší a má asi nejvíc rozum, tak že dá vědět, co nechce. Asi se bojí vody - je to divné, vždy ho pevně držím, a ještě se nestalo, že by si nějak moc lokl (jako ostatní děti)…dnes si nelokl ani málo a když jsem ho vynořila z vody, tak hrozně plače..nemůžu ho položit ani zádíčkama na vodu…
Tak co holky…máte už napečeno? ![]()
Já dělám těsta až dnes…mám ráda, když je cukroví čerstvější než aby bylo třeba už měsíc staré. ![]()
No já jsem začala chodit s Lukáškem plavat od jeho 6týdnů a pohoda,zvládá plavání na bazéně i ve Zdounkách,chodíme plavčit 2krát týdně.
Upečeno mám,i nazdobeno. Už jen salát a kapra a může přijít Ježíšek.
Tak já se do pečení pustila až dnes… ![]()
A už asi vím, jak vypadá Bronička…nemá náhodou dlouhé a kudrnaté vlásky? Její maminka je má také dlouhé , ale hnědé a rovné. ![]()
Cindy,jojo,má kudrnaté vlásky,světlé.
Jo a nešli jste dneska kolem 13:30 Kollárkou?
fyzikárko…a nemáš náhodou červenou bundu? ![]()
a jak jsi nás poznala? Podle Nat nebo jsi mně viděla na fotečkách? ![]()
Jojo,podle Nat. Akorát mi volala kámoška,tak jsem se ani nezastavila.
Chodíte do Klubíčka?
My tam možná v pondělí půjdeme, ale ještě nevím jistě. Nat má odhlášenou školku a Vojtovi odpadlo plavání…
Zatím jsem v Klubíčku byla jen nechat dělat otisky ruky a nohy.Uvidíme po svátcích,jak se domluvíme s kámoškama.
Cindy,my ne,Lukáš je malý a hlavně v 18:30spí. Takže začátek v 17hodin je u nás dost šibeniční,byl by otravný.