Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky…
Nat se ve školce líbí, jsem tomu ráda
. Zrovna posledně mi nadšeně popisovala, jak si tam s dětmi hráli na kadeřnice ![]()
a co u vás, jste zdraví?
Jak se vede miminku?
My jsme v pohodě,byli jsme na promoci bráchovi,chodíme plavat a nějak pořád nestíháme. Aspoń že počasí se drží a jsme pořád venku.
Mě přijde,že školka na Gorkého je dobrá,děti tam chodí rády,soused povídá jak mají pestrý program.
Nebyli jste v pátek na Bludičkovém večeru?
Ahoj…
tak na Bludičkách jsme byli…ale zjistila jsem to až na poslední chvíli.
Vraceli jsme se od tchýně a potkávali rodiče s dětmi s lampiony…tak jsem na netu hned po příchodu doma zjistila, co se koná, popadla jsem lucerničku a s Nat jse vyšli… ![]()
Vy jste tam také byli?
Poznala jsi nás?
Ahojky,nebyli jsme, na Lukáše už je to pozdě a navíc je malinký,ale sousedi vyrazili a říkali,že to bylo fajn.
Asi bych vás nepoznala,možná se potkáváme a nevíme o tom.
No, možné to je ![]()
Ale když chodíváme po venku poblíž naší ulice a vidím nějakou paní s kočárkem, tak se na ni kouknu, jestli to nejsi ty! ![]()
Podle fotky, co máš pod přezdívkou ![]()
Chodíte plavat?
Já dnes Vojtu přihlásila
, začínáme tento měsíc.
Také chodíme skoro pořád ven, teda pokud neprší
..takový odpolední okruh ![]()
Chodíme, příští týden končíme kurz a začínáme další v prosinci a pak v lednu chci do Zdounek.
Chodila jsem s Lukáškem do Kotěte od jeho 6týdnů a ten kurz pokračuje ve Zdounkách. Navíc s kámoškama jsme vytvořily skupinu, máme stejně staré děti a bude nás tam míň než tady v Kroměříži. A v bazéně je víc vody.
Tak to my budeme chodit na bazén tady v KM. Bývá to myslím po max. 11 dětech.
A vody je tam kolem 90 cm.
Jakou hloubku mají ve Zdounkách?
Tuším kolem 110cm.
Na bazéně to není špatné,mám objednaný i pokračovací kurz,ale říkám si,že můžeme zkusit i ty Zdounky,je nás 5 mamin.
Tak to tam máte fajn, v tom počtu jste jako taková už rodinka ![]()
Jdete se navečer podívat ke kostelu na Martina?
Já tam jít s dětmi chtěla, ale nevidím to moc růžově…Nat je nějaká nachlazená…tak budeme asi sedět doma ![]()
Ahojky,
klasika na procházky je Podzámka, jinak za příznivého počasí jezdíme s kamoškama a prckama do Zámečku bruslit.
Co Natálka a školka,zvykla si?