Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mrkni když tak do galerky jarnulky 2005.tam mam nějake fotky.
Kdyby se něco změnilo tak se ozvu
Mě se to nějak nechce zobrazit. Prostě mě nepřehlídneš, mám brýle, jsem silnější postavy a v devátém měsíci těhotenství. ![]()
OK.Ja jsem mala,ne zrovna štíhlá a taky v brýlích.ve četvrtek ráno se ti ještě ozvu
eva5511 píše:
Mě se to nějak nechce zobrazit. Prostě mě nepřehlídneš, mám brýle, jsem silnější postavy a v devátém měsíci těhotenství.
Evi,ten zítřek platí?Bylabyczh v klubíčku kolem devate
Ano zítřek platí, budeme se snažit přijít taky kolem deváté. Budu mít asi dlouhou béžovou sukni a bílou halenku. A veliký břicho, to mě nepřehlídneš. Čau
eva5511 píše:
Ano zítřek platí, budeme se snažit přijít taky kolem deváté. Budu mít asi dlouhou béžovou sukni a bílou halenku. A veliký břicho, to mě nepřehlídneš. Čau
.OK,budu se divat po břichu.pokud se mně povede tak to hodim do SZ nějakou fotku
Ahojky Dani ![]()
četla jsem zpětně a všimla si, že jsi chodívala s malým do Klubíčka…také jsem tam s dcerou občas zašla ![]()
Cindy,chodila.Ted už jsem v praci takže mame smulu.Akorat mam prcka nahlasenyho na cvičeni s dětma od 2let.
A celkem mi to Klubičko chybi
Ahojky…
tak my byli v Klubíčku naposledy před 3 měsíci, možná tam příští týden zase zajdeme…
Dano, a jak máš staré děti?
To já si budu hledat práci tak za 2,5 roku…no, bude to zajímavé hledání…
..tak jsem si původně myslela, že by se dalo s kroměřížandami něco podniknout společně s dětmi…ale jak to tak vidím…tak jsou všichni líní
![]()
Jeee,že by to tady ožilo
.
V tydnu net moc nezapinam.Nějak nestiham s časem,syn nastoupul do 1.třidy takže mame co dělat a o vikendu jsem občas lina
.
Cindy,mam dva kluky.7,5 a 3,5
Dančo a do které školy synek chodí? Třeba ho budu po mateřské učit ![]()