Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co je v kterem kostele?Se asi ptam pozdě co? ![]()
Fyzikařko,nešla jsi dneska nahodou odpoledne přes most?Pokud ano tak jsme se mijely
.Mohlo byt kolem 15-15:30
Ke kostelu jsme nešli,synek si dal odpolední siestu.
Dančo,šla,kolem té 15, byla jsem ve VaV kočárky koupit nočník.Jak jsi mě poznala? A měla ses přihlásit,já Tě nepoznám. ![]()
Dano…ptala jsi se opravdu pozdě
, tou dobou jsme už byli na náměstí
Tady je odkaz ze včerejška.
http://www.kromeriz.cz/index.php?…
Letos se tam dokonce i zdarma rozdával svařák, čemuž jsem se docela divila
![]()
Cindy,to mohlo byt super.
Fyzikařko,dle fotky v profilu
.Seš si dost podobna.Tak ja se přiště přihlasim.
Dano…vidíš, a já fyzikářku ne a ne potkat a to prý bydlíme skoro vedle sebe
..anebo ji nepoznám ![]()
Dančo,určitě se přihlas.Šla jsi včera sama ?
Cindy,bydlíme kousek od šmoulího domu,naproti školy.
fyzikářko…a co je ten šmoulí dům? to je ta budova, co není dostavená u Prioru v tom parčíku nebo co to je?
Aha , jo, tak to vím, který…nevím proč, ale já si vždy myslela, že bydlíte na opačné straně..
![]()
Nee,šla jsem s Vojtikem pro Mirdu do školy.
Dneska mladyho sežeru za živa.Donesl prvniho čertika za zlobeni.Grrrrr
Dančo,těch čertíků ještě bude, tohle je jen začátek.
Syn od sestřenky měl v první třídě důtku ředitele školy za zlobení a tak to na začátku druhé třídy pořád špatně nesl,že hodil řediteli pod nohy mandarinku,ten na ni šlápl a uklouzl. Kluk byl schovanej za rohem a dělal,že tam není. Pak říkal,že to byla pomsta za tu důtku. Sestřenka ho málem zabila.
Ahojky…
tak co holky…copak je u vás nového?
Mně dcera stávkuje se školkou a nevím, co s ní… ![]()
Také se dnes vypravíte na náměsti?
Je ale škoda, že ty akce nerozdělili do dvou dní…Mikuláše třeba na jiný den.. ![]()
Loni, když jsme tam byli, tak na Nesvatbu už byla Nat tak unavená, že jsme museli odejít dřív, protože nám usnula
..byla velká zima a naštěstí jsme tehdy s sebou vozili ještě kočár..
Ahoj Cindy,
byla jsem s Lukáškem na jarmarku,chtěla jsem i na ten strom,ale on tak dlouho nevydrží,takže jsme to s manželem vzdali.
Co se NAtálce děje? Nechce do školky?
Ahojky..
Nat je právě ve školce neštastná…
…a nevím, jak to změnit.
Je to od té doby, co ji tam jeden chlapeček bouchl a vyhnal z kuchynky…sice ji už nezlobí, ale jí se tam od té doby nelíbí… ![]()
Jinak jsme včera na tom náměstí byli asi tak od 16.20…až do konce. Nat má s Michalem i fotečku v mobilu ![]()
Holky, co budete podnikat o víkendu?
Já zítra jedu do Rožnova, teta má narozeniny a budou tam i příbuzní, které jsem viděla napsledy před více než 10- ti lety.