Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo?
Nat měla 4 ted ve středu.. ![]()
chodí někam do školky?
A z které části KM jste?
Fyzikářka bydlí nedaleko ![]()
NAtalce vše nejlepšio.
Vojtik chodi na Spačilku.A jsem s opačneho konce.BYdlim u Sila.Směrem ke Kružikovi
Teda,tak to je Nat už velká slečna,přejeme vše nej a Lukýno posílá ![]()
Dančo,hlavně aby Vojtíkovi bylo líp.
Mi se dneska nic nechce.Měla bych se jit aspon postavit k plotně.Děti budou mit za chvili hlad.Ale ja bych s sebou tak praskla a spala
Holky…
ráda bych chodila do posilovny, nechcete se některá přidat?
Já vůbec nevím, jak se na čem cvičí…
Tak u nás je plotna už studená a dítě spí.
Cindy,posilovna mě neláká,chodím na schwinn cycling
jaké to tam je?
Já byla před týdnem na spinningu…není to totéž?
Neprovokujte se Spinningem.Ja s nim byla spokojena,nastartovala hubnuti ale odrovnala si kyčel
.
Posilku bych občas i brala.
Je to dost podebné,na schwinnu se jede podle tepové frekvence,člověk si musí hlídat zátěž a tep.
No, mně láká posilovna…ale kámošku zase spinning. Byla jsem už zjištovat i to, co je dole na plavečáku. Tam by to mělo stát 70 Kč…spinning je za 90 Kč.
Chtěla jsem to porovnat..mám to i blíž a cenově výhodnější…
Posilovna na plavečáku je za 40 Kč, což je myslím dobrá cena.
Potřebuji zpevnit bříško a zúžit se v bocich - tedy stehna…po tom porodu to nějak moc nejde dolů…
A na tom kole si nejsem jistá, jestli to půjde… ![]()
Dančo,většinou jezdíme Lee,nebo extensive. V rozmezí tepu 65%-85%. A chodím na plavečák už dlouho,chodila jsem ještě když byli v posilovně na Slovaně. Pak jsem přešla na bazén.
Ja jsem chodila na plavečak na LEE loni na jaře.Před velikonocema.Byly to tuším patky na večer.PAk jsem musela přestat kvulůi kyčli
.Ale chybi mi to
No pro mě je to závislost.
Jako dítě jsem závodně plavala,trošku koketovala s gymnastikou. Pak dlooouho aerobik než jsem si zlomila kotník. A teď teda schwinn. CHodívala jsem 2-3krát týdně než jsem otěhotněla. Pak mi bylo tak zle,že jsem sotva stála,natož jezdit na kole. No a po porodu jsem čekala 10měsíců,říkala jsem si,že kdyby náhodou Lukášovi přestalo chutnat mlíko,tak mi nevadí,že nebudu kojit.