Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
17.1.10 09:41

Kájjko jinak to budou asi ty slady, tam jsme často chodívali… :dance: :dance: :dance: :dance: Takže svíca dopadla dobře? Měli jste společnou nebo ženské zvlášť a chlapi zvlášť :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.1.10 10:51

ahojky :mavam: no měli sme svícu dohromady je to tak lepší (sme se shodli) myslím že sme aj na tom takhle ušetřili.
A dostali sme od děcek co nám stavěli bránu super praktický dárečky :mrgreen: krásný dupačky, flašku pro mimčo a taky hrníček s pítkem od Aventu a skleničky a tak, sou to šikulové vybrali dobře :wink:
Jé já bych chtěla taky takovej porod a dělala masáž hráze nebo co jí pomohlo proti nástřihu.Sem četla hodně článků o masáži a myslím že do toho půjdu, aspoň budu vědět, že sem pro to aby nástřih nebyl udělala co nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.1.10 10:56

Jo jo, prej masírovala, ale nevím jeslti pravidelně… No já taky masíruji, ale je fakt že to flákám :-) :-)
Ale hodně maminek masírovalo a stejně byly nastřiženy, takže se to moc ovlivnit nedá.. Možná jen trošku… No jsem zvědavá jak to dopadne..
Včera jsem mluvila s jednou maminkou, ta rodila ve Zlíně a taky říkala že sestřičky docela ofrklé a nepříjemné.. Tak snad jsme vybraly dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
17.1.10 11:00

no asi to musí bejt makačka se dostat na to správný ísto přes bříško :wink:
já sem našla jednu mega dobrou věcičku sice je dost drahá ale i posudky gynekologů vypadají dobře tak se chci na to zeptat mojeho doktora v úterý na kontrole
odkaz na stránky : http://www.epino.cz/
no mít na to prachy tak bych to asi koupila no třeba nakonec budou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.1.10 11:59

AHoj,
tak Lukáše jsem rodila v Kroměříži,masírovali jsme fakt pravidelně a poctivě a stejně mám nástřih až ke konečníku,malý měl skoro 4kila,54cm a obvod hlavy 38cm. PA říkala,že kdyby měl menší hlavu,tak to dám bez nástřihu,ale že takhle radši střihla,než bych se natrhla.

• Citovat
  • Upravit
9356
17.1.10 13:35

Ahoj, že by se to tu zas trochu rozproudilo?
Ja nemasirovala,takže v tomhle neporadim.

starši dito mi tatinek od kamaradky vzal na chvilku na boby,takže uživam aspon trochu klidu.
Mně ty neděle zniči.

Fyzikařko,mam po TS.A pokud se nestane zazrak tak to vypada ještě na 3.třidu v OL.Kvuli te pozornosti.

A ditko je doma.Jdu si ho vyzvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.1.10 17:25

No může to být dobrá věcička Kajjko, pak dej vědět co na to tvůj doktor… A cvičíte holky na balonu? Prej je dobré pak před porodem na tom balonu dělat takové krouživé pohyby…
No už bych to měla nejraději za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.1.10 17:59

Teda Dančo,tak to je mazec,ale Mirda je šikula a zvládne to.

Mišelko,necvičím,není čas. Při Lukáškovi jsem chodila plavat,ale teď to fakt nezvládám.

• Citovat
  • Upravit
3184
17.1.10 18:02

jj musím se na to optat :wink:
teď nám odešla návštěva a prej vapadám na holku že u kluků roste brzo bříško a u holky se to tlačí do stran tak su zvědavá :mrgreen:
jak ste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
17.1.10 19:09

Jo jo přesně tak, holčičí bříško roste do strany a nejde ze začátku moc vidět… A chlapeček je spíše do špičky.. a tomuhle fakt věřím…
a jak pleť, nezhoršila se ti? nebo ji máš lepší.. podle toho se to taky trošku pozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 07:01

No já přibrala přes boky jen na začátku a né moc zato břicho mám jak kopačák tak nevím ale asi se holčina dívala blbě.Narozdíl od kámošky, která je o týden víc těhu, mám břicho větší a vystouplejší.Tak fakt nevím ale já si počkám až nám to řeknou :mrgreen:

pleť mám nastejno ale sušší a to naprosto všude se můžu furt mazat a nepomáhá to, chci zkusit oleje do koupele prej by to mohlo zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.1.10 07:26

Hmmm,tak u obou kluků mi narostlo bříško tak 6-8týdnů před porodem,do té doby někteří lidé netušili,že čekáme. Pleť i vlasy v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
3184
18.1.10 07:39

tak vidím že je to fakt u každého jinka njn babský pověry :wink:
jo vlasy se mi zhoršily ale ještě to není tak hrozný :mrgreen:
jinka holky copak vlastně čekáte, teď fakt nevím jestli už sem se neptala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 08:15

Holčičku.. a kamarádka mi to řekla hned na začátku.. bříško mi šlo spíše do stran a plet jsem měla ze začátku šílenou :-D :-D vždycky jsem měla pleť bez pupínků a první 4 měsíce mi pěkně vyrazily na čele :lol: :lol: ale teď už je to zase dobré.. takže si myslím že to do sebe něco má… Tak jsem pak zvědavá, co budeš mít Kajjko ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 08:26

no nejpozděj příští týden se to dovím, jedem ve čtvrtek na velký UTZ do Brna a dokud mi neřeknou copak se nám narodí, tak se mě nezbaví :mrgreen: pak určo písnu
Zítra jdu na gyndu tak sem taky zvědavá poslední dny mě docela bolí břicho hlavně když si stoupnu a při rychlejší chůzi čím to je a nevíte co na to pomůže?
holky na červnových stránkách mi radily magnézko ale prej mě možná nechá dr. na nemocenské když to bude potřeba, z toho mám strach, su ráda že ještě můžu bejt v práci mezi lidma doma se sežeru nudou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová