Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nám to je od začátku jedno, ale je fakt že bych jedné babičce udělala radost holčičkou, můj má bráchu a u nich moc holek není v naší rodině je to tak 50:50
no hlavně aby bylo mimčo zdraví jinak je všechno fuk ![]()
To tady sleduju že si tu vykládají samy dvě:-) Jestli můžu přihodit:-) Můj by nejradši chlapečka, prej to bude velkej závodník:-)
Ahoj, tak nikdo jiný se k nám nehlásí
![]()
Jo jo chlapi si vždycky přejí chlapečka více, ale někdy jsou pak raději za holčičku
![]()
Ty jsi Iri v kolikátém? kdy budeme mít vyšetření ve 20tt, tam vám pak pohlaví řeknou, teda pokud si to necháte říct..
Teď jsem tak přemýšlela, že u druhého se nechám asi překvapit, ale nevím jestli bych to vydržela..
![]()
No já jsem ve 23tt, a ten špunt nám to na ultrazvuku nechtěl ukázat:-) V březnu tam mám jít na další kontolu, tak uvidíme…
Já bych to aj vydržela, překvapení já ráda, ale ten můj by to asi nepřežil kdyby to měvěděl
Nebo se tak kolikrát tváří
![]()
Jo jo tak to jo
někteří se nechtějí ukazovat
![]()
A máte nějaké tušení co by to mohlo být? Bříško do špičky nebo do kulata, takové ty babské povídačky? A už víš kde chceš rodit?
Ahojky holky
tak jakpak je?
vidím že Blanka tu ještě nebyla to je taky těhulka z KM (teda asi, chodíme spolu ke stejnýmu Dr.)
jinak já doufám že ten náš prďola se umoudří a zítra nám ukáže copak je zač
nebo já už fakt nevím jak bysme to dál vydrželi, sme zvědaví jako blázen ![]()
Já bych překvápko neustála a nakonec bych si to nechala říct
![]()
Ahojik, ne e, zatím žádná nová těhulka nepíše
![]()
Jinak se mám asi až moc k světu
skoro všechny holky z mého termínu poslíkujou a tak a já pořád nic, nic mě netrápí…
![]()
A to já pořád jezdím do Zlína k našim a tak…a holky tady z KM ty ještě jezdíš autem? a sama? to tě tvůj nechá? mě to příjde teda normální…
![]()
Mišelko,buď ráda,mě břicho tvrdne celý den,na monitoru kopce jak blázen,čípek měkký a zkrácený a stejně to vidím až do termínu. Ikdyž,líbilo by se mi 10.2.2010
Jo jo 10.2. je krásné datum, to byl můj první termín… anebo valentýn by byl taky krásný ![]()
No bříško mi taky poslední dny tvrdne, cítila jsem tvrdnutí i na monitoru ale žádné kopečky to teda nezaznamenalo…
![]()
No uvidíme, vidím to tak že to příjde z nenadání
![]()
Ahoj holky tak se také hlásím, chodíme s Kajkou ke stejnému dr. a máme i stejný termín, tak se asi potkáme i porodnici ![]()
Jinak včera jsem byla na velkém UTZ a bude to kluk, sice jsem si byla jistá, že to bude holčička Jolanka, no ale co už teď když má pindíka ![]()
S Lukáškem jsem měla termín 27.2.2008 a do 26.2. žádný náznak,že by mohl na svět-zátka naeodešla,byl vysoko. Večer 27 jsem cítila slaboulinké bolesti a 28 byl na světě.
No to si právě myslím, že u mne to příjde z ničeho nic
![]()
Blani vítáme tě, aspoň další maminka Kroměříž a okolí ![]()
Kájjka už se na tebe těšila až se tu ukážeš…