Kroměříž

• Fotoalbum (87)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
18.1.10 10:55

nám to je od začátku jedno, ale je fakt že bych jedné babičce udělala radost holčičkou, můj má bráchu a u nich moc holek není v naší rodině je to tak 50:50
no hlavně aby bylo mimčo zdraví jinak je všechno fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.1.10 13:27

To tady sleduju že si tu vykládají samy dvě:-) Jestli můžu přihodit:-) Můj by nejradši chlapečka, prej to bude velkej závodník:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
26.1.10 16:58

Ahoj, tak nikdo jiný se k nám nehlásí :-D :-D :-D
Jo jo chlapi si vždycky přejí chlapečka více, ale někdy jsou pak raději za holčičku :-) :-)
Ty jsi Iri v kolikátém? kdy budeme mít vyšetření ve 20tt, tam vám pak pohlaví řeknou, teda pokud si to necháte říct..
Teď jsem tak přemýšlela, že u druhého se nechám asi překvapit, ale nevím jestli bych to vydržela.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.1.10 20:07

No já jsem ve 23tt, a ten špunt nám to na ultrazvuku nechtěl ukázat:-) V březnu tam mám jít na další kontolu, tak uvidíme… :-D Já bych to aj vydržela, překvapení já ráda, ale ten můj by to asi nepřežil kdyby to měvěděl :lol: Nebo se tak kolikrát tváří :mrgreen: :mrgreen: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
27.1.10 08:15

Jo jo tak to jo :-) někteří se nechtějí ukazovat :-D :-D
A máte nějaké tušení co by to mohlo být? Bříško do špičky nebo do kulata, takové ty babské povídačky? A už víš kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
27.1.10 09:31

Ahojky holky :mavam: tak jakpak je?
vidím že Blanka tu ještě nebyla to je taky těhulka z KM (teda asi, chodíme spolu ke stejnýmu Dr.)
jinak já doufám že ten náš prďola se umoudří a zítra nám ukáže copak je zač :mrgreen: nebo já už fakt nevím jak bysme to dál vydrželi, sme zvědaví jako blázen :mrgreen:
Já bych překvápko neustála a nakonec bych si to nechala říct :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
27.1.10 12:08

Ahojik, ne e, zatím žádná nová těhulka nepíše :-) :-)
Jinak se mám asi až moc k světu :-D :-D :-D skoro všechny holky z mého termínu poslíkujou a tak a já pořád nic, nic mě netrápí… :-D :-D
A to já pořád jezdím do Zlína k našim a tak…a holky tady z KM ty ještě jezdíš autem? a sama? to tě tvůj nechá? mě to příjde teda normální… :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.1.10 19:52

Mišelko,buď ráda,mě břicho tvrdne celý den,na monitoru kopce jak blázen,čípek měkký a zkrácený a stejně to vidím až do termínu. Ikdyž,líbilo by se mi 10.2.2010

• Citovat
  • Upravit
5679
28.1.10 08:06

Jo jo 10.2. je krásné datum, to byl můj první termín… anebo valentýn by byl taky krásný :-)
No bříško mi taky poslední dny tvrdne, cítila jsem tvrdnutí i na monitoru ale žádné kopečky to teda nezaznamenalo… :nevim: :nevim:
No uvidíme, vidím to tak že to příjde z nenadání :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
28.1.10 08:07

Kajjko a ty pak hned pisni jak jste dopadli v Brně… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.10 08:54

Ahoj holky tak se také hlásím, chodíme s Kajkou ke stejnému dr. a máme i stejný termín, tak se asi potkáme i porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.10 08:56

Jinak včera jsem byla na velkém UTZ a bude to kluk, sice jsem si byla jistá, že to bude holčička Jolanka, no ale co už teď když má pindíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
28.1.10 09:35

S Lukáškem jsem měla termín 27.2.2008 a do 26.2. žádný náznak,že by mohl na svět-zátka naeodešla,byl vysoko. Večer 27 jsem cítila slaboulinké bolesti a 28 byl na světě.

• Citovat
  • Upravit
5679
28.1.10 16:07

No to si právě myslím, že u mne to příjde z ničeho nic :-) :-)
Blani vítáme tě, aspoň další maminka Kroměříž a okolí :)
Kájjka už se na tebe těšila až se tu ukážeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.10 18:04

Ahoj, jsem zvědavá, jak Kajka dopadla na utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová