Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A toho tvého taky od vidění znám… on určitě bude znát mojeho.. přidám di fotky na profil a koukni, možná ho znáš i ty..
Mě to tak připadá že ať se tady podívu na jakou chci stránku, tak sem tu nejmladší mamina ![]()
myslím že nee byla tu diskuze kterou zakládala 20 kočena a řešil se tam její nízký věk na miminko no normál babky v dědině vždycky nadělaj u nás ve firmě mi uklízečka řekla jestli sem si nezkazila život mimčem no úplně blbá ona si myslela že mám tak 19 - 20 no klamu vzhledem ale ani ve 20 bych toho nelitovala kor když je mimčo plánovaný ![]()
Jo jo asi tak… A vy jste spolu už tolik let, že byla potřeba už do toho praštit a do vztahu přinést něco nového, úžasného…
Tak fotečky tam Káji mám, tak můžeš kouknout, pak to musím ukázat mojemu, ale tvého určitě bude asi znát…
Miško,přesně 19.února,tak doufám,že bude Radimek stejně dochvilný jako Lukášek a nebudu přenášet.
Iri,klid,o věku některé věci nejsou.
Normálně tady sou úplně potrkaný děcka, vždycky když dou ze školy, tak se snaže kulou sněhu srazit ze střechy pořádný kus sněhu a vůbec ty haranty nezajímá že tím pruvokujou psa, kterej se může za oknem zbláznit… ![]()
Jo jo, tak to já 15.2. Tak kdyžtak v porodce…
![]()
Já chtěla ten nadstandart, tak snad bude zrovna volný…i když s tím moc nepočítám…Ale jinak podle MS jsem 38+2, takže mi to vycházelo na 10.2. ale je prej mladší tak mi termín posouvali… Tak uvidíme kdy to příjde ![]()
Ale datum 10.2.2010 je pěkné ![]()
My máme doma takový malý telátko…
Fenku pitbula
Ale je z ní hroznej gaučák, můj jak ju nejdřív nechtěl tak ju teď rozmazluje až to hezký není… ![]()
Míši prosím tě kolik má tvůj roků a kam chodil do školy myslím střední?
jo jo je to Honza… ![]()
znáš ho ty nebo tvůj… on chodil na chlapeckou školu, něco s elektrikou…
Míši tak Honzu známe oba já i můj sme chodili na stejnou školu byl to COPT v Kroměříži a tuším že Honza chodil o ročník výš než já nestudoval slaboproudou elektrotechniku? to je totiž i můj obor ![]()
Jo jo chodil, říkal že zná. prej když tam chodí 600 kluků a jedna holka tak se zapamatuje
![]()
A bavíte se nebo jen od vidění se znáte… jsme mohli jít třeba posedět ve čtverku i s tatínkama
![]()