Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
potřebovala bych vždycky kolem poledne nějaký povzbuzovadlo, dřív to pořešila čokoláda ale to bych teď byla za chvilku jako Méďa kulička ![]()
Ale to neee. Já se taky dlabala už od začátku a ten začátek mi moc na váze neskákal… Až teď, co týden to kilo… A jím pořád stejně… ![]()
Ono to skáče nejvíc až na konci---
jj a kolik mělas na začátku a teď? teda pokud nejsem moc zvědavá ![]()
V týdnu 22+6 jsem měla jen 2 kila nahoře, tak jsem byla smutná abych vůbec něco přibrala…
30+6 jsem už měla 5 kilo nahoře a těď už mám 12…
![]()
Ale říká se že tak 8-10 kilo necháš jen v porodce… tak uvidíme ![]()
hm tak to chápu tvoji štíhlou postavičku i teď před porodem no já budu s váhou asi výš ale nechci moc abych pak neměla takový stresy při zhazování ![]()
ale můj říkal že aspoň mě pak bude za co chytnout ![]()
Ale neee, ty jsi štíhlunká, ty moc nepřibereš… a když je to do těch 15 tak je to akorát, to nejde ani poznat…
Horší je když přibereš kolem 30.. ale to se ti stát nemůže ![]()
no to doufám
to bych nechodila ale kutálela se
uvidíme, já se nějak ve stravování neplaším jím normálně jako před těhu
tak snad to bude v poho ![]()
ale s nějakým kilem navíc se počítá hlavně aby Nelinka pěkně rostla ![]()
Ahojky,
jo tlak nízký mám,ale tím to nebylo,spíš vyčerpání těla.
Jména jsou problém asi všude,koukám ![]()
Po dnešní kontrole už chci fakt rodit,Radimek má 3500gramů a hlavu 35cm
Na monitoru výstavní kontrakce,tělo nachystané a mladý pán se snad bude ještě krášlit.
Ad kila,já jsem pořád v mínusu,teď jsem zhubla další kilo a nějak se v jídle neomezuju. Ale mám dobrej základ z doby před Lukáškem. ![]()
No to já bych taky chtěla vědět kolik mi už váží… Jenže můj doktor dělá váhový odhad v 30tt a dost.. takže nevím na čem jsme..
Snad pak v porodnici se podívají, ani nevím jeslti se mi vleze přes pánev, ta mi taky nebyla měřená ![]()
Ale máme holčičku, tak snad bude drobnější… ![]()
FYzia tobě to na křivce už ukazuje kopečky práce dělohy?
Já chci takyyyyy, já ji mám úplně klidnou, úplná rovná čára…
![]()
Jeslti budu přecházet tak mě odvezou… nechciiii ![]()
Miško,už 14dní mám kopečky za půlkou,spíš ke 3/4,tak tiše doufám,ale Lukáš je termínový,předpokládám,že Radimek ven dřív nepoleze.
Holky vy se máte já už chci mít malou taky brzo doma vy už to máte za pár ![]()
Vydž Kajjko,vydrž,za chvíli je jaro a Nelinka se začne chystat.
jj už se na to těšíme ![]()
ono to uteče já vím ale když vidím jak se nějaká mamča muchluje se svým drobkem tak bych už chtěla taky ![]()
No každý říká že výška CS a nějaké kopečky nic neznamenají… že to může přijít i tak kdykoliv…Ale když ta děloha nepracuje, tak se bojím že třeba na ten porod nebudu tolik připravená… nevím, musím se zeptat potom mojí PA.
Kájji přesně tak, uteče ti to jak voda.. A buď ráda že to budeš mít až když bude teploučko, protože miminka v zimě strašně trpí na žloutenku ![]()