Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
29.1.10 10:39

Co se týče oblečků tak já se budu muset nějdřív zbavit těch holčičích asi to hodím na mmb, a pak dokoupit chlapecké. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 10:43

jj budeš muset vyměnit zásoby :wink: to je jasný a 3.dítě nechcete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.1.10 10:49

To Káji opravdu ne, jednak budu ráda když přežiju tenhle porod :-D a pak děti opravdu stojí hodně nervů :palec: a já jich nějak nemám nazbyt. když mi sem ségra doveze na hlídání její dva klučiny tak mám pocit, že po těch děckách jenom řvu, to už je prostě smečka a pořád se hádají, lítají, pošťuchují no sodoma komora, spíš bych si chtěla ty děti trošku užít. Když se malý narodí Blanča už bude mít 4 roky, je docela hodně samostatná, tak si myslím, že to bude docela v poho, už se na mimčo moc těší, budeme jezdit v létě s kočárkem obě, ona s panenkou a já s mimčem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 11:12

tak to jo je fakt že 3 děti už je nadstandard finančně je to taky mega zátěž
my to vidíme na 2 chcem pak ještě klučíka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.1.10 11:48

No já teď bydlím v Přílepách, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.1.10 11:51

To já bych ráda aspoň 3 dětičky:-) Ale můj vyhrožuje že víc jak jedno nebude, ale to su zásadně proti, to jedno by bylo rozmazlený jak sviňa :twisted:
Mě se to kecá když čekám teprve první :andel: :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 11:55

jj Iri to se nám to mele já jsem taky prvočekatelka :wink:
jen jedno bych taky nechtěla mazánky rozmazlený nemusím a 2 děti si spolu pohrají kldyž nejsou moc od sebe :palec: my sme to s bráchou tak měli, sme od sebe o rok a 3měs.
je fakt že sme se i rvali jako koně ale to je asi normal :mrgreen:
teď bych ho nevyměnila je to můj nejmilejší bráška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 11:56

Iri a kolik je ti let teda jestli nejsem moc zvědavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.1.10 12:12

Určitě znovu Kroměříž,Lukášek se tu narodil,manžel je rodák,tak teď s Radimkem nepojedu do Zlína. Navíc ta představa po nástřihu cesty ze Zlína není lákavá,stačí cesta domů.

Nemůžu říct na porodnici špatné slovo,šestinedělí i novorozenecké taky v pohodě. Akorát doporučuju vzít si s sebou granulovaný čaj pro kojící matky a míchat do jejich,hodně mi to pomohlo se rozkojit.

• Citovat
  • Upravit
3184
29.1.10 12:16

Fyzi to je bezva ti a to je nějakej spešl čajík? kupuje se v lékárně nebo kde se dá sehnat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.1.10 12:25

Kajjko,buď v lékárně nebo třeba v DM drogerii,měla jsem na něj slevový kupon. Je to tenhle http://lekkoblizna.cz/…i-matky-4403?…

• Citovat
  • Upravit
283
29.1.10 12:26

No mě je 22let a s mojim su 7let, kolikrát ho mám plný zuby. Před rokem (a pár drobných) jsme se braly.
Kaji a tobě je kolik?
Ten čajík by byl asi dobrá věc :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 12:35

Iri mě je 25 let já sem pro změnu s mojim teprve rok a půl ale stihli sme toho hodně naplánovat miminko a svatbu koupit si byt když tak na to čučím tak to sem s bývylým za 4 roky nestihla ani jednu věc z toho ani probrat byl tak trochu z jiného světa a já to dlouho neviděla :roll:
a teď sem mega spokojená Filda je moje ZLATÍČKO :srdce: a za chvilku mi přibude ještě Nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 12:40

ten čajík už mám doma… tak si ho hned šoupnu do tašky… :-)
Fyzi ty máš kdy přesně termín? třeba se taky v té porodce ještě potkáme… :-) :-)
No řeknu to Iri tak, v tom Zlíně ty sestry se vůbec nestarají, nic ti neřeknou, serou na to… Takže si to pořádně zvaž…Já mám 3 maminky co tam teď rodily a všechny říkaly špatný…A ta moje sestřenice ta na to asi nikdy nezapomene.-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 12:43

Jo jo člověk když potká toho pravého tak je to vše tak hned… :-D :-D
A na co čekat, pokud to klape, je kde bydlet a po miminku se touží…
No taky na to nevypadáš na těch 25… hodně to letí co jak se to přešvihlo přes tu dvacítku co… :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová