Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3184
29.1.10 08:22

teda Míši moc hezká fotečka :palec:
ty asi nabralas jen na bříšku ne? jinak máš postavičku jako modelka :wink:
já to nedokážu posoudit s bříškama moc zkušeností nemám :nevim:
já jen věřím zatím doktorům tak snad se nesekli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 08:27

No ale když ti řeknou ve 12tt kluk a ve 20tt holka a dokola slyšíš ty máš bříško na chlapečka a ted fyzi že se ji u kamarádky spletli… no tak jsem teď teda na vížkách co to teda bude… :-) :-) :-)
Ale mě je to jedno, hlavně aby byl brouček zdravý, nic víc si nepřeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.1.10 08:28

Ahoj, asi se tím tvarem bříška opravdu nedá moc řídit, já ho mám spíš do boků a čekáme kluka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 08:29

to je fakt a určo nemáš jen růžový věcičky ne? my sme od začátku dostávali neutrál tak se nám to trochu nastřádalo a já taky nechcu všechno růžový :think: aby náhoda nesedla na mě a pak sem kluka nenavlíkala do růžové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 08:33

no právě… věcičky to je to poslední, přítel může kdyžtak dokoupit když budu v porodnici :)
Ale už se těšííím… metřík se už pomalinku zkracuje.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 08:36

no fákt 8-o máte to s Fyzi už za pár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.1.10 08:44

To my si Káji ještě počkáme, ale je fakt, že mi to druhé těhotenství mnohem rychleji utíká, malá mě zaměstnává, tak kolikrát ani nevím ve kterém týdnu vlastně jsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 08:45

Blani abych pravdu řekla tak když sem tě viděla tak bych ti tipla tak moje roky nebo mladší na to že máš už doma malou cácorku nevypadáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 08:56

Káji buďme rádi že jsme si vybraly ten Kroměříž… Do Zlína by mě už nikdo nedostal a to jsem opravdu chtěla porodit tam..
Každá maminka co znám nespokojená a co mi teď říkala chudina sestřenka, tak jsem čuměla s otevřenou pusou…Zlatý Kroměříž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 08:57

fakt je to tam tak hrozný 8-o no já sem byla rozhodnutá hned už jen představa jak se valím do porodnice skrz odpolední kolony mě nahání husí kůži :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 08:58

Blani a Fyzi co vy taky budete rodit v KM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
29.1.10 09:07

Já valím teď do Zlína…tak kdyžtak odpoledne… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.1.10 09:15

Mě je celkem jedno co to bude, ale už aby to bylo se nemůžu dočkat. Sem zjistila že já si nemusím vlastně nic kupovat, vašechno „zdědím“ a je toho pořádná hromada:-) To ani nestihnu vytáhnout než vyroste.
No my jsme měli ve 20tt 360g takže to zas takovej cvalda byt nemůže. Na nad porodnicou jsem přemýšlela o Zlíně. Já žádnou maminu neznám a ségra tam rodila před 2roky a říkala že v pohodě. Ale z toho co jste tu napsali tak nevím…
Dneska bych si měla jít pro auto, sice bylbý favorit, ale už se nebudu muset spolíhat na autobus :jazyk: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
29.1.10 09:19

Iri no je to individuální ty zážitky nemusí mít každej tak hrozný :-D
a ty si odkud? máš to blíž do Zlína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.1.10 10:37

Tak holky já budu rodit určo v Km, první porod tam byl v poho a hlavně manža to bude mít po cestě práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová