Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5679
18.1.10 08:42

Ahojky, já se tomu taky nevyhla :-( taky mě šoupli na rizikovku… ale já pracovala z domu, takže to bylo super…
K jakému doktorovi chodíš? A ty jsi teď kolikátý týden? Ono tě bříško může bolet jak se zvětšuje děloha.. To jsem taky hodně cítila..Ale teď nevím jeslti to nebylo hned ze začátku, vy jste ted určitě nějak ten 20tt že?
V tom Brně je nejlepší ten doktor, nevím jak se jmenuje ale je tam jen jeden… Tak snad na něj narazíš :-) Budete dělat i video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 08:51

já chodím k dr. Slovákovi je skvělej a poprvé v Brně sme trefili blonďatou doktorku no a nebyla nic moc co sem z ní nevytáhla to by mi ani neřekla a jiný holky říkaly že třeba v Praze jim to všechno řekli automaticky
no já nemám těžkou prácu dělám v kanclu ale docela stresík ikdyž já si z toho prd dělám :mrgreen:
no chtěli bysme budem si brat DVD ale nevím jestli se to má hlásit předem nebo až tam dojdem
Taťka už se moc těší a já taky z minulé KO nemám ani fotečku, prcek se nechtěl fotit a důrazně nám na to ukazoval zadeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 09:28

Jo jo v tom 12tt jsme tam taky byli.. Taky jsem vychytala nějakou ženskou a byla divná, nic moc taky neřekla a k tomu nám ještě řekla že to bude klučina…Ve 20tt tam byl ten doktor a úplně super, video nahlásit až když budete v té ordinaci na SONU, ale předem, hned jak vejdete do dveří :-) bude vám vše ukazovat a říkat k tomu… My byli úplně zdraví, to před námi byl pár co to štěstí neměl, jsem se pak strašně bála jít dovnitř, co řekne nám.. ale dopadlo to naštěstí dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 09:39

no já mám prej výstavní tabulkový výsledky u všech vyšetření tak snad to bude OK
a kam ty chodíš k gyndařovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 09:49

Já jsem u Wiedermana..Je super, hodně lidí si ho chválí a moje kamarádka je jeho sestřička, porodní asistentka.. Tak mě vždycky zaškoluje když jsem na kontrole :-) Jo jo, já taky výsledky měla všechny super, ale tam se vyšetřují už jiné věci, jako je rozštěp, jeslti mu fungují všechny srdeční komory a jiné a to z krve nepoznáš…
Před námi ten pár, ti museli dát miminko pryč protože se mu nevyvíjela hlavička a to když jsem zaslechla tak mi bylo z toho pěkně šoufl co vše se může stát :cry: :cry:
A to co mi vyprávěla ještě ta sestřička, tak už se jen modlím ať už je vše za mnou a je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 09:56

wow tak to je síla 8-o no snad budem mít všechno OK už abysme to měli za sebou
a nevíš kolik chcou za to video?
to bude překvápko pro babičky a dědečky neví že se to dá nahrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 10:02

No to je síla, ale to se stane fakt málokdy a asi těm co mají nějaké zdravotní potíže.. Ona byla mladá a byl tam s ní chlápek který už měl nějaký věk, tak ono to může být i tím…
Já ze zvědavosti najela tady na emiminu na to jak jedné mamince umřelo dítě ve 37tt a rychle jsem šla z tama pryč.. myslela jsem čím více k porodu tak se nemůže nic stát a ono ouhej :-( :-(
Za video jsme dávali 500,– myslela jsem že to bude aspoň 3D, ale nebylo :-( ale je to první dítě a památku jsme chtěli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 10:03

Akorát si zapamatuj co u toho říká a co ukazuje :lol: :lol: já když na to koukám teď tak nevím co co je… :lol:
On to nahrává a u toho dělá to vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 10:09

jujda tak to su ráda, že tam bude aj můj, já sem baba sklerotická :mrgreen: no ale minule taky nevěděl co na fotečce sou nožičky a co pupečník :mrgreen:
pro naše to bude zážitek byli PAF už z toho že máme tak hezký fotečky :wink:
a tebe na tu rizikovku šupli kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 10:18

ty už ve 2 měsíci :-(
Já si hodně prolítala ze začátku a jen se modlila… jsem se jednoho dne sprchovala a teď krev, si nedokážeš předtavit jak mi bylo, myslela jsem že je konec..Brečela jsem, do toho volala té kamarádce, no úplná hrůza.. Ale na ambulanci říkal že se to stává a nemusí to být potrat, takže to dopadlo vše v pořádku, klid na lůžku a nemocenská..Ale měla jsem práci kterou jsem mohla dělat z domu, takže to bylo super…Už se vážně těším až bude beruška venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 10:25

tak to ste měly holky štěstíčko, bože já bych se zbláznila kdybych o mimčo přišla a hlavně teď když už tak hezky kope :mrgreen:
včera sem byla úplně nervózní že mě ani jednou za celý den nekoplo ale pak sem si dala vanu a lehla si a najednou pěkná bomba tak sem se uklidnila
teď mě taky šťouchá ale jen jemně se mu asi nelíbí jak sedím u PC a mám skrčený bříško :mrgreen: se mu ani nedivím, ale dneska mám kalhoty bez knoflíku tak se tak moc nemrská :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 10:26

jo a jak se bude malá jmenovat?
ma máme vymyšlený zatím Nelu a Davida :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 10:33

No to jo, to když se nějakou dobu neozve kopnutím, taky jsem vždycky jen čekala.. Ale já už vím co se jí líbí a co ne, tak jsem si třeba lehla jak to nemá ráda a už kopala :-D a když jsem na PC tak tomu taky moc nefandí a kope celou dobu :lol: :lol:
Jméno máme Danielku, ale pro kluka pořád doumáme, musí se tam taky napsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.1.10 10:43

to je hezký jméno mě se taky líbilo ale u mojeho moc neprošlo :mrgreen: no neva pak sem si vymyslela Nelinku a ta se mu líbila :palec:
kluka sme chtěli Jakuba ale toho má každý druhý tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.1.10 10:46

My taky chtěli Kubíka, ale bohužel jméno se musí hodit k příjmení a to se nám teda Kubík nehodil :-D
A co si více přejete, chlapečka nebo holčičku.. nebo je to 50 na 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová