Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo jo, ten Kroměříž je malý
![]()
Já jsem tu 3 roky a Kájjku a jejího od vidění znám…
A jezdíte se koupat na chropynské koupaliště?
Jenom občas,učila jsem tam 3roky na základní škole a nějak se mi nechce promenádovat před žáky v plavkách. Jezdím tam za kámoškou,máme stejně staré kluky.
Ahojky no tak to je fakt náhodička
no nevím jak to bude mít můj s prácou ale určitě se můžem někdy scuknout jen jsem teď docela mega nachlazená a nerada bych po někom prskala bacily abys to třeba odemě nechytla ![]()
holky co ste si vzaly na bolení a škrábání v krku???
sem se včera stavila v lékárně a nic mi dát nechtěli, prej všechno jen po poradě s lékařem, což mi připadá divný sem tu na nějaké diskuzi četla co všechno si holky nakoupí a mě pěkně ta lékárnice odbyla ![]()
No to jo… já jsem zvědavá kdy to vůbec na mě příjde
![]()
A budeš chodit do nějakého kurzu předporodního? Ale myslím že už jsi tu psala o tom že? tady v KM Kotě?
No já bych do kurzu chodit chtěla ale nevím jak to všechno vyjde a Míši tys do nějakýho chodila? nevím jestli už sem se taky neptala ![]()
Blani slanou vodu??? to by byla tyčka jako blázen ani Vincentku nemůžu fakt bych pošavlila všechno ![]()
no zatím to valím na čajíčky a cibulový sirup sice je po tom nemilá pachuť v puse ale po čem není že? Štve mě to chtěla bych bejt v poho ale k doktorce to je hotovo s mým sklonem k hnisavým angýnám bych měla jistou neschopenku i když je to jen blbý nachlazení ![]()
Ne e já nechodila.. já mám kamarádku PA a ta mě jen lehce informovala… Ale stejně si tam budu muset volat, oni ti pak příjdou i po porodu.. a je to dobré…
Na krček? taky jsem kloktala, to ti dají myslím jen na předpis, solné kloktadlo a to jen kloktáš, nejde to moc cítit že je to slané… Jinak jsem měla sirup vincentku, ten je slaďoučký a dobrý…
A tohle mi předepisoval sám doktor, je to výborný pro těhotné a je to i na průdušky http://www.lekarna.cz/…0ml-400da-1/
ale já si to stříkla jednou a málem jsem se poblinkala, je to fůůůůůj…
![]()
Po porodu bylo super,že přišla PA,pomohla s kojením,prdíkama a hlavně-vytáhla mi stehy,takže jsem týden po porodu seděla jako dáma. ![]()
Ano ano oni chodí.. Já myslela ze začátku že příjdou z porodnice a ono ne e…
Ale můžeš si Káji domluvit v tom Kotěti 3 sezení, jedno je před porodem a další dvě příjde po porodu k tobě domů a jak říká Fyzi poradí ti kojit, vytáhne ti stehy atd… Stojí to 300,– a když si vezneš od doktora potvrzení tak po porodu ti ty 300,– vrátí.. Manžel může jít s tebou za 200,– ale ty ti nevrátí.. Je to super, chtěla jsem do toho jít, ale mám známou PA tak to nepotřebuji..
jj dobrej nápad no zatím mám ještě trochu času o tom popřemýšlet tak sem v klidu
ale ono to uteče ani se nestihnu otočit ![]()
Je to tady tohle. http://www.devel.pamad.cz/index.php?… .. Individuální příprava k porodu… a tam si i domluvíš ty dvě návštěvy po porodu, tam by ti měla vrátit i ty tři stovky… Měla tohle i kamarádka a říkala že super..
A manžel jde k porodu?
No to nevím ale na hekárně semnou snad bude a přímo u porodu to se uvidí nechám to na něm nemá cenu ho nutit zatím se rozhoduje ![]()
No to bohužel ještě nevíme, na první dobu porodní půjde a pak se uvidí jeslti zvládne jít dál…
![]()
Tak to je dobrá náhoda