Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vidím, že řešíte váhu, tak já mám 5,5kg nahoře. Což je teda dost, jelikož v minulém těhotenství jsem za celou dobu přibrala 8kg.
já teda asi jako jediná musím přiznat, že si užívám, dokud je mimi v bříšku - ještě mám v živé paměti co mě čeká
a to byla teda Blanča hodné dítě. Jasně že se těším, ale prostě si zatím jen užívám klídečku.
Jo jo člověk ještě at si užije toho klídečku jak je ještě v bříšku…
![]()
Málá asi protestuje co píši, mě začala pěkně kopat…
![]()
No někomu se to rozjede ta váha hned na začátku a pak se to zklidní, někomu to zase nejede na začátku a pak šup… a je… jako u mne
![]()
njn já mám jen strach že s mýma neovladatelnýma chutěma to bude dost hustý.
Dneska sem už slupla čokotyčinku a furt mám na něco sladkýho chuť
no a taky krajíc chleba s vysočinou na té teď dost ujíždím ![]()
Kajjko,jedna čokotyčinka nebo dvě,to není žádná hrůza
, Jo,kdybys chtěla v květnu půjčit nebo odkoupit koupací kyblík,jeden volný budu mít,nepoškozený,hojně využívaný.
Ahojky holky tak včera už sem byla KO tak sem už nenapsala, ale mám pro vás novinku.
Doufám že se na mě Míša nebude zlobit že sem to vyzvonila ![]()
Míši se včera po 11 hod dopoledne narodila malá Danielka, ještě jednou mooooc velké gratulace ![]()
no mě to naprosto dostalo když mi včera došla SMS, to že se Míša ozvala a hlavně sem ze všeho nějak naměkko a i slzička ukápla když sem to četla ![]()
Sem zvědavá na fotečky, už se moc těším ![]()
Blani asi tě potěším jak si psala o té váze, dneska sme se stavili u našich a vlezla sem na váhu a mám skoro 6 kg nahoře.
No nevím kde se to bere jím furt stejně jen si asi tělo dělá fakt pořádný zásoby.
Asi si vyfotím pupík aby holky v červnové diskuzi viděly že bříško není schovaný ve skříni, tak jak mě podezřívaly na svatebních fotkách ![]()
teď už je vidět opravdu hodně ![]()
Míšo,gratulace i od nas.
Fyzikařko,taky se ti to krati.
Čtu vas,ale nějak nereaguju.Nj,těhulka už nejsem a ani nebudu.
Dani ale to neva si zasloužilá maminka a pro dobrou radu si k tobě příjdem rádi ![]()
Já jako prvorodička budu moc vděčná když se vás budu moct na něco optat ![]()
to víš všechno se na netu a v knížkách najít nedá,zkušenosti sou holt zkušenosti ![]()
Teda se mi ty mimča v tom metříku nějak rozmnožily, tak nevím co s tím… ![]()
Dančo,jojo,už je to za pár,těším se.
Mirečkovi dodatečně vše nej k narozeninám.
Ahojky holky nějak nám tu ta konverzace vázne ![]()
Fyzi doufám že už nejsi v porodnici ![]()