Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Blani je to v pohodě, fakt jo.. neměj strach…
Je to strašně sladký čaj, jen když jsi na lačno tak je ti trošku nevolno,ale byly jsme tam dvě těhotné a daly nás do ordinace a tam jsme se natáhly.. takže v pohodě a uteklo to jak voda…
každý mě taky strašil jak se to nedá vypít, jak je to nechutný, že mi bude zle… a houby…
je to fakt jen strašně sladký čaj, který si přineseš z domu,tak si neber ovocný ale spíše černý..a pij to pomalinku, já to do sebe nalila tak proto mi bylo trošku špatně, ale fakt jen trošku.
![]()
Blani,taky jsem chtěla odmítnout,s Lukášem jsem cukrovku neměla a teď jsem si říkala,že ej to zbytečné,ale Hába mi sám řekl,že vzhledem k váze prvního se dá čekat větší mimčo a je lepší si ten test nechat udělat,kdyby náhodou měl malý víc jak 4kila.
Miško,váhu nemám,netuším kolik Radim vypije,ale asi dost,když spí a rostou mu faldíky. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu k mudr,tak uvidím.
Fyzi, já dám asi na modlení, aby mimčo nebylo větší než to první, blanča měla 3600. Ale já sama jsem měla při narození 4,5kg a ségra porodila taky 4kilového kluka. To bych ten porod asi nepřežila. ![]()
Holky kolik jste celkově přibraly, já při minulým tě+hu 8kg, ale teď už mám 9kg a ještě 3 měsíce před sebou. Začíná se mě zmocňovat panika, jestli to mimčo opravdu nebude velké…
no tak já přibrala nějakých 12 kilo a to měla malá jen 2 a půl kila…
v porodnici jsem mechala 8 a tak mi 4 zůstali..
ale ne na dlouho
s malou skáčeme na baloně a za měsíc jsem shodila 5 kilo, takže o kilo jsem ještě lepší než před těhu ![]()
Ahojky Kaji,
jsem te nasla!
Dobry ne?
Uz jste doma, pekne v teploucku?
Kdyztak pisni na muj emailik - ivabejtkovska@seznam.cz
Chtela jsem se zeptat, nechces zaskok za tebe v praci? Tak me to dnes napadlo, uz tady lezu po zdi a o mimco se nemame pokouset…pocitame tak nejdrive za rok..jestli to pujde,dam vedet jak dopadly gen.testy. Kdyby nekoho hledali, budu rada kdyz mi das kontakt..jestli nekoho uz maji neda se nik delati. Pozdravuj Nelinku. Pa Ivka
Ahojky Ivi ![]()
to sem ráda že si sem koukla ![]()
s tou prací je to docela smůla, mým odchodem moje prac. místo zaniklo, takže ti asi moc nepomůžu.
A jakpak je? Po tobě tam došla za nama ještě jedna holčina, taky suprová, ale dneska mi psala, že jí to dopadlo taky špatně, tak doufám, že se z toho holky brzo dostanete
příště se mimčo určitě podaří
Já se doma asi zblázním.
Manža v pondělí odjíždí pracovně na celej tejden do Čech a já tu budu sama
Tak vymejšlím co bych spáchala ![]()
Ivi kdyžtak můj mailik: klarush.machova@seznam.cz
ale tady sem nejčastěj ![]()
Neluška je v pořádku a mě se to břicho dokonale uklidnilo až včera doma ![]()
Zatím teda papa a zase se ozvi ![]()
Blani,neboj,já měla odhad váhy na Radimka 4400gramů a nakonec jen 4060gramů
a rodil se teda líp než Lukášek s 3900gramy.
Přibrala,no já jsem nejdřív 6kilo zhubla a pak asi 7přibrala,takže nad původní váhu jsem měla kilo.
Blani,já v prvnim těhu přibrala 13kilo a Mirda měl 3,15.V druhem 14 a Vojtik měl 3500.Takže nešil.
MIško,Vojtik měl spurty dle učebnice.To jsem vždycky kojila co hodinu s obou přes den a v noci taky vic.ale dalo se to vydržet.
vidím že nejsem jen já takový raní ptáče
copak taky si nemohla spát nebo tě buděj děti? ![]()
Kajjko,nemohla spat.Co dělam jen ranni tak jsem se nějak odnaučila rano dyl spat.
hm mě to taky ještě zůstalo z práce ale než se to odnaučím čumákovat brzo ráno po baráku tak se narodí Nelinka a bude to stejně jedno
![]()
Ahoj holky!
Smím se taky přidat a občas nakouknout?
![]()
Nejsem přímo z Kroměříže, jsem z Bystřice pod Hostýnem, ale naše diskuze fungovala jen krátce (1 stránka
) a já bych si chtěla občas napsat s někým, kdo bydlí poblíž.
Ahoj Cappy,jasně.Vítej.
Kajjko,ja si rada pospim,ale už to fakt nějak neumim.I kodyž bych rada