Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivenka 24
17.3.10 21:14

Uz mas mileho v domecku?

• Citovat
  • Upravit
3184
17.3.10 21:27

to bylo na mě s tím milým???
můj je až do pátku pryč takže sama samotinká :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivenka 24
17.3.10 22:16

Jo jo Kaji, to bylo na tebika chi chi chi. Pa a dobrou nocenku holcinky

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
18.3.10 07:35

Danuš,stavila bych se,ale chvátala jsem domů kojit,stihli jsme to tak akorát.

Ivi,na předporodní kurz jsem chodila do Kotěte,ale jen u Lukáše. Na cvičení s malým do Kotěte,Kenny,na plavání nejdřív Kotě,pak Zdounky,paní instruktorka z Kotěte pokračuje ve Zdounkách. S Radimem budu chodit plavat do Klubíčka,protože tam vaničkuje naše paní instruktorka a osvědčila se nám.

• Citovat
  • Upravit
3184
18.3.10 07:36

tak dobré ránko :dance: venku je krásně to vidím dneska na malou procházku :palec: škoda sedět celej den zavřítá v králečáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 07:39

Ahojky Fyzi :mavam:
no holky si Zdounky moc chválí :palec: mám tam moc kámošek protože sem tam chodila na základku, ale pro mě je to moc daleko a to mě mrzí je to tam moc hezký :-(
no asi budu muset využít něco co mám blíž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
18.3.10 08:28

Ivy jak říká Fyzi, Klubíčko… je tam i plavání a také posezení s maminkama i s dětmi, je to myslím každý čtvrtek, chceme tam začít chdit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 09:46

Míši super typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 10:51

holky poradíte mi,
na naší červnové diskusi se teď hodně řeší který druh plínek je nejlepší. Které vyhovují vám a poskytují nějaké plínky v KM nemocnici po porodu a co tam je vlastě k dispozici pro maminky a děti?
moc díky za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 11:30

Kajjko, my jedeme v látce.
Bohužel né hned od narození, protože to jsem neměla moc infotmací a vůbec peníze, ale hned, jak jen byly finance, zakoupila jsem látkové pleny.

Co je lepší pro dítě? Látka.

Co je lepší pro matku? Papírovka.
Sorry, jestli se někoho dotknu, ale je to tak, je to pohodlnější, v dnešní uspěchané době se málokdo vrhne do látky dobrovolně.

Mně to teda strašně moc baví :oops:
Vyváření a žehlení je už dávno minulostí, Maty mívá na prdce takové krásné barevné a obrázkové pleny, že je to kolikrát fakt škoda, když se do ní vykadí :oops: :lol:

Jinak z papírovek si hodně mamin chválí Pampers a Huggies Premium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 11:31

Do porodnice jsem si brala pleny vlastní, ale nevím, jak v KM, já rodila ve Zlíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 11:34

Cappy: díky za názor
jen s tím vyvářením a žehlením to sem nepobrala, copak to už není potřeba??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 11:40
Kajjka píše:
Cappy: díky za názor
jen s tím vyvářením a žehlením to sem nepobrala, copak to už není potřeba??? 8-o

Není!! :lol:
A to je právě ten mýtus, který se všude šíří :roll:
V dnešní době existují moderní látkové pleny, peru je na 60°C (podotýkám, že jsem si koupili automatickou pračku, takže ta pere za mě 8-) - lidi se do mě často obouvají, že místo času stráveného praním plen se raději budou věnovat dětem, tak je vždy uzemním, že za mě pere automatka a že by o ní měli taky přemýšlet :jazyk: :lol: ).
A moderní látkovky se nežehlí!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
18.3.10 11:44

wow tak to je pro mě novinka a na kolik tě přišla sada plen, kolik je jich asi potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
18.3.10 11:54

Na kolik? :think:
To fakt netuším :nevim:
Ono je to tak rozjetý vlak, jakmile jednou nastoupíš, nemůžeš ven :oops:
Nakupuju průběžně a tak nějak pořád.
Zezačátku jsem jela v klasických čtvercových bílých plenách, ale postupně jsem kupovala ty moderní pleny.

Pokud tě nechytne nakupovací mánie, tak by to mělo vyjít lépe než papírovky s tím, že ti látkovky zůstanou i na druhé dítko, pak budou náklady oploviční.

Ono se to zdá, že je to strašně drahé, ale když si spočítáš, kolik bys dala za papírovky měsíčně s tím, že se průměrně bere, že dítko je v plenách cca 2 roky (24 měsíců), tak ty částky šplhají až nad 20 000 za pleny, které vyhodíš do koše.

Mě hygiena mého dítěte baví - hrozně moc :mrgreen:

Jako abych nekecala, nějaká práce s tím je, ale konkrétně pro mě a pro Máťu je látka lepší.

Posílám foto malé ochutnávky moderních látkovek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová